PDA

Zobacz pełną wersję : Jestem na cyklu TSE...czy mogę...??

RyaN
17-04-07, 21:13
Siemka all. Od 10 dni jestem na cyklu Thermo Speeda i mam takie pytanko. Zobaczyłem sobie w sklepie taki napój energytyzujący:
http://www.xl-energy.com/attachments/pet1l.jpg

Czy będąc na cyklu z TSE odtłuszczając się moge sobie to pić podczas treningu?? Podam wam co to zawiera itp...

Pisze na butelce:
Napój energetyzujący zawierający witaminy,kofeinę i taurynę,przeznaczone dla osób o wzmożonym wysiłku fizycznym i napięciu psychicznym. Niewskazany dla dzieci i kobiet w ciąży,kobiet karmiących,diabetyków i osób wrażliwych na kofeinę. Nie mieszać z alkoholem. Przechowywać w chłodnym miejscu. Wysoka zawartość kofeiny (32mg/100ml)

Wartość odżywcza to:
199kJ/46,8kcal
białko 0,4g
węglowodany 10,9g
tłuszcz 0g

Pytam się bo nie wiem czy to może nie zakłucić mojej diety i odtłuszczaniu się poprzez Thermo Speed Extreme. To mogę to pić do treningu??

duzen
17-04-07, 21:21
raczej tania podbróbka red-bulla. Ja polecam speed8 albo poprostu Burn albo Red-Bulla. Tanie podroby to syf.

Arnik
17-04-07, 21:28
Widziałem to w jakiejś ulotce ostatnio chyba coś koło 3 zł za litr :grin: a co do pytania to możesz chyba pić bo to ma kofeine głównie a spalacze też mają więc nie widze przeszkód.

RyaN
17-04-07, 21:53
Nom też mi sie tak zdaje ale zasiągam rad...dozen jak nie masz co z kasą robić to se kubuj Burna wielkości puszki coca coli za 6zł...A toc se kupiłem ma 1litr i kosztuje 5zł...nie mam kasy na "drogie oryginały"

duzen
17-04-07, 22:29
no jedno wolec :) Nikt nie mowil ze ogolnie mowiac sporty silowe to tania zabawa a pewnie do tego Ci potrzebne energy drinki (choc pewnie nie tylko) Za jakosc trzeba placic ... a nikt nie wmowi mi ze XL drink jest lepszy od red bulla czy burna czy speed8. Pozdro :)

RyaN
18-04-07, 14:30
Nom spoko ej dozen tak btw...jak ty jadłeś TSE. bo ja już 10 dzien łykam jedną naczczo i drugą popoludniu (dziennie 2) i coś mi nie wchodzi jak ty jadłeś?? tot ak wiesz BTW...jakbys mogl to napszi ziomek..

rybek89
18-04-07, 14:42
zamaist takiego energy drinka kup sobie tubke jakiegos Red Pulsa czy innych do rozpuszczania samemu! 6zl za 20 tabletek 1 tabletka = 1 szklanka:)
http://www.redpuls.pl/