Zobacz pełną wersję : Jak z clomidem?
Mam 12 tabl clomidu jak go wziasc do 150tabl. mety? to ze 12 godzin po ostatniej tabletce to wiem ale jak radzicie? Jaks wieksza dawke na raz i potem spokojnie czy jak? (do mety zamierzam wziasc ome jeszcze ale to tak 10amp - nie wiem czy sie wogole rozkreci przy takiej ilosci;)
(nie wspominajcie o diecie, kreatynie, bialku, gainerze bo to wszystko wiem i mam:)
[ Dodano: 16-04-2007, 14:33 ]
wg mnie na poczatek 2 i potem po 1 dziennie po posilku
na mecie o omie zeżby raczej nie zrobisz :mrgreen:
po cyklu mety 6 tab cloma 50mg cd wystarczy,ale z tego co piszesz,to huj wie jak cykl bedzie wyglądał,w jakim czasie i jakie dawki tej omki,wiec mozna sie domyslac co do odblokowania
ulozylem tak ome by brac clomid na koniec cyklu i branie clomidiu po mecie i po omie sie razem spaja czasowo. Czemu az takiego strzala clomidu radzisz od razu? Sa rozne teorie chce posluchac Twojej.
[ Dodano: 16-04-2007, 17:07 ]
hitman, hehe bedzie rzezbiona masa ;P
chyba źle to odebrałes ,a może Ja niewyraźnie napisałem,po mecie,6 tab cloma,50mg dziennie,czyli 1 tab dziennie
a mysallem ze 1 dnia 6 a potem po 1, bo sa teorie by najpierw zaaplikowac sobie mocny strzal clomidu
clomid na koniec cyklu i branie clomidiu po mecie i po omie sie razem spaja czasowo. weź to rozpisz bo nie kapuje?
po omie odblok jest 3 tyg od ostatniego strzalu, po mecie dobe, zrobilem tak zeby te 2 terminy zbiegly sie w jeden dzien! czyli ome biore wczesniej potem dojdzie meta, ale czas wziecia clomidu wyjdzie w tym samym terminie wiec prosze o rade jak wziasc (mam 12)
mete bierze się na począdku bo działa odrazu a omka po 3 tyg , pod koniec winko może być, jakie dawki masz na tydzień i jaki długi ten cykl planujesz?
hahahah, kolo 17lat, masa 71kg i bierzesz się za kosy?? i Ci ludzie Tobie tu doradzają?? Te forum wstydu nie ma! A co do Twoich zdjęć które wystawiłeś to zapewniam Ciebie że nie wykorzystałeś nawet połowy swojego potencjału naturalnego! Jesli można i chciałbyś udowodnić mi że warto było spaprać sobie zdrowie, sumienie, opinie normalnych ludzi, a w dodatku wywalić kasę w błoto to pokaż nam foty po tym cyklu! Z checią się pośmiejemy!
nie widziałęm profilu ale widze,że lipa,a co do tego odbloku,co za głupi pomysł żeby czas odstawienie mety i omki sie zgadzał,nigdy na przyszłość tak nie rób,jesz mete,konczysz ale dalej wbijasz ome i czekasz ten wyznaczony czas po omce i tyle
dobra juz wsyztsko wiem :D po prostu pomyslilem sie w odczytywaniu oznaczen na opakowaniu
Witam mam pytanie !!!
Chodzi mi o to iz mam 20 lat i 65 kg........koniecznie chcialbym troche przybrac na masie i sile....obecnie cwicze na sucho tylko i swoje ciało jak na to ze jestem szczuply wyrobione mam....ale motyw jest taki ze chce miec rece i klate troche bardziej zbudowana....Pytanie jak to zrobic? Czy metanabol z takim cyklem:
1 tydzieą 1tabletki w poniedziałek do 5 w niedziele
2,3,4,5,tydzien po 5 tabletek dziennie
6 tydzieą od 4 tabletek w poniedzialek do 1 w niedziele
choc nie wiem jak go dostane i gdzie albo jabłczan kreatyny i hmb pomoze?
nie ma sensu brac jakis pojebanych piramidek skad wogóle takie pomysły sie biora ???? bierzesz 6 tyg stała dawke np 20-25 mg co dziennie , co do kreatyn jabłczany , alkan sa do dupy najlepszy jest monohydrat , Hmb bym se darował bo to gówno nic nie działa , mozesz do kreatyny dodac dobre amino + dobra bogata we weglowodany miche+ koniecznie jakis gainer + GLUTOAMINE koksy bym narazie zostawił jaki masz starz ogólnie i jaki trening prowadzisz bo waga to tragiczna
pomysly sie biora stad ze 'piramidka' to stara szkola brania mety. kiedys tylko sie robilo piramidy.
teraz wchodzimy na stala dawke i ciagniemy caly cykl. do autora : wez sie za diete.
ogolem rok czwicze ale na sucho i nie ma juz co przerabiacwyrobilem sylwetke i koniec....teraz chce jak juz pisalem nabrac masy szczegolnie jesli chodzi o rece i klatke....prosze o pomoc
Ofiaruje pomoc - zacznij jesc..
haha dobre żarty widze ze ciezko bedzie sie z wami dogadac........zacznij jesc hehe dobre jem i to bardzo duzo tylko ze spalam bardzo szybko
To jedz wiecej niz spalasz..
Jedzenie to pierwsza sprawa ale zadając pytanie zakładaj nowy temat!
widze ze jednak nie pomoze nikt.....kazdy tylko wizja jedzenia i jedzenia nic nie poradze na szybka przemiane materi......jesli nie umiecie doradzic trudno pozdrawiam
fallenursus
22-03-09, 23:19
widze ze jednak nie pomoze nikt.....kazdy tylko wizja jedzenia i jedzenia nic nie poradze na szybka przemiane materi......jesli nie umiecie doradzic trudno pozdrawiam
szybka przemiane materi mozna zwolnic......jedz dwa razy tyle co teraz, SERIO