Zobacz pełną wersję : ANAPOLON +....
Witam. dawno mnie tu niebylo :/ wiec pozdrawiam wszystkich..Mam pytanko..Slyszalem o dawkach anapolonu w granicach 1-3 tabl/dzien przez 4 tyg..Wydaje mi sie ze przy mojej wadze (75kg) dawka w postaci 1tabl/dzien bylaby odpowiednia ale...no wlasnie niejestem pewien :neutral: ..Slyszalem ze 3 tabl/dzien strasznie niszcza organizm miedzy innymi dlatego sklanialbym sie ku 1 tabl(ale czy to wystarczy?) do anapolonu susta ?? prolo ?? to bedzie moj 5 cykl pierwszy z anapolonem..VOLDEMORT czekam na odpowiedz(ponoc bardzo sobie chwalisz ten specyfik:)) pozdro all
Nie będe się tutaj rozpisywał bo już gadaliśmy na gg, może ktoż jeszcze stosował.
Tak jak VOLDEMORT mowi.....a ktos bil 10 2mg deki...prosze o opinie deka z test.enantan...pozdro
5 cykl i 75 kg wagi?chyba żartujesz
voldemort żeby forum było solidne,trzeba pilnowac tu porządku,bo to są chyba jakieś jaja,bez urazy oczywiście
Siema.Tej chyba wiem co mowie...a skad wiesz czemu tylko 75 kg..nieznasz mojej historii wiec swoje komentarze schowaj do kieszeni...niewniosles nic do tematu swoim postet wiec z tym trzeba cos zrobic...
mój znajomy brał 2 tabletki dziennie tylko on ważył 90kg
dawki to od 1 do 3 tabletek, zalezy jak sa pakowane po 50 czy 100mg/tabl ! dawka przecietna to od 50-150mg
Na apolonie masa idzie dzien za dniem po odstawieniu lubi spadki wiec dolaczenie pod koniec cyklu winstrolu uwazam za niezbedne
Anapolon nie polecam strasznie niszczy wątróbsko , i to co na bierzesz w ciągu 4 tyg to potem spowrotem spadnie
Po anapolonie spada ,po Omce spada po wszystkim sapada!!! Nudzicie normalnie od siebie sądze ,że przy 75kg przez pierwszy tydzien po 1tab. a potem po 2 tab. będzie OK chyba że cosik będzie nie tak,połącz to z czymś np:z jakimś tesciem lub czyms innym sądze że Voldemort Ci powiedział co i jak :)
A później odblok i dieta i będzie OK bez tego po wszystkim masa zrobiona na cyklu spada co bys nie brał
no ok niech bedzie a po omie nie spada bo sam brałemi wiem jak działa moge powiedziec że jest słaba lepszy tst prolo jest
ja mam wage niecałe 88 kg to troche jest już :D a antka bym niebrał
chociarz mam mały dylemacik potrzebował bym rozpisać
kolejny cykl bedzie składał się z :
20 tst prolo
10 deki greckiej
10 masterject
Anavar 100 tabsów (1 tab) 5 mg
do tego Białko w zależności od kasy jak niestarczy to tylko taki :
15 sts prolo
8 deka gr.
10 maserjerct+Białko jeżeli znasz się trochu na tym lub twoi znajomi to może byś pomógł mi rozpisac te cyklonki z góry dzięki :D pozdro
u mnie koleś z siłki miał 53w bicku machał 200kg na skosie do góry jak szmatką i brał pół tabletki dziennie i mówił że go rozpier............. więc sądze że jak narazie to za silny środek
no no wcale się nie dziwie anapolon to można zarzucic na 10 cyklon :] bardzo toksyczny środek
echh stary temat i do wykasowania..:P