PDA

Zobacz pełn± wersję : DIETA!!!!

pawelek21
15-04-07, 13:21
witam wszystkich jestem nowy na forum. Postanowilem ulozyc diete a skoro saie zabardzo na tym nie znam to zwracam sie z prosba do was o ewentualna ocene i korekty. Cwicze jakies poltora roku z przerwami malymi teraz mialem przerwe 5 miesieczna spowodowana kontuzja barku ale juz wszystko wraca do normy i mam sie zamiar wziasc za treningi cel masa oczywiscie waga 86 wzrost 192 nie licze kalorii w posilkach ani ilosci bialka wegli i tluszczy bo i tak nie bede tego tak mocno przestrezgal chopdzi o to zeby wkonuc zaczac cwiczyc z jakas dieta :P a o to i ona ocencie prosze i powiedzicei co mam zmienic ewentualnie
Posiłek 1
100gr płatków owsianych+3 jajka+2 kromki razowca+troche mleka+szklanka soku „)
Posiłek 2
4 kromki razowca+szynka z kurczaka+salata+pomidor+woda
Posiłek 3
Serek wiejski+dwie kromki razowca+banan
Posiłek 4
Piers z kurczaka+ryz+jakies warzywa
Posiłek 5
Po silce 2 banany, pucha tuńczyka+ ryz albo makaron+ warzywka
Posiłek 6
Twarog+woda+ miod

posilki zaczynaja sie jakos o 8 czasem bedzie inaczej bo mam na 8 do szkoly 2 3 i 4 posilejk bedzie w szkole co wy na to ? z gory dziekuje za pomoc

pw
15-04-07, 14:33
Posiłek 1
100gr płatków owsianych+3 jajka+2 kromki razowca+troche mleka+szklanka soku „)
Dodaj 2łyżki orzechów, łyche oliwy z oliwek, łyżeczkę tranu, ewentualnie zamist tranu O3

Posiłek 2
4 kromki razowca+szynka z kurczaka+salata+pomidor+woda
Jak±s surówkę weĽ do szkoły w pojemniku, owoc jaki¶

Posiłek 3
Serek wiejski+dwie kromki razowca+banan

Posiłek 4
Piers z kurczaka+ryz+jakies warzywa
pier¶ bez skóry

Posiłek 5
Po silce 2 banany, pucha tuńczyka+ ryz albo makaron+ warzywka
po siłce bezpo¶rednio ww proste jakie¶ carbo/glukozę/serwatkę/inn± odżywkę węglowo-białkow±.
Do 2 godzin po siłce należy zje¶ć posiłek ww-białkowy więc jak napisałe¶ ryż, makaron to dopiero wła¶nei jakei¶ pół godiznki po siłce. Warzywa po siłowni wyrzuć, lepsze przed

Posiłek 6
Twarog+woda+ miod
Miód to jak najbardziej ww proste o wysokim IQ który możesz brać po siłce zamiast np. glukozy
Ser twarogowy chudy, Woda mineralna :-) Oliwa z oliwek, tran

pawelek21
15-04-07, 17:24
aha ok dzieki no mam carbo wiec bede bral carbo po silowni a ile tego sypac najlepiej ile lyzek stolowych i z jaka iloscia wody rozcienczac ? i co to jest te o3 domuyslam sie ze to sa tabletki omega 3 czy cos takiego bo juz wczesniej o tym slyszalem twarog oczywiscie chudy i piers bez skopry :P

pw
15-04-07, 20:33
O Carbo pytaj w suplach ale przecież pisze chyab na opakowaniu. Chodzi o Omega3 taki tłuszcz WNKT