Zobacz pełną wersję : metka 1 cykl w wieku 19lat
Rocznik 1988- 19 lat
waga 82kg
wzrost 187cm
12 miechow stazu
witam mam zamiar zaczac pierwszy cykl ze sterydami ( czy warto ? )
wczesniej bralem CP i krete mono ,jakies gainery ,zaczynalem z okolo 62-3 kg ,0 sterydow
ale mysle ze czas zaczac widze ze odzywki nei dawaja juz takich przyrostow jak na poczatku - logiczne.
mysle zeby dobic kilka kg i przestac z SAA.
Mam na mysli holenderska metke 100 tabsow
15mg/ed do tego mam zincas, zincas forte, clomid 6 tabsow ? powinno chyba starczyc (bierzemy z qmplem 12 na wspole) do tego bialko z ostrowii, sylimarol (czy 2 tabsy dziennie starcza?), vitaminium B compositum + vitaral i po cyklu jablczan kreatyny?
czy takie cos starczy ? (wiem kazdy czytajacy z was ten topic pomysli, "nastepny sezonowiec" no ale w sumie jakby sie zastanowic to wiekszosc cwiczy dla sylwetki oraz dla sport zeby w tym naszym szarym zyciu meic troche ruchu ) chcialem sie zapytac o jeszcze jedna rzecz jak to jest z "syfami" i wypryskami ? czy jest mozliwe zachamowanie ich zeby wogole takowe nie wyskakiwaly ? dzieki za wszystkie odpowiedzi
to tega bialka mozesz carbo wziac sylimarol lepiej 1 tab. metki i jedna sylimarolu a co do syfow to jak bedziesz bral zinces to nie powinno cie wysypac, moze tylko troche
dzieki ikar dalem SOGA ( chyba bo nie wiem czy trzeba meic jakis abonament tu czy co )
a jeszczo jedno slyszalem ze vitaminy B tez wplywaja na cere i sa antytradzikowe czy to prawda? 1 tabletka zincasu forte starcza na 1 dzien czy dorzucic jeszcze jedna abletke normalnego zincasu ?
ogulnie wszystke witaminy maja mniejszy czy tez wiekszy wplyw na cere dlatego tez moze kupic o ile nie masz multiwitaminy a zinces zwykly jadlem 3 i bylo dobrze teraz forte jem jedna z rana i tez jest dobrze wiec nie faszeruj sie oby dwoma
Witaj
Zauwazylem twoje osiagi i powiem ci ze jestem pod wrazeniem dzieki tylko odzywka zrobiles niezla mase byc moze masz potecjal genetyczny co wielu z nas chcialo by miec jestes jeszcze bardzo mlody twoj organizm produkuje bardzo duz testoteronu samodzielnie po co go oraz wzrost blokowac saa.
Moim zdaniem poczekaj jeszcze troche z saa kiedy juz naprawde wyczerpiesz naturalne mozliwosci popracuj z odrzywkami bo w twoim wypadku naprawde warto -szkoda zdrowia jak jeszcze tak wiele mozesz osiagnac na odzywkach.
Goraca polecam systematycznosc
pozdro
dzieki brodawid . Warto wspomniec ze niestety nie posiadam diety:/ jest to nie mozliwe w moim domu(dopoki mieszkam z rodzicami) . Poprostu staram sie jesc mniej wiecej 5 takich samych posilkow codziennie (staram sie jesc jak najwiecej , reszte dostarczam gainerami, jak np posilek przed tren i po ). Hmm widze ze powinienem sie jeszcze zastanowic nad SAA (ale zobaczymy).SOG jesli wejdzie
Ja powiem tak nawet 19 lat to zawcześnie, ale ujdzie musze powiedzieć że przymieżasz się do pierwszego cyklu ale widać że z głową a to najważniejsze, chodz przy moim doświadczeniu muszę powiedzieć że nawet 100 metki przy twojej wadze to niewiele a 200 znowu nie polecam,szkoda wątroby, jak byś już w 100% zdecydował się na doping proponował bym cykl z mety 100szt i testosteronie propionicum, masz podane w postach podwieszonych pt. przykładowe cykle , ale to jest tylko moje zdanie i nie musiasz się nim sugerować.
Voldemort dzieki ! slyszalem tez ze zamiast clomidu mozna sie odblokowac nolvadexem . Ile potrzeba nolvy do odbloku przy 100tabsach mety ?
novaldexpowinienes zakupic w razie ginekomastii chodz tez mozesz sie nim odblokowac ale to chyba trzeba wiecej zjesc niz clomidu
a powiedzcie mi jak to jest z tym lysieniem ? czy jest mozliwosc po tych 100 tabsach ?
oSiŁeK_sNd
15-04-07, 19:40
troche za wczesnie pojechales z odzywkami...ja cwicze pol roku wiecej od Ciebie i dopiero robie pierwszy cykl kre-alkalyn + gainerek, zaczynalem z tej samej wagi dokladnie i teraz waze 85 kg tylko ze jestem 6 cm nizszy od Ciebie, jestem z tego samego rocznika wiec bylo Ci dane zrobic to bez niczego ale troche sie pospieszyles :razz: a co do szamania wynalazkow to mysle ze na voldemorcie sie nie zawiedziesz...definitywnie zna sie na rzeczy pzdr
herosek88, piszesz ze diete masz kiepska bo mieszkasz z rodzicami doskonale to rozumiem tez mialem podobna sytuacje uczylem sie wiec kasy nie mialem na by zywic sie samodzielnie ze o odzywkach nie wspominajac ale idzie ci naprawde dobrze ja wazylem okolo 63kg. nie wiele wiecej niz paczka herbatnikow hi hi gdy rozpoczelem przygode z silownia nabranie choc by 0,25d masy bylo nie lada wyczynem mam po ojcu mega szybki metabolizm
Musisz wiedziec jedno dezydujac sie na cykl z czegokolwiek dieta to podstawa regularne dostarczanie substancji odzywczych jest nie zaleceniem lecz wymaganiem a apetyt rosnie mega miska goni miske.
Wiec jesli sie juz zdecydujesz na saa dokladnie to zaplanuj i przemysl zbierz sobie troche kasy zebys na wszystko mial i rob to zglowa -nie spiesz sie bo tylko dokladnie zaplanowany i przemyslany cykl da zadawalajace rezultaty rekompensujace uszczerbek na zdrowiu :wink:
Pozdro
slyszalem tez ze zamiast clomidu mozna sie odblokowac nolvadexem nolwa na ginekomastie chodz też stosują aby uniknąć zbędnego zatłuszczenia w trakcie cyklu a po cyklu do odbloku razem z clomidem, pomaga.