PDA

Zobacz pełną wersję : metka 1 cykl w wieku 19lat

herosek88
15-04-07, 13:07
Rocznik 1988- 19 lat
waga 82kg
wzrost 187cm
12 miechow stazu

witam mam zamiar zaczac pierwszy cykl ze sterydami ( czy warto ? )
wczesniej bralem CP i krete mono ,jakies gainery ,zaczynalem z okolo 62-3 kg ,0 sterydow
ale mysle ze czas zaczac widze ze odzywki nei dawaja juz takich przyrostow jak na poczatku - logiczne.
mysle zeby dobic kilka kg i przestac z SAA.
Mam na mysli holenderska metke 100 tabsow
15mg/ed do tego mam zincas, zincas forte, clomid 6 tabsow ? powinno chyba starczyc (bierzemy z qmplem 12 na wspole) do tego bialko z ostrowii, sylimarol (czy 2 tabsy dziennie starcza?), vitaminium B compositum + vitaral i po cyklu jablczan kreatyny?
czy takie cos starczy ? (wiem kazdy czytajacy z was ten topic pomysli, "nastepny sezonowiec" no ale w sumie jakby sie zastanowic to wiekszosc cwiczy dla sylwetki oraz dla sport zeby w tym naszym szarym zyciu meic troche ruchu ) chcialem sie zapytac o jeszcze jedna rzecz jak to jest z "syfami" i wypryskami ? czy jest mozliwe zachamowanie ich zeby wogole takowe nie wyskakiwaly ? dzieki za wszystkie odpowiedzi

Ikar
15-04-07, 13:36
to tega bialka mozesz carbo wziac sylimarol lepiej 1 tab. metki i jedna sylimarolu a co do syfow to jak bedziesz bral zinces to nie powinno cie wysypac, moze tylko troche

herosek88
15-04-07, 13:46
dzieki ikar dalem SOGA ( chyba bo nie wiem czy trzeba meic jakis abonament tu czy co )
a jeszczo jedno slyszalem ze vitaminy B tez wplywaja na cere i sa antytradzikowe czy to prawda? 1 tabletka zincasu forte starcza na 1 dzien czy dorzucic jeszcze jedna abletke normalnego zincasu ?

Ikar
15-04-07, 13:57
ogulnie wszystke witaminy maja mniejszy czy tez wiekszy wplyw na cere dlatego tez moze kupic o ile nie masz multiwitaminy a zinces zwykly jadlem 3 i bylo dobrze teraz forte jem jedna z rana i tez jest dobrze wiec nie faszeruj sie oby dwoma

brodawid
15-04-07, 14:30
Witaj
Zauwazylem twoje osiagi i powiem ci ze jestem pod wrazeniem dzieki tylko odzywka zrobiles niezla mase byc moze masz potecjal genetyczny co wielu z nas chcialo by miec jestes jeszcze bardzo mlody twoj organizm produkuje bardzo duz testoteronu samodzielnie po co go oraz wzrost blokowac saa.

Moim zdaniem poczekaj jeszcze troche z saa kiedy juz naprawde wyczerpiesz naturalne mozliwosci popracuj z odrzywkami bo w twoim wypadku naprawde warto -szkoda zdrowia jak jeszcze tak wiele mozesz osiagnac na odzywkach.

Goraca polecam systematycznosc
pozdro

herosek88
15-04-07, 15:59
dzieki brodawid . Warto wspomniec ze niestety nie posiadam diety:/ jest to nie mozliwe w moim domu(dopoki mieszkam z rodzicami) . Poprostu staram sie jesc mniej wiecej 5 takich samych posilkow codziennie (staram sie jesc jak najwiecej , reszte dostarczam gainerami, jak np posilek przed tren i po ). Hmm widze ze powinienem sie jeszcze zastanowic nad SAA (ale zobaczymy).SOG jesli wejdzie

vold
15-04-07, 16:32
Ja powiem tak nawet 19 lat to zawcześnie, ale ujdzie musze powiedzieć że przymieżasz się do pierwszego cyklu ale widać że z głową a to najważniejsze, chodz przy moim doświadczeniu muszę powiedzieć że nawet 100 metki przy twojej wadze to niewiele a 200 znowu nie polecam,szkoda wątroby, jak byś już w 100% zdecydował się na doping proponował bym cykl z mety 100szt i testosteronie propionicum, masz podane w postach podwieszonych pt. przykładowe cykle , ale to jest tylko moje zdanie i nie musiasz się nim sugerować.

herosek88
15-04-07, 16:45
Voldemort dzieki ! slyszalem tez ze zamiast clomidu mozna sie odblokowac nolvadexem . Ile potrzeba nolvy do odbloku przy 100tabsach mety ?

Ikar
15-04-07, 18:00
novaldexpowinienes zakupic w razie ginekomastii chodz tez mozesz sie nim odblokowac ale to chyba trzeba wiecej zjesc niz clomidu

herosek88
15-04-07, 18:40
a powiedzcie mi jak to jest z tym lysieniem ? czy jest mozliwosc po tych 100 tabsach ?

oSiŁeK_sNd
15-04-07, 19:40
troche za wczesnie pojechales z odzywkami...ja cwicze pol roku wiecej od Ciebie i dopiero robie pierwszy cykl kre-alkalyn + gainerek, zaczynalem z tej samej wagi dokladnie i teraz waze 85 kg tylko ze jestem 6 cm nizszy od Ciebie, jestem z tego samego rocznika wiec bylo Ci dane zrobic to bez niczego ale troche sie pospieszyles :razz: a co do szamania wynalazkow to mysle ze na voldemorcie sie nie zawiedziesz...definitywnie zna sie na rzeczy pzdr

brodawid
15-04-07, 21:19
herosek88, piszesz ze diete masz kiepska bo mieszkasz z rodzicami doskonale to rozumiem tez mialem podobna sytuacje uczylem sie wiec kasy nie mialem na by zywic sie samodzielnie ze o odzywkach nie wspominajac ale idzie ci naprawde dobrze ja wazylem okolo 63kg. nie wiele wiecej niz paczka herbatnikow hi hi gdy rozpoczelem przygode z silownia nabranie choc by 0,25d masy bylo nie lada wyczynem mam po ojcu mega szybki metabolizm
Musisz wiedziec jedno dezydujac sie na cykl z czegokolwiek dieta to podstawa regularne dostarczanie substancji odzywczych jest nie zaleceniem lecz wymaganiem a apetyt rosnie mega miska goni miske.
Wiec jesli sie juz zdecydujesz na saa dokladnie to zaplanuj i przemysl zbierz sobie troche kasy zebys na wszystko mial i rob to zglowa -nie spiesz sie bo tylko dokladnie zaplanowany i przemyslany cykl da zadawalajace rezultaty rekompensujace uszczerbek na zdrowiu :wink:

Pozdro

vold
15-04-07, 21:50
slyszalem tez ze zamiast clomidu mozna sie odblokowac nolvadexem nolwa na ginekomastie chodz też stosują aby uniknąć zbędnego zatłuszczenia w trakcie cyklu a po cyklu do odbloku razem z clomidem, pomaga.