Zobacz pełną wersję : Super produkt na mase
Witam wszystkich !!
Od jakiegos czasu zaczełem szamac super produkt i w tydzien przytylem 0,5kg :)
Wartosci odzywcze w jedej porcji
Białko 7,4
Węglowodany 41,3
Tłuszcz 3,4
Ja osobiscie jem 2 porcje na raz
Białko 14,8
Węglowodany 82,6
Tłuszcz 6,8
Zapewne chcecie wiedziec co to za produkt?? :D A wiec tak jedna porcja kosztuje 60 gr mozna dostac w sieci sklepów biedronka :) pod nazwa MLECZNY START - jest to kaszka :)
są 2 smaki : banan i malina
sposob przyrzadzania maX 2min :) podrzac wode zamieszac i szamac
Jesli komus sie spodobała moja inf :) prosze o sog pzdr
lukemaster
15-04-07, 11:08
to pewno kaszka dla dzieci która jest o dupe rozbic....bo organizm jej nie przyswoi będziesz miał mase ale nie mięsniową a tłuszczową
to pewno kaszka dla dzieci która jest o dupe rozbic....bo organizm jej nie przyswoi będziesz miał mase ale nie mięsniową a tłuszczową
łeb jak sklep a w środku puste półki.... Chyba białko z weglowodanami + cwiczenia rowna sie masa miesniowa? a jesli nie bedziesz cwiczył to masa tłuszczowa to chyba ligiczne tak samo masz z gainerami :D jaki typp :cool:
bigsmith18
15-04-07, 12:15
ja polecam maslanke mragowska : 32g bialka i 110g wegli w litrze oczywiscie :razz: koszt 2,79zl
taka kaszka to przetworzone wegle i laktoza, lepiej sobie odpuscic
ja polecam maslanke mragowska : 32g bialka i 110g wegli w litrze oczywiscie :razz: koszt 2,79zl
Litr mleka też ma tyle białka, a w dodatku jest sporo tańsze.
bigsmith18
15-04-07, 16:47
ale niema wegli praktycznie wogole :razz: zreszta mleko trzeba pic swoja droga :razz: :razz:
Prezydent_1c
15-04-07, 17:54
Mleko dla dzieci jest dobre :P Mój kolega na tym zrobił 36 w łąpie z 30 na starcie :P
oSiŁeK_sNd
15-04-07, 18:48
najpierw powiedz mi jak mozna przytyc 0,5 kg ?! skoro waga z dnia na dzien moze sie wahac od 1-2 kg ...czysta glupota i ta kaszka to tez nie wiem po co sie zajarales skoro sofok ma racje ze w mleku masz wiecej o 2 razy i to przy polowie ilosci zjadania twojej kaszki bo tylko w jednym litrze haha
:mrgreen: ,
Mleko dla dzieci jest dobre
Tego nie rozumiem, jakto dla dzieci?
ale niema wegli praktycznie w ogole
No to węgle można uzupełnić czymś innym, bo ma tylko ~50g mniej. Nie widzę sensu przepłacania. A poza tym, maślanka ma więcej tłuszczu, a wiadomo, że może być białka nie wiadomo ile, ale przy tłuszczu to i tak traci to białko na wartości, bo jest słabiej wchłanialne :cool:
m@bi, ta kaszka w jakich pudłach chodzi?? i za ile??
I jaki smak??
pzdr.
mleko jest dobre dla dzieci bo dorosli moga miec problemy z laktoza
jonasz7 jedna porcja jest w opakowaniu kosztuje 60gr :) smaki pisałem juz wyzej Malina i banan
[ Dodano: 15-04-2007, 21:10 ]
najpierw powiedz mi jak mozna przytyc 0,5 kg ?! skoro waga z dnia na dzien moze sie wahac od 1-2 kg ...czysta glupota i ta kaszka to tez nie wiem po co sie zajarales skoro sofok ma racje ze w mleku masz wiecej o 2 razy i to przy polowie ilosci zjadania twojej kaszki bo tylko w jednym litrze haha
bez komentarza ! chyba mongołem jestes :lol:
lukemaster
15-04-07, 21:27
ej...ale lepiej kupic gainera...niz jakąs kaszke dla dzieci któa jest przyswajalna przez dzieci..!!!!!!!!!!
Prezydent_1c
15-04-07, 21:33
lukemaster, chodzi mi takie specjalne mleka dla dzieci ... Jak matka nie moze karmić piersią to jest sztuczne mleko takie do kupienia w sklepie i różni sie od zwyczajnego:P (a dokładniej do rozpuszczenia proszek taki:P) a jak ktoś ma problemy z laktoza to niech nie pije mleka .. :lol:
lukemaster
15-04-07, 22:18
no włąsnie o tym mowa..ja tego osobiscie nie próbowałem ale trener mi odradzał bo włąsnie tez kiedys wpadłem na taki pomysł....i to konsultowałem
oSiŁeK_sNd
15-04-07, 23:48
jonasz7 jedna porcja jest w opakowaniu kosztuje 60gr :) smaki pisałem juz wyzej Malina i banan
[ Dodano: 15-04-2007, 21:10 ]
bez komentarza ! chyba mongołem jestes :lol:
uważaj na słowa lamusku