PDA

Zobacz pełną wersję : anapolon....cykle

hitman
14-04-07, 22:24
To pytanie kieruje do osoby znającej sie na zeczy :wink:
Mam kolege na siłce który jest jusch po 3 kuracjach na anapolonie 2razy w tamtym roku jedna w tym.Kiedys czytałem ze po cyklu wszystko spada i powraca sie spowrotem do dawnych rozmiarów ?? :o kolega fakt faktem sie zdeka przylał bo po 2 kuracji(wyglądał kozacko,mega duza ilosc masy,wszystko takie łądnie spompowane :razz: ,potem na 4 miesiace przestał cwiczyc bo miał kontuzje po powrocie masa mu az tak nie spadła tylko go zdeka przylało,teraz zrobił 3 kuracje czego bardzo załuje bo sie przylał az za bardzo.Wiec jaka jest prawda.

Mozna wziąc ten srodek i po cyklu zabezpieczac sie odzywkami itp.Oczywiscie dieta max cały czas?

I kedy wystapią skutki uboczne .Ma on jusch 20 latek :wink:

pozdrawiam...

brodawid
15-04-07, 00:09
To bardzo ciekawe sam przymierzam sie do tego srodka jednak wszystko trzeba robic z glowa
Wydaje mi sie ze kolega popelnil jeden blad odpowiedzialny za zalana sylwetke
Anapolon to najmocniejszy steryd jaki istnieje (do tej pory).Przyrosty masy sa ogromne i siegaja 13 kg. w ciagu 4 tyg. jak latwo sie domyslec nie jest to czysta masa miesniowa.
Pic polega na tym co zrobisz pozniej.Jak wiadomo mase sie robi po to by ja pozniej wyrzezbic utwardzic czyli utrwalic np.clenbuterol winstrol ktory uwazam za niezbedny przy masowych cyklach.Mysle ze kolega o tym wlasnie zapomnial.

Jesli decydujemy sie na zazywanie sterydow szczegolnie tak silnych - no wybaczcie ale wiedza o nich powinna byc conajmniej na wysokim poziomie

vold
15-04-07, 07:27
Jest to świetny środek, sam stosowałem jest może drogi ale je się go w niewielkich ilościach, jeśli chodzi o cykl to nie polecam stosowania anapolonu jako jedynego środka w cyklu tylko jako dodatek na począdku , wtedy unikniemy spadków.