PDA

Zobacz pełną wersję : Problem ze zmęczeniem

brodawid
14-04-07, 19:14
Witajcie mam problem jestem w 6 tyg. cyklu na omnadrenie bije co 5 dzien Cykl rozpoczolem z metanabolem po 15mg. i bylo super sila energia 8kg. do przodu jednak po odstawieniu mety zaczelem czuc duze zmeczenie musze klasc sie spac po pracy na godzine boli mnie glowa.
Czy ktos z was mial takie cos??

Ps. dla oszczedzenia zbedych odpowiedzi powiem ze dieta witaminki wszystko jest na wysokim poziomie. I niech nikogo nie zmyli moj staz treningowy cwicze od mniej wiecej 3lat jednak mialem roczna przerwe!!

dzieki pozdrawiam :wink:

vold
14-04-07, 20:13
po odstawieniu mety zaczelem czuc duze zmeczenie to nie ma żadnego znaczenia, może zadużo trenujesz, jeśli chodzi o ten szybki przyrost na począdku to normnalne, zazwyczaj na pierwszych tyg osiągi są spore przy metanabolu.

brodawid
14-04-07, 22:06
Nie no to akurat wiedzialem tylko kojaze ten fakt bo wlasnie zaczolem sie tak czuc wlasnie po odstawieniu mety no sam nie wiem moze faktycznie za duzo trenuje az mnie stawy bola zjade teraz z intesywnych treningow zobacze jak bede sie czul :neutral:

Vegeto86
15-04-07, 11:35
Witajcie mam problem jestem w 6 tyg. cyklu na omnadrenie
znowu omka?:P
Czy ktos z was mial takie cos??
ja zawsze po pracy spie i wogole nieciekawie sie czuje

brodawid
15-04-07, 12:25
Co znaczy "znowu omka"??????? ??

A czemu nieciekawie sie czujesz?? ??

Vegeto86
15-04-07, 14:22
Co znaczy "znowu omka"???????
bo chyba o ile dobrze pamietam twoj wczesniejszy cykl robiles z omka?
A czemu nieciekawie sie czujesz??
bo za malo spie jak mam np na rano,wiadomo w robocie nie jesz w dlugich odstepach czasowych(przynajmniej w ojej) i tak to wyglada,ze pozniej jestem nietomny

brodawid
15-04-07, 14:35
No tak bralem omke okolo rok temu po prostu nie zrozumialem co miales na mysli tylko wtedy bylo inaczej :neutral:

Kiedys tez miale prace po 12 -14 godzin dziennie i jedna przerwe na sniadanie musialem sie chowac z zarciem dodatkowo stres bo mieszkalem z dziewczyna i bardzo sie nam nie ukladalo -ten caly sres brak snu powodowal ze nawet najsilniejsze cykle konczyly sie duzymi spadkami organizm nie dawal rady no ale teraz to mam raj na ziemi i tak sie czuje i wlasnie to mnie dziwi???