Zobacz pełną wersję : dawkowanie
ja biore mete rano po śniadaniu o 15 ( 0,5 h) przed treningiem i o 7,,, Dobrze biore???
Ja slyszalem ze trzeba jesc co 4godz. by utrzymac stezenie.
Potem wyczytalem ,ze lekarze polecaja stale dawki dziennie.
Potem sa jeszcze piramidy itp.itd.
Juz mnie to wkurza,wiec mysle ze najlepiej jest jesc ok 15-20mg dziennie
Rano po sniadaniu ze dwie tab. i po treningu z jedna(ale dzisiaj zwieksze do dwoch)
Mysle ze kazdy powinnien sam decydowac ile i kiedy,bo odpowiedzi jest tyle ile ludzi.
Pzdr
Wu-mafia, to nie do konca prawda dawkowanie sterydow jest zalezne od aktywnego poltrwania srodka w organizmie w przypadku metanabolu czynna substancja jest METANDIENON- okres jej aktywnego poltwania to 3-4 godziny wiec zeby przez caly dzien utrzymac stale stezenie trzeba go przyjmowac o rownych odstepach w ciagu dnia.
Jedzenie 2 tabletek mija sie z celem gdyz maxymalne stezenie utrzymuje sie przez kilka godzin po czym slabnie po za tym meta jest toxyczna i przyjmowanie dwoch tabletek dodadkowo obciaza watrobe.
Piramidka to stara metoda juz nieaktualna i zadko stosowana osobiscie polecam stala od poczatku do konca 15-20 mg.
wiem,ale juz mnie te wszystkie odpowiedzi draznia,bo kogo sie niezapytasz,to i tak powie co innego.
Ale juz niebede pisal glupot :wink:
Wu-mafia, to wynika z tego ze niektorzy na tym forum czy innym nie mieli badz tez maja ale znikome pojecie na temat saa i ich przyjmowania dawkowania i pisza glupoty wprowadzajac niepotrzebny zament.
Faktem jest niezaprzeczalnym ze wiedza na temat saa jest poparta w wiekszosci o doswiadczenia poszczegolnych osob doswiadczajacych ich dzialania na swoich organizmach bo przeciez to sa leki !!!testowane na zwierzetach czy ludziach chorych majace za zadanie pomagac osoba chorym nikt nie przewidzaial ze beda ja braly osoby zdrowe!!
Mete przyjmujemy w równo podzielonych dawkach np 3 tabletki to 3 x dziennie po 1 po jedzeniu, trening nie ma tutaj żadnego znaczenia, chodz są ludzie którzy mówią że trzeba jeść zaraz po treningu ale nie ma się tym co sugerować, jak masz 4 tabletki to 4 razy po 1 .