Zobacz pełną wersję : witam ,wszyscy co brali nitrobolon i xpand dynamitze-sogi
witam ,wszyscy co brali nitrobolon i xpand dynamitze,niech powiedzą,co ich zdaniem jest lepsze,po czym lepsze efekty,i po czym więcej zostało suchej masy mięsniowej.a ogólnie waszaym zdaniem jaki stak kreatynowy,albo jakaś dożywka jest najlepsza.dam sogi!!!!!!!!pozdro
teraz biore cell pump i moim zdaniem jest to super odżwyka warta swojej ceny. z wymienionych przez Ciebie nie brałem żadnej ale z pewnością wezme XP bo słyszałem o nim baardzo dużo dobrych opini. a jeśli chodzi o najlepszą odżywke to shock + storm to wg. wielu ludzi najlepsze połącznie
kazdy suplement jest najlepszy jezeli sie bierze go odpowiednio w odpowiednim czasie z odpowiednia dieta i treningiem
ja brałem nitro.. i polecił bym ci go ale czy nie jesteś zamłody na to ??
jesli chcesz pszybrać na masie to masa xxl , dieta może jakaś i trening na mase
pozdro :mrgreen:
_____________-
jak pomogłem daj soga :mrgreen:
ja brałem xp i stwierdzam z rozczarowaniem ze nic nie poszło moze minimalnie
Prezydent_1c
16-04-07, 18:00
Cielu7, do XP trzeba mieć pojęcie tak jak i do innych stacków i nie można oczekiwać od tego niewiadomo jakiś efektów ponieważ to jest odżywka a nie steryd. Niedługo z XP będzie to samo co z NB ... czyli kazdy bedzie oczekiwał zbyt wiele od tego i pozniej zaczną się dyskusje ze przereklamowany produkt ...
Dla mnie xpand przereklamowany.
Hp+ mono nawet,nawet..
Prezydent_1c ale jezeli po tym nic mi nie idzie to jak to nazwac ??? dla mnie to jest dziadostwo juz po gainerze 737 mialem jakie kolwiek efekty i po normalnym mono niz po xp
cielu7 nie porównuj xp lub mono z 737 bo to calkiem co innego
w glowe sie puknij 14 lat i nitrobolon
monowodzian
25-04-07, 21:34
fliperxd, monohydrat cie powinien rozrywac. nie szukaj w stakach póki co!
nie widzicie, że jest zbanowany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
taki jeden koleś z mojej szkoły kupił sobie nitrobolon 2 nie ćwiczył na normalnej siłowni tylko w domu gdzie miał tylko ławeczke i sztange jest o rok starszy i potem sie dziwił że mu krew z nosa leci :) jeszcze inny też sobie kupił nb2 ale on nie cwiczył wogule :) takie to downy sa :P i sie jescze dziwili że nic im siły nie przychodzi :D
Czy ja wiem...poprostu wydali głupio kase...bo naoglądali sie reklam z nitrobolonem i myśleli że ich rozwali :P