Zobacz pełną wersję : Co brać aby szybko urosnąć?
Witam wszystkich. Mam 17 lat i dopiero zaczynam ćwiczyć na siłowni i nie zabardzo po mnie widać że ćwiczę. A zależy mi na szybkim przyroście masy mięśniowej i uformowaniu ładnej żezby. Więc mam takie pytanie. Co mam brać i jak dawkować aby efekt był widoczny jak najszybciej? No i ile ćwiczyć? Proszę o pomoc. :grin:
Pozdrawiam. Maciek K.
PS: Czy jeśli biorę jakieś środki dopingujące to czy muszę ćwiczyć wszystkie partie mięśni? Bo zależy mi głównie na górnych partioach mięśni.
Pocwicz pare lat na diecie i odzywkach,wtedy mozesz sie nad tym zastanawiac i przemyslec to jeszcze raz.
dzial "dieta" kolego!!!!! :wink:
Kolejny chce w miesiac zrobic z siebie "byka" :twisted:
Widac ze wakacje sie zblizaja :)
Co brać aby szybko urosnąć?
w twoim wieku gainera
za pare lat możesz pomyśleć o dopingu ale najpierw musisz osiagnąć dobry starz w treningu i w twoim wieku to zabójstwo organizmu, jeżeli musisz brać koks to od 21 roku życia
Poczytaj dzial dieta i trening :) maks gdzie mozesz zagladnac to odzywki ;) Gainer maksimum kreta :D
hehe jak szybko to omka albo metka. no i radze cwiczyc wszystkie partie bo po tym sie wszybko puchnie. i jak nie zadbasz o wszystkie partie to bedziesz wygladal jak kaleka!!!!!!!!!!!!!! w lato wszyscy z plazy uciekna jak wyjdziesz na takich chudziutkich nozkach :mrgreen:
sagnol, nie doradzaj takich głupot dopiero zaczyna ćwiczyć i koksy.
no przeciez on chce szybko bo chce urosnac do wakacji
wiec tylko to mu gwarantuje szybki przyrost. a decyzja i tak nalezy do niego. na samej diecie, suplementach tego nie osiagnie w tak krotkim czasie
CreativePL
19-04-07, 14:53
pier*** glupoty a nie doradzasz
no przeciez on chce szybko bo chce urosnac do wakacji
wiec tylko to mu gwarantuje szybki przyrost. a decyzja i tak nalezy do niego. na samej diecie, suplementach tego nie osiagnie w tak krotkim czasie
No to zdecydowanie lepiej jest mu powiedzec, zeby od dopingu trzymal sie z dala, bo to za wczesnie, niz napisanie na czym szybko urosnie bo sie jeszcze skusi chlopak, a to bedzie najgorsze ze wszystkich rozwiazan. Na odzywkach czy tez nawet na sucho tez urosnie.. Widze, ze typowy "sezonowiec" na wakacje ;p Na sylwetke pracuje sie cale lata, a nie 2miesiace przed wakacjami. pozdr