PDA

Zobacz pełną wersję : halo,chciiałbym zacząć brać jakieś terydy np.metanabol,jakie

fliperxd
12-04-07, 17:42
halo,chciiałbym zacząć brać jakieś terydy np.metanabol,jakieś kolwiek,bo chce i tyle słyszałem,że po metanabolu są skutki typu:pryszcze,wysypka,suchośc błony ustnej.jakiekolwiek sterydy,może są jakieśna mój wiek,ale wogóle słyszałem,że niektóre niewywołują takich skutków mocnych.oćzywiście dam sogi.pozdro.mam 15 lat 2 lata stażu.na klate 70kg

hitman
12-04-07, 17:52
halo ,nie dla psa kiełbasa :smile:

brodawid
12-04-07, 18:09
hallo !!! Strydy w twoim wieku to z cala pewnoscia najgorszy pomysl tego roku!!!

Moja propozycja to dzial "odrzywki" a nie doping koledzy napewno znajda odpowiednie odrzywki dla ciebie na ktorych osiagniesz podobne rezultaty a oszczedzisz sobie zdrowia

Pozdro i wytrwalosci kolego WYTRWALOSCI!!!!!!! :wink:

fliperxd
12-04-07, 19:27
brodawid ale są przecież na to jakieś odbloki,po,których wszystko wraca do normy?

vold
12-04-07, 19:29
fliperxd, za stary jesteś na terydy, 9 lat to już górna granica :mrgreen:

szperal
12-04-07, 19:41
fliperxd, siema mam dla ciebie rade jaki koks kupisz bez recepty w aptece jest to cholinex(jest mocny ale nie ma po nim skotkow ubocznych) . metanabol ma duzo skutkow ubocznych . pamietaj aby kupic do tego jakies karbo i białko jako uzupełnienie diety.cholinex bierz po 1 tab rano i wieczorem.jest to pierwszy koksik bez recepty w polskich aptekach:)ploecam juz po nim skoczyło mi 30kg na ławeczce xDD

(...)
12-04-07, 19:53
ja jebie, sterydy w tym wieku, ja wezmiesz sterydy to potem nic Cię już nie ruszy (nie będziesz miał przyrostów) pomijając skutki uboczne, w tym wieku organizm jeszcze dojrzewa. weż zobie geinera, a jakdwa lata stażu to może kreatynka

SkAwwa
12-04-07, 20:04
im później tym ...... i to już sam sobie dokończ
pzdr

Vegeto86
12-04-07, 20:34
ja w twoim wieku nie wiedzialem jak pipka wyglada a ty sie chcesz za sterydy brac :roll:

czeslawsoltys
12-04-07, 20:48
stary na prawde odpuść sobie sterydy w tym wieku :razz: odrzywki i okres dojzewania to swietne powiązanie, w dodatku bez skutków ubocznych, nie mysl ze weźmiesz odblok i wszystko bedzie ok, clomid wątroby nie zregeneruje :razz: więc bywaj silny i rosnij ZDROWO :grin: pzdr

CreativePL
12-04-07, 20:58
15 lat 2 lata stażu.na klate 70kg

2lata i cisniesz tylko 70 :roll:

hitman
12-04-07, 21:12
poco sie tak rospisujecie.Wystarczy

"NIE DLA PSA KIEŁBASA"

brodawid
12-04-07, 22:25
hitman, nie wystarczy !! koledze trzeba wytlumaczyc dlaczego to zly pomysl fliperxd, gdyby po odbloku wszystko wracalo do normy to sterydy mozna bylo by kupic w kiosku ruchu a co najmniej byly by ogolnodostepne obok odrzywek

hitman
12-04-07, 22:33
prawda jest taka.Dzisiejsza mnłodziesz jest taka ze jak chce to robi to co chce......ciezko przegadac,najlpeszym sposobem jest to aby on sam doszedł do wniosku ze jeszcze za wczesnie........a jak chce wziac a nikt mu nie odpowie jka brac zapyta jakiegos kiepa z podwórka wezmie nie tak jak trezba i tragedia murowana :sad:

brodawid
12-04-07, 22:41
niestety ale taka jest prawda :cry:

oSiŁeK_sNd
12-04-07, 22:42
to moze lepiej zacznij zbierac na trumne zamiast na koks młotku...serce w wieku dojrzewania jest juz samo w sobie bardzo obciążone...jak oszamiesz wynalazki to albo padniesz na ryj albo napewno potem Ci sie to nieziemsko odbije na zdrowiu...takze gratuluje wyboru

czeslawsoltys
13-04-07, 10:55
Dokładnie zeby sobie krzywdy nie zrobił, jak sie upar to i tak weźmie to lepiej mu coś doradzic chyba............. :roll:

NIKOLIS 168
13-04-07, 13:34
Najlepszy steryd dla Ciebie drogi kolego to D.I.E.T.A no i może gainerek białeczko albo aminokwasy! Zrób temat na odżywkach i podaj swoje parametry na pewno coś dobierzemy! POZDRAWIAM:)

grzesiek k
14-04-07, 20:53
U coś autor tego tematu nie odp pewnie mu się głupio zrobiło hehe
pzdr.

yogi13
14-04-07, 21:43
@grzesiek k po terydach pewnie głupio sie robi ludziom :P:P

brodawid
14-04-07, 22:08
A ja mysle ze koles juz dawno zaczol jesc mete i olal to forum i nasze opinie!!

grzesiek k
15-04-07, 20:44
brodawid, Pewnie masz rację hehe myśli że w tym wieku napierdoli się Koksem rozjebie go aż na Marsa i każda laska w szkole będzie jego :lol: buhahaha
pzdr.