PDA

Zobacz pełną wersję : Schudnac wyrzezbic poprostu fajnie wygladac

mppx
12-04-07, 17:34
Witam mam 17 lat warzę 76 kg, mam 184 cm wzrostu chodzi mi glownie aby zrzucic niepotrzebny tluszcz i wyrzezbic miesnie szczegolnie brzucha

Moj plan treningowy
Pon : Biceps : stoisz pod ścianą i na zamine hantlami 5x12
siadasz łokieć na kolano i rękami na zaminę 5x12
pompki : 4x15
Plecy: Podciąganie na drążku nadchwytem i podchwytem i to i to 4x12
Środa :
Triceps : Bierzesz dwa kszesła , robisz odstęp między nimi i na jedno dajesz nogi a za drugi łapiesz się rękami i robisz takie jakby odwrotne pompki żebyś dupą ziemi dotykał i to 3 serie po max powtórzeń
Uginanie hantli za głową 5x12
Klatka : no cuż nie wiem spróbuj rozpiętki na ziemi i wyciskanie na ziemi hantli wszystko po 4x12 , oraz pompki z szerokim rozstawem rąk 4x12
Piątek Nogi , Barki , Kaptury
Nogi no to zarzuć hantle na barki i rób przysiady 6x10 , wzniosy na palce z hantlami w ręku 6x10
Barki: łapiesz hantle w ręce i na zaminę podnosisz do przodu 4x10 póżniej od siebie hantlami naraz ( tworzysz kąt prosty między ręką a tułowiem ) 4x10
Kaptury : wzniosy barków z hantlami do góry

dodatkowo robie a6w i biegam codziennie

jaka diete do tego kiedy spozywac posilki z czego zrezygnowac dodam ze chodze do szkoly i nie bede mogl jesc o niektorych porach prosze o pomoc oczywiscie nagradzam sogami pozdro a i jeszcz jedno kiedy biegac przed czy po treningu (rano nie moge bo szkola) o ktorej najlepiej trenowac godzina ??

SkAwwa
12-04-07, 19:59
to jest trening wymyślony przezemnie a ty go tu skopiowales :P
no cuż nie będęswojego treningu krytykował ale robiłem go dla gościa który nie ma ławki ani sztangi
pzdr

[ Dodano: 12-04-2007, 20:02 ]
ps : dlaczego ten trening jest w dziale DIETA?

mppx
12-04-07, 20:04
wkleilem go bo moze bedzie potrzebny do ulozenia diety

SkAwwa
12-04-07, 20:06
no spoko spoko napewno musisz mieć odpowiednią dietę :) bo to 70 % sukcesu

mppx
12-04-07, 20:28
dlatego prosze o pomoc kogos kto sie na tym zna ??

pw
12-04-07, 20:54
Sam najpierw uóż diete my poprawimy. Nie którzy za to biorą duże pieniądze.

mppx
12-04-07, 20:56
kompletnie sie na tym nie znam pomozcie prosze

pw
14-04-07, 08:02
mppx
rano uzupełniasz białko z węglowodanami najbardziej z odrobiną tłuszczu(najlepiej tran i oliwa z oliwek)
Drugi posiłek jeśli chodzisz do szkoły niech to będą jakieś bułki z serem (przyajmniej2) + jakiś owoc
3 posiłek przed treningowy jest to posiłek który ma Ci dać energii do wykonania treniongu więc tłuszcz(oliwa z oliwek, jakiś ryż może, ryba
Po treningu uzupełniasz glikogen i białko by zzapobiedz katabolizmowi mięśni a więć bezpośrednio po jakieś carbo bądź glukoza (2-3 razy w tygodniu z tą gluką jak LUKI gdzieś pisał ;-)) Jakieś 30-60 minut po treningu posiłek ww-białkowy
Na kolacje możesz zjeść ser chudy, łyżkę oliwy, łyżeczkę tranu

To tak mniej więcej. Poszukaj sobie na necie tabeli kalorycznych gdzie edziesz miał wypisane co ma ile białak ile ww ile tłuszczu i sobie spróbujk ułożyć diete. Napisz ją a mMy ją poprawimy

mppx
14-04-07, 12:07
napisze i wstawie dzieki a jakies linki z tym do pomocy macie

pw
14-04-07, 14:15
Tematy podwieszone. Puki co jest w nich mało ale napisze za nie długo jakiś art tom wkleje ;-)