mppx
12-04-07, 17:34
Witam mam 17 lat warzę 76 kg, mam 184 cm wzrostu chodzi mi glownie aby zrzucic niepotrzebny tluszcz i wyrzezbic miesnie szczegolnie brzucha
Moj plan treningowy
Pon : Biceps : stoisz pod ścianą i na zamine hantlami 5x12
siadasz łokieć na kolano i rękami na zaminę 5x12
pompki : 4x15
Plecy: Podciąganie na drążku nadchwytem i podchwytem i to i to 4x12
Środa :
Triceps : Bierzesz dwa kszesła , robisz odstęp między nimi i na jedno dajesz nogi a za drugi łapiesz się rękami i robisz takie jakby odwrotne pompki żebyś dupą ziemi dotykał i to 3 serie po max powtórzeń
Uginanie hantli za głową 5x12
Klatka : no cuż nie wiem spróbuj rozpiętki na ziemi i wyciskanie na ziemi hantli wszystko po 4x12 , oraz pompki z szerokim rozstawem rąk 4x12
Piątek Nogi , Barki , Kaptury
Nogi no to zarzuć hantle na barki i rób przysiady 6x10 , wzniosy na palce z hantlami w ręku 6x10
Barki: łapiesz hantle w ręce i na zaminę podnosisz do przodu 4x10 póżniej od siebie hantlami naraz ( tworzysz kąt prosty między ręką a tułowiem ) 4x10
Kaptury : wzniosy barków z hantlami do góry
dodatkowo robie a6w i biegam codziennie
jaka diete do tego kiedy spozywac posilki z czego zrezygnowac dodam ze chodze do szkoly i nie bede mogl jesc o niektorych porach prosze o pomoc oczywiscie nagradzam sogami pozdro a i jeszcz jedno kiedy biegac przed czy po treningu (rano nie moge bo szkola) o ktorej najlepiej trenowac godzina ??
Moj plan treningowy
Pon : Biceps : stoisz pod ścianą i na zamine hantlami 5x12
siadasz łokieć na kolano i rękami na zaminę 5x12
pompki : 4x15
Plecy: Podciąganie na drążku nadchwytem i podchwytem i to i to 4x12
Środa :
Triceps : Bierzesz dwa kszesła , robisz odstęp między nimi i na jedno dajesz nogi a za drugi łapiesz się rękami i robisz takie jakby odwrotne pompki żebyś dupą ziemi dotykał i to 3 serie po max powtórzeń
Uginanie hantli za głową 5x12
Klatka : no cuż nie wiem spróbuj rozpiętki na ziemi i wyciskanie na ziemi hantli wszystko po 4x12 , oraz pompki z szerokim rozstawem rąk 4x12
Piątek Nogi , Barki , Kaptury
Nogi no to zarzuć hantle na barki i rób przysiady 6x10 , wzniosy na palce z hantlami w ręku 6x10
Barki: łapiesz hantle w ręce i na zaminę podnosisz do przodu 4x10 póżniej od siebie hantlami naraz ( tworzysz kąt prosty między ręką a tułowiem ) 4x10
Kaptury : wzniosy barków z hantlami do góry
dodatkowo robie a6w i biegam codziennie
jaka diete do tego kiedy spozywac posilki z czego zrezygnowac dodam ze chodze do szkoly i nie bede mogl jesc o niektorych porach prosze o pomoc oczywiscie nagradzam sogami pozdro a i jeszcz jedno kiedy biegac przed czy po treningu (rano nie moge bo szkola) o ktorej najlepiej trenowac godzina ??