Zobacz pełną wersję : chce spalic tluszcz z brzucha - POMOCY !
ilovetrance
12-04-07, 15:51
MAM 19 LAT ,90 KG ,180 CM . wSZYSTKO BYLO BY SPOKO JAK BYM NIE MIAL TAKIEGO BRZUCHA JAK MAM :/ MAM KREATYNE I PYTANIE TAKIE CZY MI JESZCZE BARDZIEJ BEBEN NIE UROSNIE I CO SOBIE DOKUPIC(HMB?) ZEBY MI TEN TLUSZCZ SPADL BO MAM GO BARDZO DUZO . . PROSZE O DOBRANIE JAKIES DOBREJ DIETY I JAKIES FAJNE CWICZENIE . . PIJE DZIENNIE DUZO WODY OKOLO 5 L I PYTANIE CZY PRZEZ TO NIE MAM ROZEPCHANEGO BRZUCHA . . . ZACZYNAM BIEGAC MNIEJ JESC I PAKUJE ALE WIEM ZE TO MI NIE WYSTARCZY WIEC PROSZE WAS O POMOC . . NIE CHCE KALORYFERA TYLKO CHCE SPALIC TEN TLUSZCZ ... PLISSSSS
Tez mam problem z brzuszkiem, cwiczylem kiedys a6w i to nie cale tylko z 10 dni i nawet troche ubylo ale teraz swieta i przybylo znowu. Tez pije tylko wode ale troche miej. I najwazniejsze nie jedz slodyczy, hamborgerow itp. Co do spalaczy to sie nie znam :P
CreativePL
12-04-07, 16:42
ilovetrance, po co ci kretka ? i co chcesz brac kreatyne i HMB razem :shock: ?
Dieta, trening silowo- aero i bedzie ok.
Zacznij 3ww 2.5b 1t i obserwuj, kreta i hmb przyda sie zeby zabardzo nie popalic tego co masz
Wiktor1882
15-04-07, 18:52
Zacznij 3ww 2.5b 1t i obserwujmoze napisiesz co te skruty znaczą albo dasz linki bo moze nie wiedziecz
kreta i hmb przyda sie zeby zabardzo nie popalic tego co maszhmb ale ponad 3 miesiące cos daje nietylko takie jast moje zdanie no i bieganie basen rower
mam pytanko kto z was przerył caly 42 dni 6 weidera
hmm nie wiem jak ma sie rzezba do kreatyny ... :O
Pozatym HMB to shit i nic nie daje ... sprawdzalem z kilkoma osobami i efekty sa mizerne jak na kase ktora trzeba wydac zeby nasycenie bylo spoko.
A6W + surowa dieta + dobry trening + dobry odpoczynek + silna wola
Nikt tu wiecej nie poradzi bo cuda sie nie zdarzaja. Kup fat burnera nmp Thermo Speed Extreme albo Activita Thermo Shape i cwicz. do wakacji 2 miesiace, jak sie sprezysz dasz rade. Z brzuchem jest o tyle dobrze i niedobrze ze mozna go cwiczyc codziennie ale miesnie sie szybko przyzwyczajaja wiec trzeba urozmaicac.
A6W + ABS mysle ze starczy. Jak dasz rade to respect ... :)
Chesterxxxxx
21-04-07, 14:10
Ja mam problem z miesniem piwnym, urznal bym go jak turek kebab ale sie nie da, jak cwiczysz to spalasz tluszcz, jesli chodzi o te spalacze tluszczu to np. thermo speed extreme mam i nie polecam, tam jest cos takiego jak Synefryna, sztuczna Adrenalina pochodna Efedryny, a do tego 200mg Kofeiny w 1kap. a 10g czyli 1000mg kofeiny to dawka smiertelna, ja potym sie chujowo czulem, a po BCAA z tauryna ktora tez pobudza-zajebiscie, polecam!!!
A kolega ktory zalozyl temat nie ma nadwagi, ma ten sam problem co ja powinien wazyc 80kg ale nie ma tragedii, ja mam 192cm i waze 100kg, ale tylko ten brzuch i boczki widac jak sie nie ma koszulki,ja polecam...
...3 Zasady:
-nie jesc bialego pieczywa
-nie jesc fast food`ow (McDonald, KFC, Kebab, Pizza, itt.)
-nie jesc na noc
Latwiej jest czegos nie robic niz robic...no i rower, bieganie, basen tez pomoze, a oprocz tego Trening, Trening i jeszcze raz Trening najlepiej na rzezbe bo on spala mnostwo tluszczu, a na te jeb.ane boczki polecam cwiczenie: sztanga z niewielkim obciazeniem na kark i skrety przez 30min...
Z Tym thermo to nie wiem bo nie używałem ale raczej działa na każdego tylko jest poprostu mocnu a co do tego jedzenia na noc to jeśli masujesz jest bardzo dobrze jeść a jeśli chcesz schudnąć to nie jest po 18 :) a jak będziesz głodny to napij sie wody :P
monowodzian
21-04-07, 14:55
ilovetrance, innej rady nie ma mianowicie dieta wysokobiałkowa,uważaj na kcal, kreatyna jaknajbardziej sie przyda w twoim przypadku.ostatni posiłek okolo 18-19 np. twaróg chudy na nocny katabolizm.Nie kupuj hmb bo sie jedynie zawiedziesz. A6W nie spali ci brzucha!! siłownia 3-4 razy w tygodniu z lekkim nasileniem na mieśnie brzucha + 2-3 razy w tyg aeroby,bieganie,rower,piłka(najlepiej naczczo) Powodzenia
. thermo speed extreme mam i nie polecam, tam jest cos takiego jak Synefryna, sztuczna Adrenalina pochodna Efedryny, a do tego 200mg Kofeiny w 1kap. a 10g czyli 1000mg kofeiny to dawka smiertelna, ja potym sie [cenzura]
no comment ... jeżeli dawka śmiertelna kofeiny jest śmiertelna dla człowieka to ja nie wiem jakim cudem jest tyle ludzi ile jest to po 1. Po drugie ... taka dawka nawet na chłopski rozum nie może być smiertelna bo zalecenia producenta to 4 tabsy dziennie więc 800 mg samej kofeiny, a jeżeli wg Ciebie 1000 mg to śmierc to przy 800 moglby byc rozne rzeczy. Udowodnij to ...
To że sie zle czules to nie jest wina preparatu tylko twojego organizmu. Kazdy reaguje inaczej. Nie wiem czy wiesz ale thermogeniki pobudzaja thermogeneze a wiec podnosza cisnienie i temperature ciala o ok 1 - 1,5 stopnia co nie jest obojetne. Wiec mogles sie zle czuc bo mozesz miec np problemy z serduchem ablo ch** wie co.
Po 3. TSE nie jest badziewiem bo w testach ma zblizona efektywnosc do clenburexin z Treca a jezeli bys poczytał to ten srodek jest bardzo silnym specyfikiem a wiec ma jeszcze wiecej skladowych pol-produktow.
Na koniec .. .to ze na kims dany preparat nie dziala nie oznacza ze to badziewie. pozdro
Dajcie sobie psokój koleś nawet nie spogląda jakei mu dajecie rady :/
Napisał posta i poszedł sobie :evil:
Wiktor1882
21-04-07, 21:56
WhiteHead, a moze ktos ma taki sam probrem i czyta ten temat jak sądzisz
oSiŁeK_sNd
22-04-07, 00:52
a ja tam lubie swoj maly samarek...tylko panna sie troche buntuje :mrgreen: a skręty ze sztanga na te boczki to naprawde działają ?? bo brzuch to mam maly i mi on nie przeszkadza ale te boczki mnie wkur.w****ą