Zobacz pełną wersję : Pomozta
Witam
Mam 27 lat,178 cm i waze 85 kg.Cwiczylem w przeszlosci troche ale to tak bardziej z nudow.Teraz cwicze od okolo 2,5 roku ale niestety ze sporymi przerwami.stosuje rozne suplementy i mam w miare dietke.No ale niestety ni ejestem zadwolony z tego co osiagnolem dlatego rozwazam jakis cykl.Tylko ni emoge sie zdecydowac bo z jedenj strony nie jestem za duzy wiec nie wiem czy winstrol z testeronem to dobry pomysl(bo do tych sterydow mam dostep) ale z drugiej strony tu i tam mam za duzo tluszczu i chcialbym go zgubic do wakacji a wiem,ze vinstrol mi w tym pomoze.Jezeli ktos moglby mi cos doradzic,czyli rozpisac jakis taki nieduzy cykl,ale tak jak dla typowego amatora bo nie wiele wiem o tym,czyli dawki w z jakimi przerwami itd. to bylbym bardzo wdzieczny.No i oczywiscie wypowiedzial sie co mysli o tym polaczeniu,ewentualnie zaproponowal cos lepszego.Z gory wielki dzieki.Pozdrawiam
dzięki winstrolowi nie zgubisz tłuszczu ale osiągniesz dzięki niemu czystą i suchą mase mięśniową ale najlepiej brać go pod koniec cyklu, gdyż ubija mięsnie i minimalizuje ich spadki po cyklu
1-5 tyg meta 3 lub 2 tab\ dzień
1- 6 testosteron propiant 75mg\3 dni
3- winstrol ml 50mg\3dni
albo
1-5 meta
1-8 (9) omnadren lug prolangutan
7- 9 winstrol
[ Dodano: 11-04-2007, 14:33 ]
ten pierwszy jest idealny na czystą mase i definicje a ten 2 na mase ( nie za czystą) proponuje pierwszy
Cykl na rzeźbe i spalanie tkanki tłuszczowej: ok - 400 pln
1 - 6 tyg testosteron propionicum 50mg (EOD)
1 - 6 tyg winstrol (stanazol) zastrzyki 50mg (EOD)
7 - 12 tyg clenbuterol lub salbutamol
To jest prpopzycja z tematu "przykladowe cykle" mysle ze najbardziej adekwatna do twoich celow bedziesz mial motywacje do cwiczen aeroby ktore sa niezbedne do spalenia tkanki sama sie nie spali!! ( o odpwiedniej diecie nie wspomne)
Jedyna wada to czestosc iniekcji bo co 2 dzien pamietaj by nie mieszac substancji w jednej strzykawce no i pamietaj o odbloku
Zastanow sie czy jestes zdecydowany na taki cykl jest on dosc "wysoko wyczynowy" szczegolnie clenbuterol bez spelnienia odpowiednich warunkow nie osiagniesz zamierzonych celow.
brodawid, widze że moge iśc pomału na urlop bo pisze to co ja bym napisał :wink:
malin, może jesteś począdkujący w dopingu ale nie masz zbyt małej wagi i wiek też mówi za siebie nie możesz też zrobić jakiegoś miniaturowego cyklu ten co zaproponował brodawid jest ok.
Dzieki bardzo chlopaki,ale ni eobylo by sie od tego gdyby lamus nie zadal kilku pytan :oops:
Po pierwsze,te sterydy z punktu trzeciego jesli chodzi o ten cykl ktory zaproponowales mi z "przykladowych cykli" czy mozna zastapic je czyms innym bardziej popularnym lub jakismis suplementami albo zrobic cykl po prostu bez nich.A pytam dlatego,bo..mieszkam w Stanach Zjednoczonych i jezeli zdecyduje sie na jakies sterydy to niestety nie mam tutaj takiego wyboru jak wy w Polsce a goscie ktorzy tym handluja,sciagaja tylko najbardziej popularne i chodliwe sterydy.A moze znacie sie na rynku amerykanskim i moglibyscie mi podsunac cos czym moglym ten numer trzy zastapic bo mysle,ze z Winstrolem i testesteronem ni ebedzie problemu.Kolejnym pytankiem jest co to jest ta co 2-dniowa czestosc inekcji? aha i czym moglbym sie pozniej odblokowac oczywiscie korzystajac z rynku amerykanskiego i typowych sklepow z odrzywakmi tutaj.wiem,ze to podstawowe pytania ktore moglbym znalesc na forum i pewnie drazni was czestosc ich slyszenia ale jakbyscie byli na tyle mili bylbym baardzo wdzieczny.Pozdrawiam
To napisz do czego masz dostep :wink:
Tak naprawde to te pierwsze sterydy nie sa na spalenie tkanki ale na zbudowanie twrdych i dobrych jakosci mesni zarysuja ci rzezbe bys pozniej po spaleniu tkanki jakos wygladal
Tylko clenbuterol spala tkanke przez podniesienie temperatury ciala o jeden stopien jest to dosc ciezki steryd ze wzgledu na reakcje organizmu w pierwszych dniach przyjmowania drzenie rak, wymioty,nudnosci ktore pozniej ustaja ale jest z cala pewnoscia efektywny srodek.