Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : witam mam pytanie,ponieważ jeden pan odpowiedział na moje py

fliperxd
10-04-07, 20:09
witam mam pytanie,ponieważ jeden pan odpowiedział na moje pytanie,że jeżeli chce już zacz±ć brać staki kreatynowe to mu¶ze mieć za sob± 3 cykle na mono i 2 na jabłczanie,bo powiedział,że jak zrobię odrazu to jak będe brał co¶ póżniej np. jak±¶ kreatyne mono to będ± słabsze efekty,czy to prawda,ale ja mam już a sob± 1 cykl kreatynowy na mono,2 lata stażu i wyciskam 70 kg na klate,czy kto¶ może lepiej się zna od tego pana i doradzi mi lepiej ,a może po 2 cyklach na mono moge to brać,oczywi¶cie za odpowiedzi sogi.pozdro.

duszek244
10-04-07, 20:15
masz 14 lat i za stacki sie bierzesz ?? chłopcze idĽ mi stad poczytaj troche na forum i dopiero co¶ pisz! Stak ci da teraz tylko troche wiecej jak dobre mono albo jabłczan!!

kociolcyk
10-04-07, 20:16
to jest prawda oczywiscie nie musisz sei rygorystycznie do tego stosować ale zrozum ze jak teraz wpierniczysz np xp albo hp to co potem?? ze 2 mocniesze i co koks?? a takto masz czas na mono,jabłczan....

Punisher
10-04-07, 20:21
No najpierw jedĽ z 3 cykle na mono. One dadz± Ci takie same efekty jak na jabłczanie i nie zabokuj± drogi do dalszej kariery, tzn, będziesz mógł potem wzi±¶c sobie jabłczan(tez 2razy) i znowu Ci przyjdzie, potem stacki i też wejdzie... Więc nie warto się rzucać na co¶ z wyższej półki bo efekty naprawde będ± wręcz takie same...

[ Dodano: 10-04-2007, 20:23 ]
kto¶ mnie uprzedził :)

duszek244
10-04-07, 20:26
moje zdanie też troche odbiega od waszego bo zobaczcie na przestrzeni lat jakie to kreatyny nie wymy¶lono np estyr ester, cytrynian, jabłczan i jakie¶ jeszcze były wymy¶lono jakies odżywki NO i jakie¶ HMB i wydaje mi się że z roku na rok będzie znowu co¶ nowego więć to nie jest tak że nie będzie mial co potem brac tylko koksy...

kociolcyk
10-04-07, 20:37
zapewne nić słabszego niż mono nei wymy¶la a różnica efektów miedzy kolejmymi rodzajmi kreatyn jest wystarczaj±ca jak cos to wymy¶laja co¶ "pomiędzy" a nad stacki to chyba tez nic a jak jzu cos to załuzmy ze juz bedzie miał odpowiedi staz i to weĽmie :wink:

Punisher
10-04-07, 20:41
W sumie jest taka prawda, że je¶li weĽmiesz co¶ mocniejszego(stack) i zrobisz sobie po tym cykl na mono za rok ( :lol: ) To i tak Ci wejdzie na mono :cool:
Ale na pocz±tek naprawde mono w zupełno¶ci wystarczy.

fliperxd
10-04-07, 20:56
przepraszam!
ale jak sobie zrobię cykl na staku to ile trzeba czekać ,żeby zrobić kolejny cykl.A tak wogóle chodzi wam pewnie o to,że tak± mase moge se zrobić jak na staku na kreatynie w rok ,niestety ja chcę szybciej .

Punisher
10-04-07, 20:58
A mono to nie jest szybko? Jak na pierwszy cykl to jest szybko :)
Nie warto naprawdę się rzucać na stacki...

kociolcyk
10-04-07, 21:11
bo potem bedziesz chciał więcej a tu lipa dupa blada weĽ se wtedy ale mete jak by¶ chciał szybko podrosn±c :mrgreen:

Prezydent_1c
10-04-07, 21:20
Troche się nie zgodze ale oczywi¶cie maj± racje chłoapki wyzej. Ja osobi¶cie miałem 2 cykle na mono a pózniej NB brałem (tutaj był mój bł±d). Ale pomimo to jak robie teraz cykl na jabłczanie to wchodzi i to nieżle ...
fliperxd, w rok zbyt dużo nie zrobisz ... Osobi¶cie zrobiłem 6-7 kg do przodu dobrej jako¶ci a ogólnie przytyłem 9kg ale zrzuciłem ostatnio 2 ;)

SkAwwa
11-04-07, 14:50
powiem ci tak. Masz 14 lat , poczekaj ze stakami , kup sobie gainer z vitalmaxa, albo mass xxl (4kg) i naprawde będ± efekty , nie spiesz się ze stakami