Zobacz pełn± wersję : witam mam pytanie,ponieważ jeden pan odpowiedział na moje py
witam mam pytanie,ponieważ jeden pan odpowiedział na moje pytanie,że jeżeli chce już zacz±ć brać staki kreatynowe to mu¶ze mieć za sob± 3 cykle na mono i 2 na jabłczanie,bo powiedział,że jak zrobię odrazu to jak będe brał co¶ póżniej np. jak±¶ kreatyne mono to będ± słabsze efekty,czy to prawda,ale ja mam już a sob± 1 cykl kreatynowy na mono,2 lata stażu i wyciskam 70 kg na klate,czy kto¶ może lepiej się zna od tego pana i doradzi mi lepiej ,a może po 2 cyklach na mono moge to brać,oczywi¶cie za odpowiedzi sogi.pozdro.
masz 14 lat i za stacki sie bierzesz ?? chłopcze idĽ mi stad poczytaj troche na forum i dopiero co¶ pisz! Stak ci da teraz tylko troche wiecej jak dobre mono albo jabłczan!!
to jest prawda oczywiscie nie musisz sei rygorystycznie do tego stosować ale zrozum ze jak teraz wpierniczysz np xp albo hp to co potem?? ze 2 mocniesze i co koks?? a takto masz czas na mono,jabłczan....
No najpierw jedĽ z 3 cykle na mono. One dadz± Ci takie same efekty jak na jabłczanie i nie zabokuj± drogi do dalszej kariery, tzn, będziesz mógł potem wzi±¶c sobie jabłczan(tez 2razy) i znowu Ci przyjdzie, potem stacki i też wejdzie... Więc nie warto się rzucać na co¶ z wyższej półki bo efekty naprawde będ± wręcz takie same...
[ Dodano: 10-04-2007, 20:23 ]
kto¶ mnie uprzedził :)
moje zdanie też troche odbiega od waszego bo zobaczcie na przestrzeni lat jakie to kreatyny nie wymy¶lono np estyr ester, cytrynian, jabłczan i jakie¶ jeszcze były wymy¶lono jakies odżywki NO i jakie¶ HMB i wydaje mi się że z roku na rok będzie znowu co¶ nowego więć to nie jest tak że nie będzie mial co potem brac tylko koksy...
zapewne nić słabszego niż mono nei wymy¶la a różnica efektów miedzy kolejmymi rodzajmi kreatyn jest wystarczaj±ca jak cos to wymy¶laja co¶ "pomiędzy" a nad stacki to chyba tez nic a jak jzu cos to załuzmy ze juz bedzie miał odpowiedi staz i to weĽmie :wink:
W sumie jest taka prawda, że je¶li weĽmiesz co¶ mocniejszego(stack) i zrobisz sobie po tym cykl na mono za rok ( :lol: ) To i tak Ci wejdzie na mono :cool:
Ale na pocz±tek naprawde mono w zupełno¶ci wystarczy.
przepraszam!
ale jak sobie zrobię cykl na staku to ile trzeba czekać ,żeby zrobić kolejny cykl.A tak wogóle chodzi wam pewnie o to,że tak± mase moge se zrobić jak na staku na kreatynie w rok ,niestety ja chcę szybciej .
A mono to nie jest szybko? Jak na pierwszy cykl to jest szybko :)
Nie warto naprawdę się rzucać na stacki...
bo potem bedziesz chciał więcej a tu lipa dupa blada weĽ se wtedy ale mete jak by¶ chciał szybko podrosn±c :mrgreen:
Prezydent_1c
10-04-07, 21:20
Troche się nie zgodze ale oczywi¶cie maj± racje chłoapki wyzej. Ja osobi¶cie miałem 2 cykle na mono a pózniej NB brałem (tutaj był mój bł±d). Ale pomimo to jak robie teraz cykl na jabłczanie to wchodzi i to nieżle ...
fliperxd, w rok zbyt dużo nie zrobisz ... Osobi¶cie zrobiłem 6-7 kg do przodu dobrej jako¶ci a ogólnie przytyłem 9kg ale zrzuciłem ostatnio 2 ;)
powiem ci tak. Masz 14 lat , poczekaj ze stakami , kup sobie gainer z vitalmaxa, albo mass xxl (4kg) i naprawde będ± efekty , nie spiesz się ze stakami