Zobacz pełną wersję : Dieta dla 45-50kg
Witam! Prosze o diety dla wagi podanej w temacie. Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam!
Przede wszystkim powiedz po co Ci ta dieta, tzn masa czy co...napisz coś o sobie, bo profil masz pusty.
A swoją drogą najlepiej byłoby gdybyś pokopał na forum za dietką, zmontował coś własnego i dał do krytyki. Bo jak dostaniesz wszystko na tacy to nic z tego nie będziesz miał...tzn nie nauczysz się, a tak to przy każdej pomyłce powiedzą Ci dlaczego tak, a nie inaczej. Ludzie zaczynając ćwiczyć, zapominają o myśleniu i w ten sposób idealnie utożsamiają się ze stereotypem wielkiego idioty, ale to tak na marginesie i nie skierowane w kogoś konkretnego bardziej to taka ogólna "przestroga" :lol:
Wiec mam 17 lat wzrost 165cm i waze 45kg. Narazie nie cwicze.
CreativePL
10-04-07, 15:42
Stary chcesz diety...wpier*** wszytko co popadnie :| masz anoreksje?
to skoro nie ćwiczysz -_- to co chcesz osiągnąć przez tę dietke? jak mniemam chcesz nabrać wagi...bo jej Ci kur*ko brakuje, wiec jedz ile wlezie...w sumie to cokolwiek i duzo! jzeli tyle wazysz musiz miec niezwykla tendecje do gubienia kalorii i mega szybki metabolizm...cóz wiecej powiedzie...chcesz byc duży-jedz jak duzy
rozmawialem z lekarzem i powiedzial ze jestem niski poniewaz mam to w genach (mam niskich rodzicow) oraz bardzo szybki metabolizm i ciezko bedzie mi nabrac masy :/ chcialbym dostac diete na caly tydzien...jakies 4-5 posilkow dziennie. sadze ze trzymajac sie diety przytyje...
CreativePL
10-04-07, 16:12
raczej 5-6posiłkow stary przy takiej wadze powinenes wciskac na hama bynajkniej przez miesiac zobaczyc ile ci poszlo na wadze, uwiez ze ci co cwicza w tym ja mamy problem z dieta a ty bez cwiczenia i przy takiej wadze bedzies zmial ten problem jeszcze wiekszy
Nie wciskaj na chamata tak jak Ci radza inny. Poczytaj co jaką rolę pełni, co kiedy jeść, ile wypada jeść. Jedz stopniowo coraz więcej aż zauważysz zmiany w swojej wadze (waż sięco 2tygodnie). Chyba że mówisz tu o totalnym zaniedbanej niby 'dietce^^ i chcesz przybrać na jak największej ilości tkanki tłuszczowej to jedz wszystko co zobaczysz lecz nie polecam
chcialbym przytyc stopniowo... nie musze przytyc bardzo szybko... dlatego tak jak powiedzial mi lekarz przydala by mi sie porzadna dieta ... pchanie w siebie na chama niemam wiekszego sensu...
Więc zrób tak jak Ci napisałem wyżej. Poczytaj, przemyśl pokombinuj ;-)
Ps. Ile masz wzrostu?
Wiec mam 17 lat wzrost 165cm i waze 45kg. Narazie nie cwicze.
Napisal wczesniej:]
6ww 1.5b 1-1.5t, poczytaj i uloz diete.
6ww 1.5b 1-1.5t, poczytaj i uloz diete.
mozna troche prosciej napisac? :???:
6 węglowodanów, 1,5 białka, 1,5 tłuszczu ;)
Też mam podobny problem z masą, tyle ze ja jestem jeszcze bardzo wysoki ;)
Jedz dużo węglowodanów złożonych (kasze, ryże, makaron).
Zapisz się tez na siłownie jeśli masz możliwość. 2x w tyg.
A Ty Creative uważaj na słowa, bo nie każdy chudy ma anoreksje. Najpierw mózg a później klawiatura.
ja bym raczej proponowal koledze 8 ww 2 b i 1,5 t jesli bys zaczal cwiczyc na poczatek obwodowo (czyli wszystkie miesnie pobudzic do pracy na jednym treningu sadze ze po 2 miesiacach zauwazylbys jakis efekt, a co do treningu to mysle ze 2-3 razy w tygodniu)
CreativePL
11-04-07, 18:32
A Ty Creative uważaj na słowa, bo nie każdy chudy ma anoreksje
sam jestem chudy 190cm - 70kg,
Czy Ty kolego chcesz zeby chlopak sie pozygal? 6ww w zupelnosci wystarczy a na poczatek lepiej jakby zaczal od 4 i powoli zwiekszac, jak zalapie o co chodzi to bedzie sam kombinowal
eeee taaam zaraz pozygal :D:D niecha naladuje organizm weglami to tak szybko nie zuzyje tego "paliwa"
dziekuje za wszystkie porady :) mam jeszcze jedno pytanie czy podczas tej diety moge pic jakikolwiek alkochol ? czy poprostu jedno z drugim bedzie sie gryzlo ? wiem ze to troche glupie pytanie.. ale prosze o odpowiedz
CreativePL
13-04-07, 16:24
Alkochol czyli wodka i piwo scina bialko ktore jest potrzebne w budowaniu masy
wiec przestaje pic i biore sie za siebie :) wielkie dzieki dla wszystkich!
Pozdro!