Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jaki zapach z feromonami polecicie?

stressor
27-04-20, 08:55
Ocywiście męski. Czy ktoś z Was moze używał? Sprawa wyglada tak, że postanowiłem zakupić osbie jakieś feromony Nigdy jeszcze czegoś takiego nie stosowałem i po prostu ciekawi mnie jak to działa. Czy rzeczywiście takie zapachy podobają sie laskom. Widziałem, że sporo tego jest na sprzedaż. Nie chciałbym jednak wywalać kasy w błoto. Co polecacie takiego w miare skutecznego?

torek
27-04-20, 09:23
Ocywiście męski. Czy ktoś z Was moze używał? Sprawa wyglada tak, że postanowiłem zakupić osbie jakieś feromony Nigdy jeszcze czegoś takiego nie stosowałem i po prostu ciekawi mnie jak to działa. Czy rzeczywiście takie zapachy podobają sie laskom. Widziałem, że sporo tego jest na sprzedaż. Nie chciałbym jednak wywalać kasy w błoto. Co polecacie takiego w miare skutecznego?
Za dużego doświadczeznia tutaj nie mam ale od prawie 2 tygodni używam Love desire ( kumpel z roboty mnie namówił i sobie zamówiliśmy dwa opakowania). Ogónie zapach ok trzyma się całkiem długo Co ciekawe to rzeczywiście podoba sie laskom co mnie zaskoczyło bo jednak nie nastawiałem sie na cośtakiego ( myślałem,ze jest to ściema jak kujpowałem ale pomyslałem sobie,ze co mi tam szkodzi, spróbuję).

stressor
28-04-20, 09:34
No dobra ale widzisz tam jakieś działanie feromonow? Czy to jest po prostu taki normalny zapach ( ale ładny)?

torek
30-04-20, 10:04
NO tak, gdyby tak nie było go bym nie odpowiadał na Twoje pytanie. Dziewczyną ewidentnie się to podoba. Wyrażają to w różny sposób - jakaś tam rozmowa, uśmiechy, żarty. No można to przecież wyczuć ;] A przynajmniej ja wyczuwam tą formę przychylności.

stressor
01-05-20, 12:34
Trochę mnie zainteresowałeś... Zamówiłem wczoraj, do jutra powinno dojść. Zobaczymy co i jak

stressor
05-05-20, 13:55
Dotarły w poniedziałek, tak więc od kilku dni stosuję i muszę powiedzieć że są za..iste :D Zapach mega wzmocniony :) No i dodaje też pewności siebie :D