PDA

Zobacz pełną wersję : TRENING NA KACA

Weiderowski
09-04-07, 19:09
co weekend pije caly czas alkochol w duzych ilosciach, a w poniedzialek na kaca robie klata + bic i nie za dobrze mi to wtedy wychodzi. jak wplywa trening na kaca na przyrost miesni?

rocky_balboa
09-04-07, 19:14
tragicznie.

SkAwwa
09-04-07, 19:21
no to jak chcesz ćwiczyć to musisz przestać chlac :)
nie da się połączyć treningu , z nadmierną ilością alkocholu

kociolcyk
09-04-07, 19:55
co weekend pije caly czas alkochol w duzych ilosciach txt kozacki :lol:
trzymaj sie chłopie ale na duże przyrosty nie licz :wink: lepiej przestań pić i wtedy sei bierz za treningi

grzesiek k
09-04-07, 20:14
Weiderowski, Prze huj z Ciebie 16 lat i tak chlać alkochol no cóż :grin:
pzdr.

bocion
09-04-07, 20:30
Prosze napisz staz i osiagi i wymmiary. Niezmiernbie ciekawy jestem jak wplywa na umiesnienie taki cykl na wódzie/piwie.

grzesiek k
09-04-07, 20:39
bocion, Chyba się nie spodziewasz cudów po jego wieku i jak tak chla wódkę :mrgreen:
pzdr.

AdRiAn
09-04-07, 21:01
no bardzo ladnie... na kaca sktuknij glowka w sciane, to moze Ci to pomoze.

co do treningu to z twoim podejciem glowy bym sobie nim nie zawracal. Po piciu lepiej poloz wiaderko przy lawce.

Arnold S. tez je mial tylko on nie pijal alkoholu, a po porstu trenowal ponad sily.

Przemysl co chcesz robic w zyciu, pic czy zajmowac sie sportem, bo tych rzeczy nie polaczysz zadnym planem treningowym na kaca.

Weiderowski
09-04-07, 22:10
to jest tek ze w kazda sobote po treningu ide pic ( 4 piwka ) albo dzban leśny ( wino za 4 zł. ;p ) , no i w niedziele z 4 piwka wypije, i w poniedzialek zawsze przed treningiem jest kacyk :/ ale mimo to ide cwiczyc na kaca. np dzis skacowany cwiczylem , polowa treningu ciezko szla ale puzniej jakos poszlo ale 50% mniej sily mam.podkreslam ze od poniedzialku do piatku NIC nie pije tylko ciezko cwicze ;]. cwicze juz 2 miesiace, moje osiągi to
klata : 60 kg
bic : 35 kg
martwy : około 100 kg.
nóg nie cwicze.

wymiarów nie znam procz bica : 33 cm.

teraz zaczynam cykl geinerka, krety i dextrozy. zobaczymy jak bedzie ale i tak weekendy bede mial przepite, i kolejne pytanie sie klania pić kreatyne przed melanzem na ktorym bede pic piwo/wódke ?

iro
10-04-07, 00:02
Człowieku najlepiej przestań ćwiczyć bo jak tak dalej będzie to w tym sporcie napewno nic nie osiągniesz, szkoda sie męczyć

CreativePL
10-04-07, 01:12
Weiderowski, smieszny czlowiek z ciebie przez browara zjebalem jeden cykle a teraz obudzilem sie w polowie i od pow tyg nie mialem alkocholu w ustach btw. bo 2 meichach kretke :lol: ? z pol roku pocwicz, zaczales brac odrzywki bo chujowo wygladasz(bynajkniej tak mi sie wydaje) alkochol scina bialko w miesniach przez co nie masz jak prybrac na masie pij dalej a chuj osiagniesz :!:

kolejne pytanie sie klania pić kreatyne przed melanzem na ktorym bede pic piwo/wódke ?

masz kreatyne w plynie?

SkAwwa
10-04-07, 09:20
nie ćwiczysz nóg OMG.. no to cuż jak nie pijesz cały tydzien jak zachlasz sie w weekend. A nie lepiej dwa piwa wypić na 2 tyg
pzdr

Sobian
10-04-07, 09:36
Zamiast kase na kreatyne, lepiej na alkohol wydaj, bo i tak ona ci nic nie da :lol:
Kreatyna nawadnia mięśnie, alkohol odwadnia. Trzeba tłumaczyć więcej?

Niektórzy jak ćwiczą to po jednym piwie na miesiąc mają wyrzuty sumienia (ja nic nie tykałem przez 2 miechy, potem była jakaś 18-stka więc 3-4 browki poszły i koniec) a ty pijesz co tydzien i chcesz cos osiagnać.

Nie zawracaj sobie d.u.p.y lepiej...

AdRiAn
10-04-07, 09:37
pijesz alkohol biorac kreatyne ? to ja juz nic nie bede pisal o skutkach, sam je zobaczysz i sie nauczysz moze.

rocky_balboa
10-04-07, 09:46
lol to az tak szkodzi? no bo po 4 piwach miec kaca to ja nie wiem xD
a czy zaszkodzi jak jestem bez zadnego cyklu jak se np. troche wiecej niz pol jabcoka wypija raz na ruski czas? albo jakies max. 2 piwka?

Weiderowski
10-04-07, 11:14
hmm no to chyba zakanczam kariere sobotniego picia :D a co do odzywek to bym nie bral, ale dostalem je za darmo. za swoja kase po 2 miechach nigdy bym nie kupil ;]

Sobian
10-04-07, 11:41
Tu wogóle nie ma co gadać! Chce się coś osiagnąć? Sprzedaj te odzywki, zainwestuj kase w diete, koniec z piciem. Inaczej nawet nie ma sie co zabierac za to, bo stracisz tylko swój zas, który mógłbys wykorzystać na picie...

MILAN
10-04-07, 15:19
Co za ekscytujący temat, szkoda Twojego czasu jak to ktoś napisał, a zwłaszcza Naszego :D
Najpierw to sobie usiądź na trzeźwo ;p i pomyśl co jest ważniejsze dla Ciebie i czy będziesz w stanie wytrzymać bez alko, pzdr

kociolcyk
10-04-07, 20:03
ja nie przeżwycięzysz tego to szkoda zebys sie brał za treningi bo góra 2 tygodnie wytrzymasz i znow.... no ale po 4 piwach kac... kiedy ty zaczołes pić??

Weiderowski
10-04-07, 20:12
ale wy mnie stawiacie w roli alkocholika :D pije sobie w sobote i w niedziele tylko :D i to juz nie bede.. a kac jest bo w sobote wieczor dzbana leśnego, i na wieczor przed spaniem z 4 piwka jak nie wiecej bedzie no.. ale koniec z tym ;] apeluje - biore sie za trening

kociolcyk
10-04-07, 21:16
zobaczymy ile wytrzymasz nałogowcu :twisted:

Dexter1900
11-04-07, 18:28
Ale bydlak 16 lat i pisze ze pije tylko w weekendy!! Żywina juz idz do parku i czekaj na okazje szok 16lat i chodzic nie przytomnym lol co weekend chlac i niebierz tych odrzywek!! 60kg na klatek marnie idz lepiej chlac wybierz z 2 jedno... :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

oSiŁeK_sNd
12-04-07, 01:02
nooo tez piłem winka tanie na opór i nie tylko w weekendy jak bylem w twoim wieku :mrgreen: ale to od razu Ci mowie ze lepiej zostaw to cwiczenie i chlaj tak jak ja prawie codziennie flaszku albo koktajle a jak juz Ci sie znudzi to zabierz sie za trening i nic nie pij...po jakims czasie nabierzesz przyzwyczajenia i nie bedzie ci sie chcialo nawet pic...ale to musi troche potrwac zarówno picie jak i pozniejsze jego wyeliminowanie.Teraz to juz z pol roku sie nie napilem alkoholu nawet piwka nie tkne bo tyram i to dla mnie jest zajawka.Ale tez sie musialem "wyszalec"...swoje wypic i przecpac :grin:

PuaPAj
12-04-07, 15:35
Jeśli już musisz pić, to pamiętaj o jednym: broń Boże nie zapijaj alkoholem posiłku potreningowego! Jest on najważniejszym posiłkiem, a alkohol ścina białko i utrudnia wchłanianie składników odżywczych, no i ogólnie zatruwa organizm.

Robal
12-04-07, 15:53
hmm podobno małe ilości alkoholu na jakiś czas wychodzą na zdrowie, ze niby wskazane. Wiecie coś o tym? Bo w końcu czasem warto przeczyścić nerki! Aha mowa tylko o piwie! dobrym piwie!

Prezydent_1c
12-04-07, 16:21
Alkohol to alkohol. Ja nie pamietam kiedy ostatni raz piłem... A raz jak się napiłem na cyklu na mono to żałuje do dzisiaj bo lipa była straszna... Na poczatku trudno się przyzwyczaić na imprezach gdzie każdy sączy browarki ale po to sa soki w klubach ;) Polecam Hortex Bananowy :D 2x lepszy od najlepszego browara :P

Weiderowski
13-04-07, 17:42
no i stało się ;];] nadszedł czas weekendu. Kumple juz zakupili krate browarów i 2 litry wódki :P , i idziemy do clubu :D postaram sie nie wypic ;] zobaczymy co z tego wyjdzie ;]

Dexter1900
13-04-07, 20:05
Normalni alkoholi...zal

CreativePL
13-04-07, 21:03
zadny nie alkocholik
1. szpan?
2. co to nie on
3. ma w dupie trening
4. napewno nie alkocholik

Weiderowski
14-04-07, 11:55
i bylo tak.. przed wyjsciem wypilem kreatynke (tak jak wszyscy uczestnicy wczorajszej zabawy ktorzy rownierz cwiczą i są na cyklu kreatynowym ) no i wszyscy sie skusilismy na te tanie winko :D duzo wypilismy i zle to sie pokonczylo.jakoze jeszcze raz podkreslam wszyscy cwicza, obiecalismy sobie ze koniec z piciem w weekendy , i inne dni oczywiscie az do 18 kumpla.ale to tragedia martwi mnie połączenie kreatyny z winem siarczystym za 4 zł.

oSiŁeK_sNd
14-04-07, 14:54
.... ?! :???: zalozyles ten temat po to zeby sie jarac tym ze pijesz ?! to moze jakies inne forum powinienes znalezc I.D.I.O.T.O

Weiderowski
14-04-07, 16:52
po co temat, jest wyraznie napisane w 1 poscie, reszta to relacje. mysle ze wszelkie odpowiedzi dotyczace tego typu treingu zostaly juz udzielone wiec temat do zamkniecia ;]

oSiŁeK_sNd
14-04-07, 16:57
na relacje jest inny dzial...

[ Dodano: 14-04-2007, 16:59 ]
ale jak juz chcesz takie glupoty pisac to polecam Ci hydepark

grzesiek k
15-04-07, 18:34
Ten temat już dawno powinen być zamknięty Sławo :grin:
pzdr.