Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jaki pobudzacz przed treningiem 2017?

lukasik18
15-08-17, 11:36
Co polecacie na pompę i pobudzenie przed treningiem?

BodyThatMakeMe
25-10-17, 21:09
Zależy co i jak reagujesz na poszczególne składniki jak i na mixy. Kofeina jak zwykle w dawce 200 mg działa super, do tego beta-alanina oraz cytrulina będzie się super spisywać. Jak za mało, to dorzuć argininę oraz agmatynę. Co do dawek tych 4 supli, to dobierasz pod siebie

beniok
07-12-17, 14:06
Ja bez dobrej przedtreningówki to nie potrafię już treningu zrobić. Obecnie mam wicket, jest droga ale dobra

BodyThatMakeMe
07-12-17, 22:06
A to duży błąd, bo ja rzadko kiedy używam przedtreningówek. Jak już to miksa jak wyżej opisałem, albo Efedrynę ;) a jak nie mam już faktycznie nic pod ręką, a potrzebuję jakiegoś wspomagacza po ciężkim dniu w pracy to zawsze mam przy sobie saszetkę jakiego meso, pumpa czy z lightowych Slap :P

beniok
08-12-17, 18:18
Efedrynę? A skąd ją brałeś, w polsce jest zakazana od ładnych paru lat? Nawet syropy są z peudoefedryną a nie prawdziwą

BodyThatMakeMe
09-12-17, 20:42
Kto napisał, że jest zakazana? A w aptece nie kupisz na receptę? Kupisz bez problemu (oczywiście mające receptę). Nie jest zakazana i nigdy nie była. Z resztą wyjedź za granicę to wszędzie kupisz efedrynę.... nawet w sklepie internetowym który ma magazyny za granicą na suple z efką trafisz i bez problemu ci sprzedadzą.... trochę realniej myśl.

Dermline
26-12-17, 19:48
No najlepsza przedtreningówka według mnie to schock therapy z universala.
Universal Nutrition Shock Therapy