Zobacz pełną wersję : Prosze o rade na temat cyklu metki:)
Witam!
Jestem tu nowy ale w temacie raczej troszke, troszke:)
Mam do was pytanie bo chce walnac wiecej masy na wakacje! Zbieram juz ten caly syf zeby zaczac z poczatkiem maja bo to chyba najwyzszy czas by widac bylo po mnie najwyzszczy szczyt efektow! (podpowiedzcie kiedy zaczac?)
Wezme 100 mety polskiej, 100 ruskiej z bialkiem i gainerami Trec`a w cyklu i na koniec stack (Horse Power) z clomidem.
Rozpiszcie mi te 200 mety w cykl i clomid do tego. Dajcie jakas rade jak stosowac efektywnie tego stacka na koniec bym uniknal wiekszych spadkow! Wczesniej tego nie stosowalem tylko sam clomid!
Wpakowalem w siebie wczesnie juz z kilka puszek krety 2 cykle mety po 100 (ostatni w poprzednie wakaje - 100 ruskiej z clomidem i przyrost 7-8kg), gainery i bialka.
Nie cwiczylem nigdy na mase czy sile! NIGDY! Wyznaje swoja zasade ze robie idealnie rzezbiony miesien od razu bez wzgledu na moje proporcje. Ciezkie to i przyrost masy idzie ledwo ledwo, ale przykro mi tak sadze ze jak cos robic to od razu tak jak ma wygladac finalnie:-D Zalezy mi zreszta tylko na rzezbie:) Pozdrawiam i czekam na odp
spadki będą niewielkie ale życie skrócisz o 25 lat
Masz 17 lat !!! po co ci sterydy , weś kup sobie sam gainer i ćwicz...
Ja nie mam do was słów 17 lat i już się za to bierze chcesz wyglądać jak cyborg?
pozdro
wiem.. cwiczylem na tym dlugo! ale to mnie niewiele rusza! Nawet przy systematycznie przestrzeganej diecie! jedynie szla mi wytrzymalosc i sila! Ale masa nie za bardzo
wzrost , ile ważysz??
[ Dodano: 09-04-2007, 14:59 ]
aha jest w profilu no to kup sobie kreatynę z olimpu do tego taurynę , glutaminę , i gainera i będzie szło!!! a i dieta bo to 70 % sukcesu
pzdr
na temat wieku nie wypowiadam się ale jak już naprawde chciał bym wziąść jakiś doping to zamiast 200 mety to lepiej 100 i testosteron. Ale w tym wieku nie polecam :wink:
wogóle voldemort nie wiem po co mu mówisz co ma brać , on ma 17 lat i tylko się zatruje
kup sobie gainerka i daj spokój
wogóle voldemort nie wiem po co mu mówisz co ma brać , on ma 17 lat i tylko się zatruje
kup sobie gainerka i daj spokój
A skad wiesz,ze on nie bedzie koksowal? lepiej jak mu doradzi niz ma brac na wlasna reke,to dopiero sie zatruje
Ja mu nie mówie co ma brać tylko co było by już lepsze od takiej dawki metanabolu , a wiadomo że wiek jest nieodpowiedni na jakiekolwiek sterydy.
Niewiem w jakim towarzystwie obracają sie osoby które,twierdzą ze branie steroidów w 17 roku zycia to skrajne przypadki,cos nienormalnego itp.Ja mam 18 i mam wielu kolegów w moim i młodsszym wieku,bardzo duza grupa osób w tym wieku bieze.......ba.Są osoby które w tym wieku dochodzą do rozmiarów 45 na łapce i 160 kg :shock: na klateke :shock: .Mam takiego kolege,ale niestety kończąc jeden cykl zaczyna drógi co kiedys wiadomo odbije sie na jego zdrowiu :???: ,byc moize jusch nie długo. :cry: A to jak ktos juz chce brac to i tak wezmie bo jest pod presją kolegów,to jest po prostu rywalizacja :razz: o to aby byc jak najwiekszym w sród rówiesników.Wiem bo sam nie dawno to robiłem ale ostatnio zrozumiałem wiele zeczy i tego błedu nie popełnie.
Ja jestem za tym że doping powyżej 20 lat!
Ale musze zgodzić się z hitmanem.
lepiej jak już ma brać to niech zaczerpnie szczegółowych informacji aby zminimalizować skutki uboczne bo jak ktoś pisze mi na gg że ma 16 lat i koksuje już 2 lata a nie wie co to odblok to mi ręce opadają.
16 lat i 2 latka na koksie :shock: to zeczywiscie mozna nazwac skrajnymi przypadkami.Ale takie osoby niestety ale nie mają pojecie za ich rozwój zostaje zachamowany,takie osoby jusch nie rosna itp ale na poczatku tego nie wiedzą :grin:
[ Dodano: 09-04-2007, 21:43 ]
voldemort, mam do ciebie pytanko.W twoim profilu masz 128 w klatce.Aspotykam sie osobami które piszą 39 w łąpce i 125 w klatce i wiem ze zle miezą.Wiec pytam ciebie jako specjalisty jak ty miezysz obwód klatki z napietymi motylami?Czy jak?
To wszystko jest nie wazne -wazne zeby dorownac kolegom :roll:
przepraszam co jest nie wazne ?? ?? :???:
Heh nabijacie posty a ja prosilem tylko o rade!
Wiem co to oblok, mialem juz 2 cykle (z czego pierwszy z racji niewiedzy kompletnie nie udany) nie chce nikomu zainponowac poniewaz cwicze na swojej silowni a nie z innymi
[ Dodano: 10-04-2007, 08:12 ]
musze jeszcze dodatavc do tych gainerow i wogole co radzicie ze to na mnie nie dziala jakos wcale! Nie przeklada sie na mase tylko na moje osiagi a powinno byc inaczej! Tym bardziej ze podstawa jest dieta!
[ Dodano: 10-04-2007, 08:14 ]
zreszta nawet w temacie jest ze prosze o rade! NIE KAZE MNIE UCZYC CO JEST CO BO O TYM DOBRZE WIEM! Myslalme ze tutaj rozpiszecie mi te 200 na rozne sposoby nie piramidka tylko caly czas tak samo albo krotkie cykle! Ale jak mam tak zrobic by osiagnac szczyt formy na wakacje? o to wlasnie mi chodzi:)
Na tym forum pełno cykli na metce i jest pełno rozpisek ,gdzie masz oczy ??
J/W
Widze ze i tak jestes zdecydowany wziasc
Wiec 200 tabletek na 1 cykl to za duzo wystarczy w zupelnosci 100
1-4 15mg ED
No ale w niektorych postach pisza ze 20mg dziennie, inni ze piramidka, albo zeby robic cykl nie wiecej niz 6 tygodni, w innych krotkie cykle! A JA POTRZEBUJE RADY JAK BRAC 200 mety i kiedy do tego clomid by osiagnac maksa z pierwszymi dniami wakacji:) takiej potrzebuje rady:) a ze mete juz bralem i wogole to takich porad jakbym ja nie wiedzial co robie nie trzeba... Nie chodzilo mi dyskusje na moj temat a jedynie rade! Radze po prostu przeczytac ponownie moj post do tematu:)
spokojnie ziom :wink:
Z mojego doswiadczenia juz wiem ze piramidka jest nie skuteczna wiec ja stosuje stale dawki od poczatku do konca
Cykl z metka u mnie nie przekracza 100 tabl. poniewaz po 4-5 tyg i tak juz nie idzie niektorzy biora dalej na podczymanie tak tez mozna jednak w twoim przypadku nie prekraczal bym 5tyg metanabol staje sie po tym okresie juz bardzo toxyczny.
Co zas tyczy sie dawki to 15mg (rano po poludniu wieczorem zawsze po posilku) -w zupelnosci przy twojej wadze wystarczy ja wazylem 80 kiedy rozpoczelem cykl i 15mg mi wystarczylo przy 20mg idzie ale w brzuch a ty chcesz cwiczyc na rzezbe
odblok po 3 dniach po jednej dziennie (no w pierwszy dzien mozesz wziasc 2)
No i w koncu konkrety :) rownie dobrze moglbym to uzyskac (w temacie nie bylo by 1 strony;) gdybym w ankiecie zbajerowal ! Ale po co to robic, skoro tu przychodze to po rade a nie po kazanie
[ Dodano: 11-04-2007, 08:32 ]
sog ode mnie:D