PDA

Zobacz pełną wersję : Koszuki

Kacbru
29-05-16, 16:14
Mój kolega prowadzi internetowy sklep z odzieżą. Bardzo fajne i dobrze wykonane rzeczy. sam mam dwie koszulki. oto link pj.cupsell.pl

Kacbru
29-05-16, 17:56
Naprawdę prosze o kupno chociaż jednej. kolega chce sobie dorobić. a jeśli już nie kupicie to polecajcie znajomym.

Wesoły_Grabarz
31-05-16, 05:04
Naprawdę prosze o kupno chociaż jednej. kolega chce sobie dorobić. a jeśli już nie kupicie to polecajcie znajomym.

no chłopie co mam kupic jak zade wzrór mi sie nie podoba , sorry ale kolega blado wypada na tle konkurecji ;)

marcin001
31-05-16, 10:02
też luknąłem teraz i jak dla mnie są chujowe. nie że twierdzę że są słabej jakości tylko nie założyłbym kooszulki np z napisem 'masa sama się nie zrobi' czy 'taki bicek do wakacji' to coś w stylu naklejki TUNNING na golfie 3 w gazie ;p

Wesoły_Grabarz
31-05-16, 21:14
No i ten nademna ( P.Maricn ;P ) dobrze gada :D nie chciałem być tak dosłowny jak kolega ale co prawda to prawda koszulki są chujowe , może komuś sie spodobaja ;)

fallenursus
01-06-16, 10:44
To się kurwa nie dorobi.

bololol
01-06-16, 12:45
może niech kolega zacznie dorabiać na tym na czym się zna bo kreatorem mody raczej nie zostanie

marcin001
01-06-16, 23:08
No i ten nademna ( P.Maricn ;P ) dobrze gada :D nie chciałem być tak dosłowny jak kolega ale co prawda to prawda koszulki są chujowe , może komuś sie spodobaja ;)

widzę od jakiegoś czasu żemamy podobne poglądy i myślę że była by niezła rozkmina gdyby tak razem się upalić.... ;p

szycha
02-06-16, 11:51
widzę od jakiegoś czasu żemamy podobne poglądy i myślę że była by niezła rozkmina gdyby tak razem się upalić.... ;p

A potem żyli długo i szczęśliwie ( i miele dużo małych pakusiów) :headbang:

marcin001
02-06-16, 12:50
Gdyby Grabarz był fajną Sikoreczką to why not ;d

Wesoły_Grabarz
02-06-16, 14:48

było by grubo <lol> heheh

A potem żyli długo i szczęśliwie ( i miele dużo małych pakusiów) :headbang:

wygrałeś hahahahahahahaha