PDA

Zobacz pełną wersję : 100 pompek

slawek1920
26-04-16, 17:46
Czy program 100 pompek jest godny polecenia ?

marcin001
26-04-16, 21:34
to zależy jaki jest Twój cel ;)

tmst
27-04-16, 11:00
co chcesz wypracować tym?

slawek1920
27-04-16, 17:39
zwiększyć siłę i poprawić trochę sylwetke.

marcin001
27-04-16, 21:03
może na początku siła pójdzie ale to tylko na początku, potem tylko wytrzymałość, sylwetkę poprawisz ale to też zależy co przez to rozumiesz. lepiej wyjdziesz jak będziesz robił kilka serii różnych pompek. ja robię czasem na triceps na dobicie pompki tyłem lub wąsko. jak byłem młodszy robiłem klasyczne pompki z plecakiem a w plecaku miałem butelki z wodą i nawet szło, potem to już dłonie dawałem na podwyższenie przez co klata dość głęboko schodziła :)

ania555
04-05-16, 10:15
ja na razie doszedłem do etapu 2x40 pompek i idę w górę :)

oliwro
10-07-16, 13:54
Mi plan 100 pompek poprawił sylwetke jestem z niego zadowolony

Wesoły_Grabarz
17-07-16, 18:54
Mi plan 100 pompek poprawił sylwetke jestem z niego zadowolony

zrob zdjecie i sie pochwal ;)

bendek
25-01-17, 10:57
ja na razie doszedłem do etapu 2x40 pompek i idę w górę :)
Ech,chciałbym być na tym etapie...
Narazie 20 to mój maks.

Tomoro
25-01-17, 13:03
Ze swojego doświadczenia muszę powiedzieć, że program daje zadowalające efekty, szczególnie na początku, ale po pewnym czasie pojawia się stagnacja i brak motywacji :) Także życzę wytrwałości

konradporega
19-06-17, 00:07
Też, startuje z tym programem, niestety gorzka prawda jest taka, że sylwetka zapuszczona i zlana + brzuch piwny. Mam nadzieje że dla takiego amatora wystarczy się trochę podciągnąć i doprowadzić do lepszego wyglądu. Widzę w tym programie szanse, bo na nic innego nie ma czasu.

To jak Panowie, działa ? no i jeżeli działa to po jakim czasie ? :)

Dhusa
21-06-17, 13:12
Robiłem kiedyś dawno taki program co prawda chyba trochę inny ale cel był 100 pompek, były zadowalające efekty i poprawa sylwetki. Ja bym dał sobie spokojnie miesiąc lub nawet 2 na to, na wszystko trzeba zapracować. Później sugeruję tak jak wspomniał marcin001 robić różne rodzaje pompek, wąsko, szeroko, na 3 krzesłach (schodzisz niżej, tylko ostrożnie), etc. Zobacz na gości na YT jak robią małe transformacje dzięki takim 30 dniowym wyzwaniom robiąc tylko pompki.

SIKOR1987
10-10-17, 23:53
Chcesz zbudować fantastyczną muskulaturę?
Chcesz spalić zbędny tłuszcz?
Chcesz spełnić swoje kulturystyczne marzenie?
Chcesz stać się prawdziwą bestią?
Chcesz stać się sławny i bogaty?
Chcesz zdobyć podziw pięknych kobiet i zazdrość wszystkich mężczyzn na Świecie?
Już teraz możesz to zrobić, bo rozwiązanie na, które od dawna czekasz…
Jest teraz na wyciągnięcie ręki!!!
Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl
Igor Mieńkowski, twórca PAKIETU DZIK zaprasza Cię do przeżycia niesamowitej przygody!
PAKIET DZIK to według wielu firm z branży sportu, zdrowia i suplementacji największa REWOLUCJA NA RYNKU trenerskim. PAKIET DZIK to jedyne tak skuteczne rozwiązanie w całej Polsce i Europie, które pozwala Ci w ciągu zaledwie tygodnia spalić tłuszcz i zbudować potężną muskulaturę!
PAKIET DZIK to jedyne rozwiązanie w Polsce i Europie w którym razem z planem treningowym, dietą i suplementacją otrzymujesz sekretną wiedzę opracowaną przez specjalistów, podzieloną na etapy kiedy masz ją stosować. Ta wiedza jest dostępna tylko dla wybranych. To wszystko pozwala Ci wreszcie na ekstremalnie skuteczną i szybką przemianę!

Wesoły_Grabarz
11-10-17, 08:11
za te chujowe posty i wstawianie ich wszedzie obyś kurwa orgazmu nigdy nie zaznał !!!!!

SIKOR1987
11-10-17, 21:15
hehehehe wolny rynek[/QUOTE]

Zdzich20
16-04-18, 10:29
Być może skorzystam z tego programu. W chwili obecnej wykonam może z 40 pompek ale to max. Z chęcią poprawię sylwetkę i trochę rozbuduje klatę.

wielki_kulturysta
05-11-18, 14:03
Sto pompek to dobry cel na początek jak ktoś nic nie robił. Ale dla mnei to tylko taki pierwszy cel był. Ale to sto pompek dziennie teraz pozwala mi na luźniejszy dzień i nie czuję, że nic nie robiłem.