Zobacz pełną wersję : Większa siła, większe mięśnie, większa samotność?
Witam!
Jak bardzo samotni są ludzie z większą siłą i mięśniami?
Czy kulturyści mają kryzysy, załamania, depresje?
Czy osoby trenujące sztuki walki łatwo zawiązują przyjaźń albo miłość z drugą osobą?
Jak sobie z tym radzą?
Pozdrawiam!
ktoś tutaj dobrze się zrobił ... ;d
Po wielu miesiącach albo latach wróciłem na forum z jednym tematem, który nurtuje mnie od pewnego czasu. Założyłem ten temat, żeby wywiedzieć się w tym, jak jest. Dlatego proszę o udzielanie się tych osób, którzy coś w tym temacie wiedzą. Gorszą mnie wulgaryzmy i komentarze, które nie wyczerpują tematu.
fallenursus
15-03-16, 18:54
ktos spierdolil pct
ja obstawiam underowy towar ;d
ja obstawiam trefny underowy towar z dodatkiem ssri ;d
Naprawilem Twoj wpis zanim na osmieszenie pojdziesz
Z drugiej strony bywa tak ze betony bija takie dawki ze juz nie maja hajsu na kolacje z dziewczyna i musza zebrac na fb zeby wygrac i tacy wtedy rzeczywscie undergroundowy towar bija bo Ci co na apteke maja to i na kolacje maja. Takie tam #truestory
niby czemu na ośmieszenie?
Wiesz co to znaczy undery?
Jak masz dojscie do wszystkiego z apteki fajnie podziel sie.
chodziło mi że z podziemia samoróbki podróbki ;)
Teraz już wiem, czemu odszedłem na rok z forum. Może odejść na zawsze?
Chopie, to forum już dawno umarło śmiercią naturalną!!!
Nie obraź się ale płakać za Tobą nie będziemy :headbang:
Po co tracę czas? To wtedy nie lepiej zablokować mnie dostęp do tego forum, żeby miał powód nie wchodzić tu więcej, nie przypominać sobie hasła i nie być w rejestrze?
Po co przychodzą na moją pocztę wiadomości z tekstem typu "tęsknimy za tobą". Wiem, że forum umarło i co z tego, jak nadal tu jestem. Najlepiej zlikwidować wtedy forum. A poza tym brak kultury na forum jest przerażająca.
nikt do tej poru nie narzekał na naszą kulturę, a jak masz z tym problem to idź poczytać gdzie indziej :)
kasa-kasia
30-03-17, 14:55
Odpowiadajac na pierwszy post w temacie: to nie ma ze soba nic wspolnego.