Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wspomagacze seksu ;)

bona
14-12-15, 01:58
Od kilku lat oboje biegamy i chodzimy regularnie na siłownię, kondycję tak jak i wygląd mamy super. Wszystko było fajnie, sport nas połączył, w łóżku też super. Jednak od pewnego czasu mój facet nie domaga mi w łóżku. Twierdzi, że to stres w pracy, ciągłe jakieś tam problemy. Trochę już to trwa i chcę wziąć sprawę w swoje ręce. On nie chce iść do lekarza, tak więc znalazłam na to inny sposób . Co myślicie o wspomaganiu się lekami? Znalazłam wspomagające żelki smakowe http://kamagra-sklep.com/23-kamagra-oral-jelly-.html. Ponoć efekty są już po około pół godziny czasu i utrzymują się przez kilka godzin. Żelki nie wydają mi się jakoś super skuteczne, ale chyba spróbuję. Jak się nie uda to... za włosy i do lekarza! :D Nie ma chyba co dalej próbować w ten sposób..

Wesoły_Grabarz
14-12-15, 09:16
Reklamujesz ? Czy pytasz o poradę? :D
Poza tym dobrej gospodyni......zimne ciasto w rękach rośnie ;)

marcin001
14-12-15, 19:55
hehe Kolega wyżej dobrze to ujął :p

Mężczyźni fizjologicznie mogą do późnych lat być w stanie utrzymać wzwód. Jednak są czynniki które sprawiają że nawet u 20 latka powodują że z twardziela robi się flak. Głównie to zmęczenie fizyczne, kilka partnerek seksualnych, masturbacja, brak pociągu fizycznego. U młodych często stres, alko, dragi.

Pogadaj ze swoim chłopem, zapytaj co go gnębi i działaj :) powodzenia

P.S Chłopaki są wzrokowcami wiec myślę że mu dobrze bryknie jak ubierzesz na siebie kuszącą koronkową bieliznę, dobre szpile i zrobisz z Siebie Prostytutkę tylko dla Niego, spełniając przy okazji swoje fantazje ;)

S600
14-12-15, 21:22
Ehehehehehe : ). Dobre;).

batyckik
16-12-15, 14:17
prawdopodobnie jest już znudzony seksem z Tobą

Wloczykij
16-03-16, 13:40
Zawsze można delikatnie się wspomóc lub ją gdy jest zimna a to sprawdzę się też dobrze jako element podrywu by nakręcić laskę, parę kropelek http://sexelixir.pl do soczku i nic nie muszę robić a laska sama się na mnie napali i wszystko zgodnie z prawem :)

marcin001
16-03-16, 19:53
tee reklamowiec daj sobie spokój z tymi pierdołami ;d

abraba
16-04-16, 13:38
chwila relekasu i do roboty :D

Krzysiek44
26-04-16, 21:37
A co do kamagra oral jelly to muszę przyznać, że ma moc. Kupiłem kiedyś w Amsterdamie, więc raczej nie była to żadna podróbka :) To mogę szczerze polecić.