Zobacz pełną wersję : co jejść na świeta by nie stracic diety
Nie wiem czy ktoś juz się pytał ale co jejść w te święta by nie starcić tego co zrobiło się przez dietę na masę pozdro
Czasem należy odstąpić od diety :-) Zjedz sobie coś poczujesz sie lepiej ;-)
ja tam jem pelon kielbaski bialej mmm i jajek ze o ciastach babcinych nie wspomne masy nie stracisz a na pewno cos zyskasz a ze przy okazji troche tluszczu to juz inna historia, ale jak tu nie jesc takich wypiekow :lol: :lol: swieta sa tylko raz w roku :twisted:
pozdr. :razz:
rocky_balboa
08-04-07, 14:49
niby powinno sie konsekwentnie przestrzegac diety, ale 1 dzien swiateczny raczej nie zaszkodzi, zwlaszcza ze je sie potrawy ktore tez dobrze robia na mase :D
Jak mnie to wkurza ktos mowi ze ma diete na mase a nawet nie tyje, w moim przypadku masa przychodzi bardzo szybko i latwo na starcie wazylem 71 kg zaczelem cwiczyc i po czterech miesiacach waze 92 kg, nie mam za duzo fatu znajomi mowia za bardzo sie zmienilem jestem zadowolony, moja dieta to poprostu wszamanie na maxa, pelnowartosciowe posilki duzo bialka i weglowodanow i troche tluszczy
areneusz w 4 miesiace 21 kg tak?? Komu ty chcesz takie kity wciskac dzieciaku?? Czytajac twoje wypowiedzi wiem, ze masz zerowe pojecie o kulturystyce, wiec wnioskuje, ze niemolizowym jest abys tak dobrze robil mase i to jeszcze jak sam piszesz z niewielka iloscia tluszczu. Po cholere sie tak glupio dowartosciowywac??
Dzieki ubermas cos mi uswiadomisles jestem w h.. szczesliwy naprawde robie tak mase no oczywiscie nie na sucho przez pierwsze 2 mce bralem odzywki
[ Dodano: 08-04-2007, 19:22 ]
Tez bym nie uwierzyl jak by mi ktos tak gadal ale wazne ze ja wiem i to mi wistarczy bo czy chcesz czy nie to tak wlasnie jest, na poczatku listopada wazylem jeszcze 71 kg teraz cos okolo 92 kg
areneusz, sorki troche przegialem z tym zerowym pojeciem, cos mi od.jebalo. W sumie kazdy kto zaczyna z kulturystyka wypisuje bzdury, bo nie ma o tym pojecia (mowie o pierwszych postach). Jelsi tak mowisz to niech tak bedzie, poprostu to PRAWIE nie mozliwe zeby robic tak szybko mase. Pozdro
No faktem jest nabralem na masie ale troszke tluszczyku mi sie odlozylo na brzuchu, cwicze 3 razy w tygodniu mniej wiecej po godzine,dbam teraz bardzo o technike cwiczen moze pod koniec wakacji wstawie fotki
rocky_balboa
08-04-07, 20:17
heh na koxach w 4 miechy tyle kg ci nie przybedzie nawet :D
znaczenie ma tez o jakiej poze sie wazyles, sprawdz se ile wazysz rano a ile wieczorem niekiedy ta waga rozni sie nawet 2-3kg
No to nawet jak 2 kg w przod czy w tyl to i tak duzo przytylem, jem jak swinia ponad 4000 kcal dziennie ale to chyba za duzo, nie chce zbierac fatu tylko miesnie
areneusz no bardzo pieknie to sobie wszystko wymysliles. Gratuluje podejscia, i powiem Ci ze z takowym daleko nie zajdziesz. Jezeli tak jest jak mowisz to tylko patrzec jak bedziesz pisal posty : Blagam, pomozcie, zalalem sie tluszczem.
Co do twojej wagi to :lol: ... Zobaczysz o co tutaj chodzi jak pocwiczysz wiecej niz rok, zobaczysz co sie liczy. Jestem ciekaw jakie masz wymiary przy tej wadze i jaki poziom fatu.
Co innego ze nie wierze w twoja wage :mrgreen:
Wymiary to bic 36 cm klatka 104 cm udo 65 cm przedramie 34 cm reszty nie mierzylem wiem ze za duzo jem musze ulozyc jakas dietke, male sprostowanie, waga mi sie popsula tak naprawde waze 86 kg rano sie wazylem na elektrnicznej przy wzroscie 184 cm