PDA

Zobacz pełną wersję : Wieśniactwo na siłowni

Gitt
27-11-15, 22:17
Macie coś co denerwuje was na siłowni? Np. coś co dotyczy innych ćwiczacych, personelu, czystości...?
Mnie mega irytują spocone, śmierdzące brudasy, które zostawiają mokre plamy na sprzęcie i ławkach, bo oczywiście nie używają ręczników, mało tego, nie umieją po sobie powycierać;/.

slim shady
27-11-15, 22:26
mnie denerwuje jak ktoś nie odkłada po sobie ciężarów, hantli i innego sprzętu

marcin001
27-11-15, 22:31
mnie to też wkurza, dodatkowo czekanie na sprzęt podczas gdy widzę że gość się pierdoli z tematem...

Wesoły_Grabarz
28-11-15, 18:35
to wszystko co wyżej Pany wymienili + zajmowanie sprzętu, siedzenie i pierdolenie o dupe maryny / podsmiechujki do telefonu....siedzi taki kutasiarz i blokuje sprzet , a zapierdalac nie ma komu :) sorry poniosło mnie :D

Udanych Andrzejek Byki :)

PIXO
28-11-15, 21:18
Dziękujemy:).
Mnie wku...wiają pseudo trenerzy, którzy poza swoimi personalnymi treningami i ogladaniem sie za dupami nie robia nic, moze poza grzebaniem w telefonie. Nie wiem jaka jest polityka klubów, w ktorych taki proceder ma miejsce praktycznie zawsze, no ale skoro jest instruktor na sali cwiczen to chyba powiniem wykazac chociaz cien zainteresowania kims kto nie do konca ma pojecie jak cwiczyć, ale niekoniecznie ma możliwosc płacic 8 dych za godzine, zeby ktos mu wytlumaczył.

Wesoły_Grabarz
29-11-15, 05:35
ten wyzej dobrze pisze :) taka prawda ksiazkowe porsonalne szmaty maja w dupie co kto i jak robi ......hajs ma sie zgadzac :/ zenada

marcin001
29-11-15, 11:06
nie tylko na siłowni tak jest :) np pójdziesz do lekarza na nfz to Cię zbada na odpierdol a jak prywatnie to niebo a ziemia, całkiem inne podejście do człowieka ;p

PIXO
29-11-15, 18:58
No, nie wiem czy to dobre porównanie, ale niech bedzie:).
Tak czy inaczej stoi taki pizduś, widzi jak jakiś dzieciak sie kaleczy i zaraz złamie w pół przy "martwym ciągu" czy co on chce tam wykonać i ma w pompie. No, ale po cześci to też wina właścicieli siłowni, którzy powinni kopnąć takiego trenerka w dupe i kazać sie chociaż troche zainteresować "zwykłymi" klubowiczami.

VT50
29-11-15, 21:19
Widze "standardy" trenerskie wszędzie podobne:).
Mnie denerwuje syf pod prysznicami, jeden zostawi puste opakowanie od żelu, drugi gacie, a trzeci wyleje się w kabinie. Nie wiem czy ludzie tak robią u siebie w chacie, ale czasami w głowie się nie mieści co za świnie przychodzą na tą siłke. A kosz na śmieci i kibel zaraz obok...

slim shady
30-11-15, 16:19
sam jestem trenerem personalnym, ale najgorsze to jak widzę że inni trenerzy prowadzą jakiś trening i ich podopieczni kaleczą ćwiczenia

marcin001
30-11-15, 16:49
bo o prawdziwych dobrych personalnych ciężko :) większość to zbłąkane owieczki co nie potrafią konkretnej diety ułożyć czy technicznie wykonać ćwiczenia :)

slim shady
30-11-15, 17:16
jak widzę że na grouponie kurs trenera personalnego kosztuje 299 zł, albo za 30 zł kurs korespondencyjny to nic dziwnego

zresztą sam kurs niczego nie daje, jest szereg inny szkoleń uzupełniających

Gitt
30-11-15, 17:39
No niektórzy trenerzy to jakaś makabra. Raz, że wyglądają jakby nigdy sztangi w rękach nie trzymali, a dwa to jak czasami człowiek posłucha co mówią do tych swoich podopiecznych... No gnój.
Zresztą slim szedi pracuje w tym fachu, więc sam wie najlepiej co i jak i może pewnie potwierdzić, że niektórzy koledzy zamiast "TRENER" na koszulce, powinni mieć "GAMOŃ".

marcin001
30-11-15, 18:54
co najważniejsze, nie uzupełniają wiedzy dotyczącej nowych diet, fizjologi jak i biomechaniki organizmu oraz systemów treningowych :) a to robi robotę :)

Pumbas
30-11-15, 22:38
Ja na szczęście już zapomniałem o wszystkich minusach siłowni które wymieniliście - zaczałem z 2 lata temu chodzić na starą wielką halę dla ciężarowców gdzie poza typowym sprzętem na siłowni jest z 9-12 podestów więc:
nigdy nic nie jest zajęte bo tyle miejsca + dużo ławek, hantli
mało ludzi bo sprzęt stary i zimno
0 trenerów personalnych
jak jakiś janusz jebie to jest tyle miejsca że można go z łatwością omijać

No ale ogólnie to i tak największy plus że można ćwiczyć siłowo tzn. rzucić sztangą z siadu jak nie wejdzie, puszczac negatywy w martwym etc

zachęcam do poszukania mniej popularnych miejsc, bo oczywiste ze jak sie idzie na fajną cieplutką fitness siłownię to raczej będą tam minusy które wymieniliście :p

marcin001
01-12-15, 07:39
Pumbas zazdroszczę takiej siłki bo sam bym chciał na taką chodzić :)

Ghibli
01-12-15, 08:39
No ja też zazdroszcze;). Mega luta taka siłka, człowiek może rzucić ciężarem, krzyknąć, a bez jaj - na dwóch siłowniach na których byłem potrafili znaleźć się tacy, którzy zwrócili uwagę o to, że ktoś rzuca ciężar, albo krzyknie przy jakimś wyciskaniu.
Aczkolwiek znaleźć taką siedzibe jak Pumbas dosyć ciężko, ja osobiście się jeszcze nie spotkałem, a troche lokali zwiedziłem.