Zobacz pełną wersję : pct po cyklu
Witam. Rozpisze mi ktoś pct po moim cyklu?
1-4 meta 30mg ed
5-8 wino 30mg ed
sylimarol do każdej tabsy, no i po cyklu op hepatilu.
Co do tego wina na stawy możecie polecić?
o Panie, znawcą być nie trzeba żeby wiedzieć iż na samych oralach daleko nie zajedziesz ;) aby poprawnie ktoś Ci rozpisał odblok musi widzieć badania bo wróżką nikt nie jest.
To mój pierwszy cykl na saa dlatego orale. A co do pct to wolę mieć wszystko dopięte na starcie zanim zacznę cokolwiek łykać! Gdyby chodziło o samą metę to pewnie 12 tab clomidu by starczyło (jeśli wogóle byłby potrzebny) ale po winku to sądzę że powinienem zaopatrzyć się w większą ilość.
Mysle ze po takim cyklu to 10/12 tab cloma wystarczy.
Dzięki vold. A na te stawy żeby z winem brać to co by było najlepsze?
Martini Bianco
25-11-15, 18:03
...a chociażby Joint Fix z USN lub Flexit NUTREND.
tani, naturalny, stary a zarazem bardzo dobry patent to robić sobie galaretę i szamać, ale... wszelki kolagen, glukozamina i inne produkty podawane oralnie mają się ni jak na regenerację stawów, a na pewno nie przyczyniają się do regeneracji stawów w taki sposób jak to opisują. tkanka chrzęstna się nie odbudowywuje i jak już ją zniszczymy to nie liczmy że w jakiś cudowny sposób ją naprawimy, bo gdyby tak było to np mój zawód nie miałby bytu ;p
Flexit leci u mnie cały czas profilaktycznie, tzn leciał bo wrzuciłem teraz Duo stawy tak dla odmiany. Ten flexit na bark pomógł ale zaczęły się problemy z łokciem i achillesem. Pytam się o to bo ponoć winko wysusza te stawy, wiem że na każdego ta sama dawka zadziała inaczej ale jeśli braliście wino to podzielcie się swoimi odczuciami w tej kwestii. Ja będę szamał 30mg ed przez ok 5 tyg i nie wiem czego mogę się spodziewać, no i jak zareagować jak pojawi się problem, odstawić czy zmniejszyć dawkę?
DoktorDoping.pl
03-12-15, 23:48
Najlepiej byloby wstawic tutaj HCG
Martini Bianco
10-12-15, 17:40
Najlepiej byloby wstawic tutaj HCG
Do czego tutaj beta-hCG ?
myślę że bez teścia hcg zbędne ale może się mylę :)