PDA

Zobacz pełną wersję : Praoblematyczny zwód

Valeriusz
23-08-15, 17:20
Jestem na drugim cyklu. Mam Duży problem z erekcją. Stoi jak sosna przez większość*czasu w ciągu dnia co już samo w sobie jest bolesne, jednak prawdziwy problem zaczyna się*w momencie gdy chcę oddać mocz. Dosłownie stoi do pępka, jest twardy jak skała co jak pisałem samo w sobie jest bolesne i tu trzeba jeszcze go wyginać. Przy oddawaniu moczu na stujce muszę cisnąć jak szalony przez co boli jeszcze prostata.
Przy seksie również problem, jest twardy jak kamień, każdy delikatny ruch kończy się*strasznym bólem.
Co robić, jak sobie radzić*z tymi erekcjami? Dodam że onanizowć za każdym razem jak chce mi się*lać*nie mam zamiaru.
Na wcześniejszym cyklu tak nie miałem :-(

Valeriusz
23-08-15, 17:29
tren 100mg eod
prop 100mg eod

Pierwszy cykl był na teściu z metą*i takich proglemów nie miałem. W połowie po dodaniu mety libido nawet trochę się*pogorszyło.

koks_land
26-08-15, 08:33
badania kolego

test
estrogen
prolaktyna

wrzuc wyniki to pomyslimy gdzie lezy przyczyna

vold
19-09-15, 09:03
podstawowe pytanie , czy ten tren co bierzesz jest wiarygodny bo jak jakis bubel to moze tam byc testo i wtedy dużo by to tłumaczyło.

xxmłodyxx
03-10-15, 16:11
Tak jak mowi vold. Pewnie masz wyjebke. Czyli najprawdopodobniej propa lub inny test. A w takim razie bijesz 2x tyle testo co myslisz.