PDA

Zobacz pełną wersję : Nadgarstek :/

MILAN
07-04-07, 15:31
Budze sie dziś rano a tu mnie tak strasznie od nadgarstka po palce napierdziela, palce powyginałem i przeszło, ale nadgarstek szkoda gadać, nie idze odkręcić butelki.
JAkie teraz można ćwiczenia wykonywać przy redukcji tłuszczu, bo obawiam sie, że tylko bieganie mi pozostanie :/
Zaje..bisty prezent na święta.
Przy okazji jest jakiś sposób na szybkie wyleczenie??
prawy mnie nie raz bolał, ale zreguły podczas ćwiczeń tylko i nie aż tak.

m@bi
07-04-07, 15:38
Mialem tez takie problemy... kupilem taki shit na nadgarski i rekawice mocno sciskalem i dalo rade ;) Nom sposobem na wyleczenie jest odpuszczenie narazie cwiczen z udzialem nadgarska i smarownie jakas mascia np ben-gay.. Cwiczen nom bieganie na pewno...brzuszki i cwiczenia na na nogi na maszynach nic innego nie rob bo bardziej sie załawisz wiem ze boli dasz rade ALLELUJA :)

MILAN
07-04-07, 15:50
Narazie to ochodze z opaską uciskową do tenisa, ubiore rekawice jeszcze i sprawdze, może dam rade choć te ćwiczenia które nie wymagają uginania nadgarstka. Alleluja i do przodu.

Ikar
07-04-07, 16:03
tez mam wlasnie problem z nadgarstkiem przydal sie ten temat dzis mam trening i zobacze czy cos mi sie uda zrobic

MILAN
07-04-07, 16:08
znalazłem ben-gay maść, tylko ze data waznosci 11.2001 :P ale spróbuje narazie a poświętach kupie nową..

[ Dodano: 07-04-2007, 16:11 ]
Mam pytanie, czy ta maść ma taką płynną maż, jak bita śmietania??

CreativePL
07-04-07, 16:17
chyba ciebie po*** jak cchesz smarowac si emascia sprzed 5 lat wyskoczy ci jakis grzyb na rece i bedziesz mial, powiedz szczerze czy rozgrzewasz nadgarstki na poczatku treningu bo wiekszosc osob tego nie robi, ja osobiscie biore 2 hantelki 2kg i krece nimi w dloniach zebym pozniej nie mial takich problemow,

:!:NIE UZYWAJ TEJ MAŚCI :!:

MILAN
07-04-07, 16:33
zazwyczaj robie, ale to dziwnie mnie złapało, chyba spałem na ręce tak niefortunnie, bo wczoraj nie ćwiczyłem ani nic.

Kuźwa posmarowałem już tym, bo powiedzieli mi w domu, ze nic mi nie bedzie, owinałem bandażem, uciskowa na to i rekawiczka, ale nie ma szans wycisnac choc raz...

sławo
07-04-07, 18:47
odpuść sobie treningi powiedzmy na tydzień
smaruj się tą maścią

a gdy wrócisz do ćwiczeń to albo rekawice z usztywnieniem albo bandaż elastyczny

a przede wszystkim porządna rozgrzewka przed ćwiczeniami