Zobacz pełną wersję : oma prop wino
1-10 oma 750 mg
11- 14 prop 100e2d
9-14 wino
odblock clom + nolva
Pytania:
1) zamieżam wziąść Tylko 1 amp hcg na koniec cyklu przed odblokiem jak to rozłożyć zeby dobrze było ?? Myślałem tak ok 13 tyg po 1000 dać co 3 dni
2) co brać zapobiegawczo w walce z estro i prolaktyną i od którego tygodnia? badań sie będe robił bo napewno wynik bedzie jasny
Proszę o pomoc i pozdrawiam
Czemu prop na koniec ? Nie lepiej na początku cyklu na kicka ?
raczeek_87
02-02-15, 09:33
sory ale - jak dla mnie cykl do bani ,
w ome dobra zabawa ale tylko chyba ze względu do oszczędności - hcg tez bym dał od 2 max 3 tygodnia , niech te jaja sie przydadzą jeszcze troche , no chyba ze3 co na tym nie zależy !
osobiscie ome bym zastąpił choćby deca, propka wbić wcześniej + hcg i wykończyć winem.
Na odbloku tez bym nie załował , jednak to od niego zalezy czy ta kasa na wcześniejsze środki nie pójdzie w błoto .
Raczek, ty tak serio ? Radzisz komuś zastępować testosteron nandrolonem ? Deca solo bez teścia ? Jeżeli sam nie masz podstaw to nie udzielaj lepiej rad innym.
Jeżeli chodzi o sajdy prolaktynowe to możesz zbijać diostinexem.
Co do odbloku to specem nie jestem ale powiem, że za 4 dni wchodzę na podobny cykl i zamierzam dać 5000 jm hcg rozbite na 4 strzały co 4-5 dni.
fallenursus
03-02-15, 00:26
Cykl jak cykl każdy test dobry omy nie Trza kickowac. Pct z dupy.
Tylko polo jakieś banalne pytania, myślałem że bardziej ogarnięty jesteś w te klocki.
raczeek_87
03-02-15, 22:38
Raczek, ty tak serio ? Radzisz komuś zastępować testosteron nandrolonem ? Deca solo bez teścia ? Jeżeli sam nie masz podstaw to nie udzielaj lepiej rad innym.
Spoko -Einsteinem , moze w dziedzinie nie jestem , ale nie musze byc geniuszem by wyrazić opinie na temat omy ,
jak dla mnie srodek nie jest warty kucia jezeli uwazasz inaczej twoja sprawa . ( Podejście indywidualne )
Jak dla mnie zamiast sie sugerowac cena to moze lepiej tez pomyślec o skutecznosci środka !
Skoro sie wydaje pieniązki moze lepiej poczekać mc i dorzucic pare grosza z kolejnej wypłaty dobrac srodek bardziej jakosciowy niz robic w pospiechu , moze takie podejscie sprawi ze po cyklu :
-nie braknie nam odbloka , oraz bedziemy zadowoleni z wydanych groszy jak i tonaż przerzucony na siłce nie pójdzie na marne .
- ale mówie podejscie indywidualne .
Ja wyrazam tylko swoja opinie , ogólnie co kto robi ze swsoim zyciem i ciałem guzik mnie to obchodzi , lecz nie zycze ludzia zle :)
Co do solo deca - napisałem ze bym dal wczesniej tescia , ale moze nie doczytałeś :) . np. 1-8 dece , 2-10 prop , 6-11 wino
Raczek tylko co Ty masz do omy ?
raczeek_87
03-02-15, 22:42
Złe wspomnienia :)
ps. moze i ujowy temat mialem a ujj wie , niestety obiekcje zostały :)
raczeek_87
03-02-15, 22:52
Kobitkę sobie znajdz , pewnie ci nie tylko suta pokaze :)
ps. akurat to w normie - szczeze krosty na plecach jak grzyby po deszczu , zeszło z czasem ale wstyd koszulkę było zdjąć .
a dlugie estry biles kiedys?
chciałem poprosić o jakieś sugestie na temat tego cyklu i odbloku.
mam omke/suste, winko 200tab i 1 pake propa (10szt) trzeba ją wepchnąć bo szkoda by sie zmarnowała
ostatni cykl to 1-11 enan 500 ew ,1-10 deca 200ew i metka na kick. Odblock nolve , clom 20 tab, 1 hcg na koniec
dlaczego uważacie ze na zakończenie propem z winkiem to zły pomysł??? danie na kick to dla mnie bez sensu 750 omy + 500 testa z propa to dla mnie stanowczo za dużo
fallenursus
05-02-15, 18:40
Nie wiem kto pisze ze cykl z bani nie czytam głupich komentarzy chyba że moje :p
Pct z dupy. Długa bomba hcg daj. Jakieś inhibitory by się zdały jak cos też. Jak nic to się przyda na pct.
Jak powinno to wszystko wyglądać ?
proszę o kompletną rozpiskę cyklu, pct i ,,Jakieś inhibitory''
pzdr.
fallenursus
05-02-15, 20:44
1-10 oma 750 mg
11- 14 prop 100e2d
10-15 wino
3-14 hcg 250iu pon/czw
odblock
5 dni 100clom + 40nolva
21 dni 50/20
Aromasin w razie gino jakby coś się działo pół tab co 5dni.
Pytania:
1) zamieżam wziąść Tylko 1 amp hcg na koniec cyklu przed odblokiem jak to rozłożyć zeby dobrze było ?? Myślałem tak ok 13 tyg po 1000 dać co 3 dni
2) co brać zapobiegawczo w walce z estro i prolaktyną i od którego tygodnia? badań sie będe robił bo napewno wynik bedzie jasny
Proszę o pomoc i pozdrawiam
Wyżej poprawiony