Zobacz pełną wersję : Spalacz tłuszczu, a wpływ na organizm
Hejka,
chciałabym może jakoś negatywnie wpłynąć na mój organizm, przy stosowaniu zgodnym z tym, co jest napisane wg producenta? Chodzi mi o występowanie objawów zmęczenia, nadpobudliwość czy coś takiego? :)
Z góry dziękuję za pomoc!
Te objawy co wymieniłeś nie powinny występować w stosowaniu takim jak na papierze. Chyba że zaczniesz modyfikować dawkę w celu lepszego ,,kopnięcia'' to mogą być jakieś dolegliwości. Dla pewności sprawdził bym sobie pikawę czy nie masz jakiś zaburzeń.
Hejka,
chciałabym może jakoś negatywnie wpłynąć na mój organizm, przy stosowaniu zgodnym z tym, co jest napisane wg producenta? Chodzi mi o występowanie objawów zmęczenia, nadpobudliwość czy coś takiego? :)
Z góry dziękuję za pomoc!
Wrzuc sklad spalacza a nie link do innego sklepu niz bcaa
fallenursus
09-01-15, 12:49
Jeśli to oxy elite pro to możesz dołączyć do grona prawie setki co się zakopala.... :)
Jeśli to oxy elite pro to możesz dołączyć do grona prawie setki co się zakopala.... :)
"Spożycie tego konkretnego suplementu diety doprowadziło do 56 potwierdzonych badaniami ostrych niewirusowych zapaleń wątroby (z przypadkami niewydolności tego narządu) u uprzednio zdrowych, dorosłych osób. 22 chorych wymagało hospitalizacji, dwoje wymagało przeszczepu wątroby, jedna osoba zmarła."
Tak było w Polsce, w ogóle powienien powstać temat w którym można by było polecać "spalacze" i na bieżąco uzupełniać o informację, idzie do wiosny więc pytań teraz będzie pewnie więcej.
fallenursus
09-01-15, 14:40
W USA zmarło ponad 80
Pytanie czy z przedawkowania, czy też po prostu skład zawarty w tym spalaczu był "zabójczy" Sam się powoli przymierzam do spalacza i szczerze przeraziłem się delikatnie gdy gość prócz tego towaru z półki zaproponował mi też towar spod lady... Typowe "no name" W języku angielskim, ja dziękuje i pierdole takie wynalazki :/
fallenursus
09-01-15, 20:37
Może stwierdził że normalny Brand name nic ci nie pomoże....
W oxy był środek powodujący ostre zapalenie wątroby
Wynalazki wynalazkami ale i znane marki kombinuja byle by sie hajs zgadzal. N.O Xplode po nim ludzia watroby tez explodowaly i stad jest 2 z nowym skladem.
NoweCentrumŁodzi
16-01-15, 09:48
Najpierw niech zrobi badania i nie przekracza zalecanej dawki. Ale owszem, istnieją podlatowe wynalazki, którymi już w ogóle bym się nie bawił...