Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Spalacz tłuszczu, a wpływ na organizm

sallykage
09-01-15, 08:18
Hejka,

chciałabym może jakoś negatywnie wpłynąć na mój organizm, przy stosowaniu zgodnym z tym, co jest napisane wg producenta? Chodzi mi o występowanie objawów zmęczenia, nadpobudliwość czy coś takiego? :)

Z góry dziękuję za pomoc!

marcin001
09-01-15, 09:34
Te objawy co wymieniłeś nie powinny występować w stosowaniu takim jak na papierze. Chyba że zaczniesz modyfikować dawkę w celu lepszego ,,kopnięcia'' to mogą być jakieś dolegliwości. Dla pewności sprawdził bym sobie pikawę czy nie masz jakiś zaburzeń.

USgorn
09-01-15, 12:27
Hejka,

chciałabym może jakoś negatywnie wpłynąć na mój organizm, przy stosowaniu zgodnym z tym, co jest napisane wg producenta? Chodzi mi o występowanie objawów zmęczenia, nadpobudliwość czy coś takiego? :)

Z góry dziękuję za pomoc!

Wrzuc sklad spalacza a nie link do innego sklepu niz bcaa

fallenursus
09-01-15, 12:49
Jeśli to oxy elite pro to możesz dołączyć do grona prawie setki co się zakopala.... :)

Wikidajło
09-01-15, 14:29
Jeśli to oxy elite pro to możesz dołączyć do grona prawie setki co się zakopala.... :)
"Spożycie tego konkretnego suplementu diety doprowadziło do 56 potwierdzonych badaniami ostrych niewirusowych zapaleń wątroby (z przypadkami niewydolności tego narządu) u uprzednio zdrowych, dorosłych osób. 22 chorych wymagało hospitalizacji, dwoje wymagało przeszczepu wątroby, jedna osoba zmarła."
Tak było w Polsce, w ogóle powienien powstać temat w którym można by było polecać "spalacze" i na bieżąco uzupełniać o informację, idzie do wiosny więc pytań teraz będzie pewnie więcej.

fallenursus
09-01-15, 14:40
W USA zmarło ponad 80

Wikidajło
09-01-15, 15:34
Pytanie czy z przedawkowania, czy też po prostu skład zawarty w tym spalaczu był "zabójczy" Sam się powoli przymierzam do spalacza i szczerze przeraziłem się delikatnie gdy gość prócz tego towaru z półki zaproponował mi też towar spod lady... Typowe "no name" W języku angielskim, ja dziękuje i pierdole takie wynalazki :/

fallenursus
09-01-15, 20:37
Może stwierdził że normalny Brand name nic ci nie pomoże....
W oxy był środek powodujący ostre zapalenie wątroby

USgorn
09-01-15, 23:44
Wynalazki wynalazkami ale i znane marki kombinuja byle by sie hajs zgadzal. N.O Xplode po nim ludzia watroby tez explodowaly i stad jest 2 z nowym skladem.

NoweCentrumŁodzi
16-01-15, 09:48
Najpierw niech zrobi badania i nie przekracza zalecanej dawki. Ale owszem, istnieją podlatowe wynalazki, którymi już w ogóle bym się nie bawił...