Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ocena mojego cyklu

edi666hunt
26-09-14, 23:07
Witam,

Zaplanowałem sobie właśnie nowy cykl na kilku środkach, i chciałem zasięgnąć waszej porady czy wszystko jest ok i czy nic tam nie sknociłem.

Deca:
Phenom Pharmacy 10 ml 250mg/ml

Blenda testosteronu:
Phenom Pharmacy 2x 10 ml 350/ml

Meta
Biosira 210 tab. 10mg

1tydz. 1ml deca 1 ml blenda 3 tab. mety/dzień
2tydz. 1ml deca 2 ml blenda 3 tab. mety/dzień
3tydz. 1ml deca 2 ml blenda 3 tab. mety/dzień
4tydz. 1ml deca 3 ml blenda 3 tab. mety/dzień
5tydz. 1ml deca 3 ml blenda 3 tab. mety/dzień
6tydz. 1ml deca 3 ml blenda 3 tab. mety/dzień
7tydz. 1ml deca 2 ml blenda 3 tab. mety/dzień
8tydz. 1ml deca 2 ml blenda 3 tab. mety/dzień
9tydz. 1ml deca 1 ml blenda 3 tab. mety/dzień
10tydz. 1ml deca 1 ml blenda 3 tab. mety/dzień

teraz pytanie czy robić jakąś przerwę po tym czy już na następny dzień wchodzić z odblokiem?

Na odblok wrzucam 3 amp. Pregnylu 5000 I.U./1 amp. i standardowo Clomid 30 tab.

Pregnyl będę brał po tak że nabiorę sól do insulinówki rozmieszam z tą watą w drugiej amp. i z powrotem zassam do insulinówy. Insulinówke dzielę na 5 części i co dziennie rano i wieczorem wbijam w brzuch taż że ostatni strzał wyjdzie mi ósmego dnia rano, następnego dnia na wieczór wchodzę na Clomid i biore 3 tab. na wieczór, i tak sobie szamam po 3 tabsy przez 4 dni, a potem po 1 tab. na wieczór aż się skończą.

Co wy o tym sądzicie, jak coś skopałem to dajcie znać, deca jest trochę w małych ilościach i nie wiem czy brać więcej, bo w sumie to tylko na stawy planowałem, nie za malo mam tego HCG i może w trakcie odbloku dorzucić jakiś Clembuteron?

Pozdrawiam

fallenursus
26-09-14, 23:18
Wymysl jeszcze raz :(
Spadki po tym cie zniszcza psychicznie.
Nie konczymy androgenem
Nie wchodzimy w pct na pelnej kurwie

edi666hunt
26-09-14, 23:38
Nie konczymy androgenem
Nie wchodzimy w pct na pelnej kurwie

Czyli co mówisz żebym sobie darował Clembuterol, i zrobił jakieś łagodniejsze zejście z cyklu czy np. zrobić tydzień przerwy między cyklem a odblokiem?

fallenursus
26-09-14, 23:46
Nie nie :)
Meta na koniec to pomylka, clen spoko to nie steryd. Za krotki cykl jesli ma.isc deca.
Zajzyj w podwieszone archiwum.masz opisane srodki ich dzialanie z czym laczyc ,pct itp itd. Na lodzie cie nie zostawie ale postaram sie wymusic myslenie zanim zaczniesz sie sterowac :)

vold
02-10-14, 21:45
Proponuje zacząć od zmiany firm , bo te nawet przy najlepszym ustawieniu nie zdziałaja za wiele.

.

Martini Bianco
18-10-14, 16:41
edi666hunt doczytałeś i wymyśliłeś już coś? ;)