Zobacz pełną wersję : czemu nie działa??????
Witam !!! biore XP od 2,5 tygodnia i zadnych efektow:((( mam diete, wysypuia sie.i nie wiem w czym problem
Może pijesz alk. albo chorujesz, albo za małe dawki, albo jeszcze poczekaj:)
Siła też nic???
pzdr.
j.w.
może za lekki trening masz, albo za ciężki i spalasz mięsnie?
Efekty same nie przylecą, chociaż siła powinna być.
moze siła troszke ale to mało a co treningu to wydaje mi sie ze jest oki .alkoholu nie pije a chorowac tez nie. moze musze poczekac??????tylko ze nhie dlugo skonczy mi sie puszka tzn za jakie 2,5 tygodnia
modelos, a masz drugą??
pzdr.
Nie mam 2 :( bo nie chce wydawac na darmo kasy i do tego jeszcze tyle !!!!
poczekaj jak cie sie ta pucha będzie miała ku końcowi i jak ruszą efekty to wetedy zapodaj druga a jak nie to....
pozostaje meta :wink:
co ty meta od razu :)
NB2 może :p
a jaki masz staż ? XP to raczej dla troche już doświadczonych playerow : )
Pociesze Cie albo i nie ale gdzieś wyczytałem ostatnio w jakimś dość ciekawym artykule że około 30 % ludzi ćwiczących jest oporonych na każdy rodzaj supli. Nie wiem ile w tym prawdy a ile fałszu ale zawsze może dac cos do myślenia.
A btw jaki wiek i jaki staż ?
najlepiej wstaw tą swoją dietę i trening
wyczytałem ostatnio w jakimś dość ciekawym artykule że około 30 % ludzi ćwiczących jest oporonych na każdy rodzaj supli.
Nie na każdy rodzaj supli, ale na kreatynę. Też o tym czytałem w paru miejscach. Ale jest na to sposób, jak komuś zależy to poszukam i napiszę :) O ile pamiętam, to był jakiś stack chyba, firmy PVL to chyba z usa - na razie nie idzie tego kupic w Polsce chyba...
nie mart wie mi tez xp nic nie dał a jak juz robic jkis cykl to ziwkszyc dawki i kup 2 puche