Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wakacyjne nabieranie mięsa.

50centymetrowaWITKA
05-07-14, 21:50
1-12 Susta 250mg e4d
1-6 Wino 30mg ed

Mam dylemacik dodatkowo do tego.
1-12 Enan 250mg e7d

Lab raczej Bałkan, choć teraz i dill mówił o nowej firmie jakiejś "max pro" lata już u kogoś ten towar w PL?
czy jak mam sprawdzony Bałkan z tego źródła dalej w niego się pchać bo pewne i działa ?:)

Przebyte cykle :
Meta/Prop/Omka. Raczej takie na odpierdol .. Tym razem planuję coś naprawdę dopracowanego.

fallenursus
05-07-14, 22:10
Co ten wins na początku ma zrobić w tej małej dawce?

50centymetrowaWITKA
05-07-14, 22:29
Więc dlatego się tutaj odezwałem, myślałem że wino 6/8 tyg poleci z susta że ta retencja wody nie będzie tak duża i raczej będzie leciał suchy mięsień. (tak wiem dieta obowiązek - tyle że ja dietę czy to masowa czy redukcyjna jest pilnowana!)
Czekam na pomoc w dobraniu środków - dobra jakość mięsa.

fallenursus
05-07-14, 23:41
1-12test c/e 200eod
1/10 tren a 50eod
1/10 masteron 50eod
6/14 Oxa 60mg ed.
1-12 hcg 250iu e3d
Clom+nolva na pct

50centymetrowaWITKA
06-07-14, 00:13
czułem w kościach że zostanie wypisany tren. Jednak dużo osób mi odradza go na można powiedzieć pierwszy cykl..
Masteron - Tren kurde serio hardcore fall .

To może podejdę do tego tak, jak już wypisałeś mi wszystko (jak ubezpieczyć się dokładnie odnośnie osłonek typu: serce,wątroba,żołądek itp /stawy)
Później czy jest opcja trochę rozluźnić ten cykl. Chyba poważnie wziąłeś do siebie słowa dobra jakość mięsa (aż się boję więcej pisać)

fallenursus
06-07-14, 00:26
Masz spoko dawki. Nie umrzesz :) jeśli będą sajdy do k nimalne choć wątpię. Nie wnikam w dietę i trening bo skoro tu piszesz to masz to w małym palcu. Jeśli nie to twój Fail nie mój :) załóż dziennik i lecimy z tematem , nigdy za duzo wariatów na forum.:p

Celuj w środki dobre, najlepiej gotowane od ręki :p

50centymetrowaWITKA
06-07-14, 01:04
Ja nie wiem co ty masz w sobie, ale pisząc na forum motywujesz ludzi do działania.
(Tak serio boję się że pójdę kajś i mi pikawa stanie, a i czy tego testa można na iniekcję nie tak często jak tren i masteron?)
Czy ten test można wrzucić co 4-5dni ?

To gotowane od ręki to będę miał piersi z kurczaka chyba haha. (jakie laby trenu/masterona polecacie?)
Czy gino to indywidualna sprawa czy raczej przy nawet niskich dawkach może wybić? :)

fallenursus
06-07-14, 01:20
kto tych zmotywowanych tam akurat liczy :) ale milo zawsze o tego jednego wiecej.
dawki sa tak dobrane zebys sie odbrze na nich czul, estro bedzie blokowane przez masteron, tren to tren ;P dawka jak dobry towar w zuplenosci wystarczajaca zeby zrobila to co ma zrobic. testo po obcieciu estru wcale nie jest duzo, pakujesz wsio w jedna pompe i heja. imho jak bym kalorie po ustawial na zero wjebal z 3-3,2-5 bialka na kg mniej ww wiecej tl w zaleznosci jak reagujesz na low carb i nakurwial re-comp.
masz czas to poczytaj te nedzne 600 stron wypocin, na pytania madre zawsze odp :)

http://www.e-gym.pl/showthread.php?19127-Neverending-science-experiment-eat-failure-shit-success!/page573

50centymetrowaWITKA
06-07-14, 01:31
Pierw zaczne od P.tadeusza , pozniej odwiedze twoj dziennik.
To czyli moge enan tren i masteron w jedna strzykawke nabic ?;) i jedna iniekcja zapodac w jeden posladek?;) ... szczerze to musze zo baczyc jak bd moj org spisywal sie na tych srodkach wtedy bd wiedzial co jak na mnie dziala. Na ta chwile bylo albo masa albo redukcja .. wyliczone kcal i makrosy nic wiecej zero bajeru .. ale co do low carb jest stanowczo lepiej dla mnie ponieważ teraz mam tydzien off diety po redukcji ;) i brzuch wybilo wpadl jakis kebab pizza coca cola browary i brzuch powoli wybija .. przed redu to samo bylo na masowce .. oczywiscie czysto bez podjadania lecz wegle wysoko .. wchodzac na redukcje 3g bialka na mc reszta wegle i tluszcz brzuch byl plaski i dobrze sie z tym czulem bo i klata wydawala sie byc wieksza heh. ... dobra to czas na kupienie srodkow i rozpoczecie wpisow . A zapomnialem dodac planowany start 20-30 lipca.. ;)

fallenursus
06-07-14, 03:04
Co do gino to jeśli kiedykolwiek miales i jesteś paranoikiem a znam i takich co się macaja po sutach że trzy razy dziennie :p to zawsze jakieś będzie aczkolwiek tutaj jest dużo anabolikow i mało androgena, nie bierzemy pod uwagę masteronu Imho ktoś się pomylił go klasyfikujac :p, więc szansę na suty jak wentyle od stara małe.

50centymetrowaWITKA
06-07-14, 12:22
To znasz kolejnego który jest paranoikiem i macam swoje cyce ..

Czyli wszystko jednego dnia w strzykawę jedną i robić z dupy sito :) Jeszcze jakieś info na temat firm/labów jakie najlepiej firmy celować ? :)

Hero33
06-07-14, 12:41
Jak masz dojście to celuj w lab Alpha pharma , testowałem niedawno suste , deke i byłem zadowolony. Tren Alphy na razie czeka na półce ,więc na razie się nie wypowiem. Dobre moim zdaniem laby to malay tiger i unigen.

50centymetrowaWITKA
06-07-14, 14:30
Czekam aż mi dill da info co ma , ale z tego co się orientowałem to wszystko później wymienię wam firmy to się coś ogarnie heh.

50centymetrowaWITKA
08-07-14, 21:57
Tren 75mg/ 10ml (eurochem)
Tren 100mg/ 10ml (max pro - nowa firma o której pisałem wcześniej jak myślicie warto się pakować w nowy lab ?)

Możecie mi polecić laby w które warto celować i są sprawdzone (trenu , mastera ) ? :) bd wdzięczny..

50centymetrowaWITKA
09-07-14, 00:13
Noo i w jednyn zrodle ogatne tren a , w drugim dalej czekam na info bo ziomek wyjechal w delegacje ... czy jak nie bd mial dojscia do masterona jest inna opcja fall wypowiedz sie

50centymetrowaWITKA
10-07-14, 01:35
Tak jak mi doradziłeś postaram się wszystko ogarnąć z Alpha Pharm ;) Enan spokojnie , tren ace i master dalej czekam na info bo kolega w delegacji jest ..

Słyszałem także że tren pomieszany z innymi środkami z alph'y boli trochę ?
bo z tego co zrozumiałem fall napisał że wszystko w jedną pompkę i kuć :)?

fallenursus
10-07-14, 01:47
Obojętnie co zmieszane z długo esteowym towarem bedzie mniej boleć :)
Proponuję temat w podwieszonym archiwum o bolesnych i injekcjach :)

50centymetrowaWITKA
10-07-14, 02:45
Skoro siedzę nockę w pracy i się tak wczytałem w archiwa i podwieszone.
Z tematu HCG - rozrabianie z 5k na mniejsze stężenia , fiolki zdjęcie znikło czy chodzi o taki flak jak z towaru (beczka) - czy może raczej fiolka taka po prostu zamykana ? bo w tym temacie była mowa o trzymaniu tego w lodówce w strzykawce zmienianiu igły po każdej iniekcji , jak długo mogę trzymać taki towar w lodówce bo w sumie 5k hcg ja bede miał aż na prawie 7tyg. czy mogę to tak długo trzymać w strzykawce?

fallenursus
10-07-14, 02:56
mozesz spokijnie trzymac w lodowce w strzykawkach, tych iolek w pl nie dostaniesz chyba ze znasz kogos kto gotuje towar :) ale juz doszlismy ze tylko cyce gotowane.

50centymetrowaWITKA
10-07-14, 03:33
Spodobał mi się temat o trenie i przeżyciach na trenie .. szkoda że już tam nikt nie pisze.
Ok dzięki za info także o hcg się nie martwię , teraz kolejną rzeczą jest kupienie towaru i zabrać się do trenowania.

50centymetrowaWITKA
11-07-14, 07:10
A biosira w ogole jeszcze warto sie pakowac ? Ktos moze probowal ostatnio (ciemne szklo)

DTX
11-07-14, 08:36
Daj sobie spokój z towarem, jak chcesz biosire bic.

Alpha tez ug.

50centymetrowaWITKA
11-07-14, 08:57
Odróżniam chec bicia towaru od pytania na temat firmy . Zadaje pytania bo rozne cenniki z roznych zrodel dostaje lecz nadal czekam na to pewne zrodlo az wroci ziomek . Dlatego sprawdzam i zabezpieczam sie gdyby bylo cos nie tak.

50centymetrowaWITKA
13-07-14, 09:51
Mam jeszcze jeden dylemat mam z alpha masteta i tam jest 100/ml stężenie . Jak moge przechowac kolejne 50zeby sie nie zmarnowalo inaczej niz wbijajac haha. Chodzi mi o to ze strzal co dwa dni a tylko pol amp bd bil .. co z druga polowa

fallenursus
13-07-14, 19:17
W drugiej pompce w. szafce?

50centymetrowaWITKA
13-07-14, 20:13
czyli smiało mogę nabrać do pompki te 50 i odstawić na bok i zaślepić. No to git tak myślałem ale wolałem się upewnić ;)

Tomi!
13-07-14, 20:18
lejesz to co mieszasz w flakon na 2 pompki i bon voyage.

50centymetrowaWITKA
15-07-14, 00:10
Fallen. Albo mnie wkrecacie albo ja zyje miedzy debilami .. madteron w alpha pharm wystepuje jako mastebolin ...mowie dilla pytam sie czy maja ... kurwa wszystko maja ale zachowuja sie gdyby nigdy o takim srodku nie slyszeli ja jestem mlody rocznik alr ludzie ktorzy montuja u mnie na rejonie maja po 30-40lat siedza w tym tyle a czuje sie jakbym z dzieckiem rozmawial. Albo ty fallen mi pomozesz czym moge zastapic mastera bo to jest smieszne . moge zastapic to propem w tej samej dawce wrazie braku ogarniecia ???;)

fallenursus
15-07-14, 00:58
pomysl zanim napiszesz cos trzy razy.
handel jest nielegalny tymbardzien od debili grozi smiercia lub czyms gorszym.
npp. 75eod

50centymetrowaWITKA
15-07-14, 06:01
sorry dzieki ze to edytowales .. teraz sie skumalem jaki błąd zrobilem.. najmocniej przepraszam ;)

i dzieki za poprawienie. . uff

fallenursus
15-07-14, 16:04
Ty tam masz tren zapomniałem to npp odpada.
Jeśli nie kupiłeś jeszcze acetu kup tren enan i bij 600t 14 tyg+ 400 trenu enan na tydzień 12 tyg

Jeśli kupiłeś to npp może być ale cykl będzie dłużeji nie dwa nandrolony razem
1-14 test
1-6 npp
7-12 tren

50centymetrowaWITKA
15-07-14, 19:52
Czyli tren enan , a hexa bd w porządku ? Rozpisz jak ty to widzisz z długim estrem trenu ?:)

50centymetrowaWITKA
15-07-14, 20:01
1-14 test
1-6 npp
7-12 tren - ale w sumie tak bd spoko

1-14 cypio 250 eod
1-6 npp 75 eod (czy moze 100eod)
7-12 tren ace 50 eod ?

1-14 hcg 250 e3d
clom+nolva pct

tak to bd ok wyglądało ? :)

fallenursus
15-07-14, 20:15
U nas nie ma hexy. Niech kto inny kto to rozpisze bo dawkowanie ciut inaczej. Z trenem enan masz wyżej napisane jak.

50centymetrowaWITKA
15-07-14, 20:22
a to jak by wygladalo to npp z krótkim estrem trenu, czy takie dawkowanie jak wyżej napisane dotyczy się ACE z tego co zrozumiałem :) to co mi rozpisałeś. ;)

50centymetrowaWITKA
15-07-14, 21:02
Sorry za spam post pod postem , ale prawdopodobnie będę miał dojście do mastera z alphy. Także prawdopodobnie pozostaniemy przy pierwszej rozpisce.
będę zdawał relacje na bieżąco.

50centymetrowaWITKA
16-07-14, 07:17
jeszcze jedno chce zrobic badania przed cyklem test, prolaktyna, progesteron .. jeszcze jakies najlepiej zrobic u mnie w lab podawaja dokladne wyniki podobno bo bylem pytac dlatego chcr zrobici i w czasie cyklu takze. a calosc wyniesie mnie 60zl takze pieniadze to duze nie sa a chyba warto??

50centymetrowaWITKA
18-07-14, 14:10
off top

50centymetrowaWITKA
03-09-14, 00:54
Jeszczr jedno nabijam sok , wbijam w mięsień , odciagam tloczek idzie krew , wyciągam igle i z ta krwia wbijam w inne miejace znow próbuję odciagnac tloczek i jest ok . Wbijam sok z krwia normalnie bo to moja krew czy to raczej malo higieniczne i czy zmieniac igle wtedy czy zostać na tej samej ?