Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : ubezpieczenie w pracy za granica

xxmłodyxx
13-06-14, 13:25
Siema. Mam zamiar wyjechac za granice, konkretnie do Francji gdzie bede pracował ale niestety bez umowy zadnej umowy wiec ubezpieczenia ez nie bede miał. Wiem tylko ze po ukonczeniu szkoły obowiazuje mnie ubezpieczenie jeszcze tylko 6miesiecy. Wiec załatwie sobie karte ekuz na ten czas ale co potem? Mogłbym próbowc ubezpieczyc sie w krusie ale ciezko z przepisaniem na mnie ziemi bedzie mimo ze mieszkam na wsi. Co sadzicie o ubezpieczeniach nieobowiazkowych np w pzu? Prosze o pomoc.

dolittle
08-07-14, 13:44
Mój chłopak jest ubezpieczony dodatkowo w PZU, tylko nie wiem jakie dokładnie ma to ubezpieczenie. Ale wypłacaj± mu bez problemu kasę za kontuzję (gra zawodowa w piłkę nożn±).

magda906
17-09-17, 14:49
Moim zdaniem warto takie ubezpieczenie sobie wykupić. Widziałam takie propozycje na; http://www.viennalife.pl . Firma bardzo rzetelna i potrafi doradzić. Takie ubezpieczenie dla Siebie czy rodziny u nich jest na fajnych warunkach. Sama zastanawiam się nad ubezpieczeniem nie samej siebie tylko całej rodziny.

Wesoły_Grabarz
17-09-17, 21:43
to się uruchomiła¶ :D post z dnia 13-06-14 clap

Robeto12
02-10-17, 09:26
W życiu bym nie zaryzykował pracy gdziekolwiek bez ubezpieczenia jak co¶ się stanie to potem koszty mog± być kolosalne