PDA

Zobacz pełną wersję : WPC+BCAA czy WPI

sypiamzsasiadka
31-05-14, 11:48
Witam. Co lepsze po treningu z tego co podalem w temacie.

USgorn
31-05-14, 12:02
Samo wpc wystarczy

fallenursus
31-05-14, 15:14
Yeah jak wyżej, ale ważne też jest czy ta sąsiadka jest fajna?

Whitelionn
06-06-14, 06:33
Od razu po treningu to najlepiej izolat bo najszybciej się wchłania i dociera do mięśni. WPC zostaw sobie na rano i na noc, chyba, że Cię stać to na noc kazeina. Polecam Ci Scitec Zero Sugar/Zero Fat Isogreat, bez tłuszczu i bez węglowodanów izolat, po treningu świetny, sam biorę to mogę polecić. W smakach też masz wybór no i porcja to tylko 22 gramy bo to izolat:)

fallenursus
06-06-14, 11:52
I 15min różnicy w czasie "wchłaniania" jest warte ceny wedlog ciebie?

USgorn
06-06-14, 12:02
Od razu po treningu to najlepiej izolat bo najszybciej się wchłania i dociera do mięśni. WPC zostaw sobie na rano i na noc, chyba, że Cię stać to na noc kazeina. Polecam Ci Scitec Zero Sugar/Zero Fat Isogreat, bez tłuszczu i bez węglowodanów izolat, po treningu świetny, sam biorę to mogę polecić. W smakach też masz wybór no i porcja to tylko 22 gramy bo to izolat:)

Twoim glownym problemem jest to ze powtarzasz to co przeczytales z opisow supli. "dwie" minuty w ta i w tamta miedzy wpc w izolaten nie robi roznicy

sypiamzsasiadka
06-06-14, 21:08
ale ważne też jest czy ta sąsiadka jest fajna? ważne żeby żona na to nie wpadła

sypiamzsasiadka
06-06-14, 21:16
co do tematu to dzięki, miałem ostatnio problemy z netem. Co prawda kupiłem już i WPI i WPC ale następnym razem idąc za waszymi radami będzie tylko WPI. Plan jest taki - delikatna redukcja (-300 kcal) żeby nie było agresywnie i żeby mięsień nie poleciał. Trening 3xtydzień (push&pull oparty na rampie albo FBW 15/10/5 w poniedziałek zaczynam więc do niedzieli musze się zdecydować). Dodatkowo po każdym treningu bieg 50-60 minut. Dlatego też między innymi pytałem o to BCAA które zapodam przed i po biegu, izolat po treningu a koncentrat wg braków w diecie. Pozdrawiam.

Kordian Skibiński
08-07-14, 10:49
ja izolatu piłem tylko i wyłącznie na ketozie 10 dni przed zawodami , wczesniej non stop WPC lece wg mnie kupowanie izolatu to pieniądze w błoto , a i WPC + BCAA lepsze rozwiązanie bo masz więcej najpotrzebniejszych aminokwasów egozgennych a podejrzewam ze wyjdzie taki mix taniej niz samo WPI