Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nie mogę przytyć

paki4000
28-05-14, 20:54
Chcę opisać problem z którym aktualnie się zmagam. Otóż zaczynając swoją przygodę pod dłuższej przerwie z siłownią od razu po miesiącu przytyłem z 74 na 80 kg czyli 6kg. Dieta, co ciekawe akurat wtedy nie jadłem ryżu i nie miałem specjalnej diety a mimo tego że miałem cykl creatynowy plus gainer poszło do przodu, teraz niestety jestem w trakcie 3miesiąca ćwiczeń dietę cały czas trzymam, nie jem słodyczy, a jak tak to rzadko, nie pije alkoholu itd a nie moge przytyć nawet kg. Aktualnie jestem na cyklu creatyna + glutamina ale jak na razie nic z tego nie ma. Cały czas za to mam dużą siłę. A co ciekawe osoby które nie mogą przytyć są raczej słabi.

Moja dieta, waga 80kg wzrost 180cm

śnaidanie

-jajecznica z 3jaj lub 2 buły z szynką i pomidorem

2posiłek

-pół worka ryżu, tuńczyk lub kurczak + warzywa + 300 g maślanki owocowej

3posiłek

-to samo co w drugim

4 posiłek

-3 kromki z szynką

5 posiłek

-dowolny rodzaj mięsa, ziemniaki, sórówka

6 posiłek

-4 kromki z szynką i pomidorami lub 4 kromki z pasztetem

ponadto stosuję suplementy cratyna + glutamina

w systemie: Dni treningowe: creatyna rano nad czo i po treningu+ glutamina po treningu , przed snem sama glutamina

Dni nie treningowe

: creatyna nad czo. Poradźcie coś bo nie wiem co jest grane

paki4000
28-05-14, 21:20
To co tu w takim razie ejst nie tak?

paki4000
28-05-14, 21:25
No aletrzeba czymś zastepować drogie mięso, niestety nie stać mnie aby w niemal wszystkich posiłkach zastosować mieso

.rocky
28-05-14, 21:43
0.5kg piersi z kury to jest -/+ 8zl wiec już nie przesadzaj, 10jaj w rozmiarze L czyli duże to max 4zl
i już masz z tego 4 solidne posiłki, 2posilki po 5jaj,i kolejne 2 po 250g piersi, te polowki worka ryzu zwiększ na całe pełne. kromki chleba zastap miską platow owsianych

fallenursus
28-05-14, 22:52
http://img829.imageshack.us/img829/3175/hardkorowykoksuduze2.jpg

USgorn
28-05-14, 23:04
no niestety j/w slabo ta dieta wyglada. zwiekszenie kalorii da Ci tylko tyle ze zalejesz sie tluszczem

i na diete kasy nie masz a marnujesz na glute kase...

Kruchaszynka
26-06-14, 10:25
Widzę, że wcinasz sporo pieczywka - a jakie to buleczki jesz? Białe, mięciutkie i pachnące, czy może pożywne gniotki z nieprzemielonego ziarna?