Zobacz pełną wersję : Wasza opinia mile widziana!
A wiec mam zamiar zakupic ULTIMATE Horse Power, i chcialbym sie dowiedziec czy masę którą zrobie na tym, zejdzie ze mnie po skonczeniu cyklu, i jak dawkowac zeby byly najlpesze efekty??
P.S Jestem juz po 2 cyklach z kreatyna, moj staz na silowni to ponad rok, ale tak intensywnie bez przerw trenuje prawie 3 miechy, wczesniej trenowalem plywanie 10 lat!
Czekam na opinie!
Ultimate horse power jako pierwszy twój stack kreatynowy?! oszalałeś :D jak chcesz jakiegoś stack to zacznij od No burst albo nitrobonol 2 lub cell pump zależy jak z kasą stoisz ale są w podobnych cenach a o horse power poczytaj w odżywkach zakazanych w polsce czy jakoś tak sie nazywał ten temat i sie zastanów co robisz :)
Taki zakazany, tylko ze wszedzie go kupie :P Odpowiedzcie na pytanie bo w tamtym temacie wiele nie jest wyjasnione! No to powiedzcie jescze na temat tego nitrobonol II z Treca, kosztuje 119 zl ale chyba trzeba kupic 2 takie na 1 cykl a HP jedna puszka starczy!
T-Bag90, jak na da cykle na mono to za wcześnie na stack, a już tym bardziej na HP!!
Ja bym ci proponował jeszcze jeden na mono potem ze dwa na TCM i potem CP i potem np. HP. Jeżeli zbyt szybko będziesz się brał za mocne stacki, to co potem będzie na ciebie działało??
pzdr.
No to skoro tak mowicie, to teraz wezme sobie cykl mono+tauryna+glucetyl :P
Tak właśnie zrób, a tak na marginesie
nitrobonol II z Treca, kosztuje 119 zl ale chyba trzeba kupic 2 takie na 1 cykl
za 119 masz 500g+200g gratis i tyle starczy na jeden cykl.
bigsmith18
06-04-07, 10:23
heh, ja na Twoim miejscu mono bym juz niebral :!: trzy razy to chyba duzo. Ja kupilbym jakis jablczan juz np. CP albo TCM !! Na HP napewno jest duzo za wczesnie ale mono juz chyba wystarczy!! Kup se CP+MassXXL+jakies bialko np. Ostrowie!!Pozdro
Cell pump ?? a nie lepiej CM3 ?? z treca ponoć dobre jest
duszek244 czytaj uważnie wszystkie posty, przemyśl, i ew. coś napisz :evil:
Wiem Co napisałem !!! CM3 to jest jabłczan kreatyny więc nie wiem o co Ci chodzi!?
3 cykl na mono moze jechać spokojnie.... a potem tak jak juz było napisane...