Zobacz pełną wersję : Efedrynka vs wydolność
Witam jak u was z dostępnością efedrynki ? Co jest jeszcze dobre na wydolność mam mało czasu na przygotowanie a muszę poprawić wynik na bieg 3000m chodzi o egzamin w w-f do wojska chce jak najlepiej wypaść
fallenursus
19-05-14, 21:35
Idę do sklepu i kupuję.
Działa doraźnie.
W Polsce nie ma w aptece efki , nawet tussipect jest już na receptę jedyne co to acodin można kupić bez recepty
zjedz acodin, 2 paczki, popij browarem, słuchawki na uszy i do łóżka
nie będziesz żałował :D
Witam jak u was z dostępnością efedrynki ? Co jest jeszcze dobre na wydolność mam mało czasu na przygotowanie a muszę poprawić wynik na bieg 3000m chodzi o egzamin w w-f do wojska chce jak najlepiej wypaść
proszę zamykajcie takie tematy
gówniarze chcą tylko na skróty
pożal się boże wojskowy-a kto mnie będzie bronił -ruscy są już na ukrainie
Leszek orzeszek
10-06-14, 17:29
proszę zamykajcie takie tematy
gówniarze chcą tylko na skróty
pożal się boże wojskowy-a kto mnie będzie bronił -ruscy są już na ukrainie
Dział jest o dopingu, więc czemu zamykać?
Efka nie tylko doraźnie działa, powiedziałbym, że brana dłużej (z ZH i kofeiną) w średnich dawkach nawet z minimalnym treningiem poprawia wydolność tlenową. Z dobrym treningiem pewnie jeszcze lepiej. niestety jej wartość pobudzająca z czasem słabnie i nie ma co liczyć na specjalnego kopa na egzaminie.
fallenursus
10-06-14, 17:53
JJej wartość pobudxsjaca nie słabnie.
ZmiZmień podpis bo ci portki wyprasuje
Dział jest o dopingu, więc czemu zamykać?
Efka nie tylko doraźnie działa, powiedziałbym, że brana dłużej (z ZH i kofeiną) w średnich dawkach nawet z minimalnym treningiem poprawia wydolność tlenową. Z dobrym treningiem pewnie jeszcze lepiej. niestety jej wartość pobudzająca z czasem słabnie i nie ma co liczyć na specjalnego kopa na egzaminieal .
w polskich realiach ciężko dostać efedryne ---był thermal pro
łatwiej jest dostać pochodną pseudoefedryny z chin po przerobieniu===czyli wypisz wymaluj metaamfetamine
czyli reasumując ---niech zajrzy di dila
Leszek orzeszek
10-06-14, 19:39
ZmiZmień podpis bo ci portki wyprasuje
Znaczy podpis pod postami?
Co do pobudzenia, to zawsze może geranium wszamać przed testem, ale to już na własną odpowiedzialność.
fallenursus
10-06-14, 19:56
Geranium bardziej szkodzi od efy :) a dwa to zjazd po gerze jest niemilosoerny.
Leszek orzeszek
10-06-14, 21:16
Nawet jak będzie mieć zjazd (ja nie miałem nigdy w dawkach rekomendowanych), to tylko raz, po tym teście.
jakie sa rekomendowane dawki gery ? Bo pierwszy raz o czyms takim slysze.
Najlepszym rozwiazaniem bedzie synefedryna latwo dostepna nie tak "zabojcza" jak gera
fallenursus
11-06-14, 00:08
AZapytaj australijczykow :)
Leszek orzeszek
11-06-14, 07:25
jakie sa rekomendowane dawki gery ?
10-15 mg na raz i do 50 mg łącznie. Ja przez 2miesięczny cykl odchudzania brałem 30 mg plus kofeina i ZH i starczało, cały czas na full obrotach.
Czy geranium jest aż tak zabójcze? Nie wiem, pobudza przede wszystkim psychicznie, pikawę pobudza w znacznie mniejszym stopniu, niż efedryna, johimbina, czy nawet kofa w większej dawce.
Najlepszym rozwiazaniem bedzie synefedryna latwo dostepna
podpowiedz więcej:)
Linkow do innych stron podawac nie mozna ale jak w sklepiesz synefedryna w google to Ci wyskoczy kilka sklepow