PDA

Zobacz pełną wersję : ECA + testosteron na wydolnosc i kondycję :)

kanciastoporty
17-05-14, 19:09
Czesc.

Cos o mnie:

190cm wzrostu
94kg wagi
23 lata

Mam w planach poprawić wydolność/kondycję i zrzucić troszkę kg, jeśli się uda - w sumie te 2 rzeczy idą ze sobą troche w parzę.
Mam czas do ok. 10 lipca (jakieś 6 tygodni).

Co myślicie o moim pomyśle - chcę zastosować ECA:
-2 tabletki tussipectu (tyle mnie spoko pobudzało, stosowałem okazjonalnie)
-2 tabletki acard (75mg x 2)
-200mg kofeiny

stosowałbym to w zasadzie przed treningiem biegowym i siłowym.
muszę ćwiczyć 6 razy w tygodniu (2-3x biegi, 2x siłowy FBW, 1-2x pływanie kraulem)
Diete teraz chwilowo zwiększyłem do 3300-3500 kcal (taka 2 tygodniowa regeneracja w trakcie redukcji :D) - ale od czerwca będzie to 2700 i co tydzień 200kcal w dół. Białko ok 2g/kgmsc, tłuszcze/węglowodany zbilansowane.

Na polepszenie regeneracji (niestety treningi i praca dają mi trochę w kość) 200mg testosteronu co 5 dni.

Odżywki:
Do tego jakieś suple typu kreatyna 5-10g dziennie, glutamina 20g dziennie, NAC 1,5g dziennie (chcę to wypróbować, bo podobno może fajnie podziałać na syfy, a ja niestety mam trochę zanieczyszczony organizm, ale to nie po dopingu). Glutaminę biorę nie dla samych efektów, a dla leczenia (lekarz zalecił na jelita 30 minut przed posiłek)

Niestety, do dopingu nie mam dostępu, a PH wydają się drogie, ale może coś polecicie...?
ma ktoś jakieś rady, sugestie?

polo
19-05-14, 17:19
odpuść te mix apteczne. aminokwasy wegle kreta i dieta

Leszek orzeszek
10-06-14, 17:39
Co myślicie o moim pomyśle - chcę zastosować ECA:
-2 tabletki tussipectu (tyle mnie spoko pobudzało, stosowałem okazjonalnie)
-2 tabletki acard (75mg x 2)
-200mg kofeiny

Przed trenami wydolnościowymi dorzuć zieloną herbatę, taką mocniejszą. Tylko się nie zrań, bo większe ciśnienie od E i rozrzedzona krew od A i ZH i będzie czerwono :P

Diete teraz chwilowo zwiększyłem do 3300-3500 kcal (taka 2 tygodniowa regeneracja w trakcie redukcji :D) - ale od czerwca będzie to 2700 i co tydzień 200kcal w dół. Białko ok 2g/kgmsc, tłuszcze/węglowodany zbilansowane.
Uważaj z tym obcinaniem kalorii, bo poniżej pewnego poziomu kcal może być na prawdę słabo...

Na polepszenie regeneracji (niestety treningi i praca dają mi trochę w kość) 200mg testosteronu co 5 dni.

Odżywki:
Do tego jakieś suple typu kreatyna 5-10g dziennie, glutamina 20g dziennie, NAC 1,5g dziennie (chcę to wypróbować, bo podobno może fajnie podziałać na syfy, a ja niestety mam trochę zanieczyszczony organizm, ale to nie po dopingu). Glutaminę biorę nie dla samych efektów, a dla leczenia (lekarz zalecił na jelita 30 minut przed posiłek)
Na wydolność musowo beta alanina i ALC. Kreta niekoniecznie, z połączeniu z ECA możesz mieć MEGA skurcze.

Niestety, do dopingu nie mam dostępu, a PH wydają się drogie, ale może coś polecicie...?
ma ktoś jakieś rady, sugestie?

Nie baw się w PH, na etykietach stoi, że niby nie szkodzą, ale najzwyklejszy teść plus clomid na cyklu i są szanse na duże efekty bez / z minimalnymi sajdami.

t-nation
10-06-14, 18:41
Przed trenami wydolnościowymi dorzuć zieloną herbatę, taką mocniejszą. Tylko się nie zrań, bo większe ciśnienie od E i rozrzedzona krew od A i ZH i będzie czerwono :P

Uważaj z tym obcinaniem kalorii, bo poniżej pewnego poziomu kcal może być na prawdę słabo...

Na wydolność musowo beta alanina i ALC. Kreta niekoniecznie, z połączeniu z ECA możesz mieć MEGA skurcze.

Nie baw się w PH, na etykietach stoi, że niby nie szkodzą, ale najzwyklejszy teść plus clomid na cyklu i są szanse na duże efekty bez / z minimalnymi sajdami.
i miałem Mu ciupnąć ale gada z sensem
za bardzo nie znam się na SAA--popieram ta ostatnią sentecję o wyższości testo nad PH
ale na pewno spotkamy się w dziale trening:)

Leszek orzeszek
10-06-14, 19:33
Nie myśl, że chłopaka namawiam na SAA i ECA, bo też dostrzegam problem typu "zjadłem już 200 metki, czy mogę zacząć ćwiczyć?" Zauważyłem jednak, że jak ktoś jest zdecydowany na doping, to raczej trudno go odwieść i lepiej doradzić "mniejsze zło".

fallenursus
10-06-14, 19:54
Efa to doping? :p

http://i61.tinypic.com/a2ygec.jpg

Leszek orzeszek
10-06-14, 21:15
Tak. Na jakichkolwiek zawodach z badaniami pozytywny wynik testu skreśla zawodnika.