Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : białko + spalacz na redukcję

Paluch
12-05-14, 22:09
Witam,

Chciałbym, w ramach uściślenia diety, użyć odżywki białkowej. W miarę uniwersalnej - zarówno nadającej się na "po treningu", na noc lub na (ewentualnie) inny posiłek, jeżeli nie ma możliwości zjedzenia czegoś innego.

Dieta 4-5 posiłków dziennie, wysokobiałkowe, niskotłuszczowe, z umiarkowaną iloscią węgli (rano jogurt naturalny, potem jajka w dowolnej postaci/piersi z kurczaka z czyms [np. warzywami] x2 lub x3, wieczorem - twaróg płtst.+ tuńczyk z puszki). Trening 4 razy w tygodniu: do 50 min siłowego + 110min aerobów, na tętnie 140.

Dodatkowo interesuje mnie jakis spalacz - zrzuciłem ok 10kg, przydałoby się jeszcze 8, ale ostatnio ubytek masy się zatrzymał - stąd moje pytanie.

Krótko mówiąc - jakie białko i jaki spalacz. Białko najlepiej smaczne (żeby chociaż raz dziennie było coś dobrego) oraz spalacz (chyba przed treningiem) - możliwie adektwana cena/jakość. Spalacz brałem tylko raz, niestety nie pamiętam jaki... Białek kilka było... ostatnie to Matrix 5.0.

Będę wdzięczny za pomoc :)

pozdrawiam :)

fallenursus
12-05-14, 23:31
Zamien nabiał na mięso wartościowe to dalej ruszy.

USgorn
12-05-14, 23:33
Bialko wez jakies WPC.
Dieta jakie BTW?

Wikidajło
13-05-14, 17:13
Białko - Trec Whey 100
Spalacz - Venom, thermal pro, Animal CUTS
Osobiście mnie najlepiej "telepało" po Venomie...

slim shady
13-05-14, 17:38
coś długie te sesje cardio
białko wystarczy zwykłe WPC

Paluch
14-05-14, 10:14
BTW - tak dokładnie nie policzyłem, na razie nie trzeba było... Po zakupie białka policzę.

Co do sesji cardio, to rzeczywiście źle napisałem - 1h 10 min to nie 110min, tylko 70min - i tyle biegam :P

Jeżeli wystarczy białko WPC, to które jest dobre (w sensie smaku)? Co do spalacza to te wymienione ciut przydrogie - jest coś tańszego wartego uwagi?

Whitelionn
14-05-14, 20:09
Ja Ci poradzę Mix od Scitec'a, czyli Pro Mix, gdzie za ponad 3kg zapłacisz jakieś 150 zł, a że jest to mix to nada się i na redukcji i przed snem i po treningu. Białko sojowe w nim zawarte wspomoże proces zgubienia tłuszczyku. Jednak pamiętaj o diecie i ćwiczeniach bo tego nic nie zastąpi.

boczek952
14-06-14, 16:52
Myśle że powinienes kupić jakieś lepsze białko z Treca lub Olimpu bo z WPC wyskakują syfy wiem co mówie bo mam bananowe i jeest ze mna kiepsko nie wiem czy to wyrzucić czy nie ale wiadomo szkoda kasy to się zje . Musisz pamiętać o diecie i dobrym treningu po każdym treningu siadaj sobie na rowerek :D i tak z 20 min zobaczysz odrazu zauważysz poprawe kondycyjną i mięśniową . Jeżeli nie wiesz gdzie kupić w dobrej cenie dobre białko to podam Ci stronę tutaj można znaleść fajne rzeczy taniej niż w innych sklepach o kilkakilkanaście złoty http://bcaa.pl

Dydol
04-07-14, 00:42
Jeśli chodzi o spalacz to polecam Scorch-a. Nie wiem jak ma się cenowo do innych specyfików, natomiast miałem podobny przypadek do Ciebie. Schodząc z 84kg udało mi się "na sucho zejść" w 2 miesiące do 75kg, ale potem przez dwa tygodnie oczywiście przy zbilansowanej diecie i coraz bardziej intensywnych treningów stałem z wagą w miejscu. Dzięki Scorchowi uzyskałem zamierzany efekt jakim był "zjazd" do 69kg w miesiąc. Oczywiście zależy co na kogo działa. Pozdrawiam

Karol []----[]
06-07-14, 22:54
Wcale do spalenia tłuszczu nie musisz "biegać" jak to napisałes, popalisz mieśnia tylko, 15 min steperu, 15 min bierzni, 15 min steperu, spalacz Fat Off z UNS, białko WPC80, co do tłuszczy do redukcji to raczej zerooooo!!! Łyzka oleju z pestek winogron (5g) do piersi z kurczaka i sałata na kolacje, pozdr !!

Karol []----[]
06-07-14, 22:58
z WPC wyskakują syfy wiem co mówie bo mam bananowe i jeest ze mna kiepsko nie wiem czy to wyrzucić czy nie ale wiadomo szkoda kasy to się zje

To że komuś coś sie dzieje, nie znaczy, że on bedzie mial to samo, tak samo jak bym gadal zeby nie kupował Napalmu bo na mnie nie działa, ale on moze latać jak babajaga na miotle po tym, ja wcinam WCP i nic mi nie jest....a jem i na sniadanie z owsianką i po treningu dziennie !!!!!

USgorn
06-07-14, 23:53
----[];497376'] co do tłuszczy do redukcji to raczej zerooooo!!!

a to niby czemu ?

fallenursus
06-07-14, 23:54
I nie drzyj sie tak bo ci od braku tl na redu hormony siada :)

Wikidajło
07-07-14, 08:01
I nie drzyj sie tak bo ci od braku tl na redu hormony siada :)
Mistrz ciętej riposty... ;)