PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta na mase do oceny

MrFrog
05-04-07, 19:07
Witam.

Mam prawie 18 lat ( w sierpniu kończe ) :) Wzrost to 179cm Waga 72kg.

Musze trochę na masie przybrać ale mam jeden problem :( troszke brzuszka ( jak stoje to nie widac tego tak ale jak siedze to mi sie z 1-2 oponki ukaza :( )

Tak wyglada moja dzienna dieta :

Przed pójsciem do szkoły ( mleko + bułka razowa z serem lub szynka ) , w szkole kolejne 2-3 bułek razowych z serem zółtym lub szynka , nastepne danie to obiad ( to juz różnie ) , po obiedzie jakis jogurt , kolacja to jajeczniczka z szyneczka.

Co powiecie o takiej diecie ??

Prosze o ocene.

Pozdrawiam

krzychuool
05-04-07, 20:28
Masz podwieszone diety :!: A to co tutaj napisałeś to żadna dieta, tylko zwykłe jedzenie :mrgreen: Poczytaj forum :!:

blackburn
06-04-07, 13:14
Przed pójsciem do szkoły ( mleko + bułka razowa z serem lub szynka ) , w szkole kolejne 2-3 bułek razowych z serem zółtym lub szynka , nastepne danie to obiad ( to juz różnie ) , po obiedzie jakis jogurt , kolacja to jajeczniczka z szyneczka.

Nie podajesz w jakiej ilości to spożywasz! Jak dla mnie to o wiele za mało jest węglowodanów dodaj bo to bardziej przypomina diete redukcyjną
ryże
kasze
makarony
płatki owsiane+kukurydziane

w szkole jedz 2 bułki na jedną przewe lub dwie kanapki

usze trochę na masie przybrać ale mam jeden problem :( troszke brzuszka
robisz mase albo rzeżbe ewentualnie morzesz ćwiczyć 2-3 razy w tygodniu brzuch

Co powiecie o takiej diecie
postaraj się lepiej, i wystaw ją ponownia a wtedy ci pomoge

Prosze o ocene.
1 za zapis
2 za chęci
1+ ogólnie za całość

SkAwwa
06-04-07, 13:35
5-7 razy dziennie sie je to podstawa!!
gdzie posiłek przed i po treningowy
jakie ilości tego spożywasz.
a gdzie jakieś owoce i warzywa??
obiad to jest rożnie - czyli co jesz?? pizze ?? rozumiem nie każdy może zjeśc codziennie kurczaka ale jak już piszesz to napisz co jesz na obiad bo my nie wiemy co ci odpisać.
Dalej na brzuch Trening Podwieszone A6W
pozdro