Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Przedtreningówka

DavidZinc
20-04-14, 11:02
Siemka.
Jest dość dużo przedtreningówek na rynku, ale czy zastanawialiście się kiedyś, żeby samemu coś skomponować? Przykładowo kupujemy cm3, betaalanine, kofeine, tlenek azotu itp. Jeżeli ktoś próbował to może się podzielić jak łączył składniki, dawki i rodzaje supli. A jak nie ma takich to może jakieś propozycje? :)

Gangsta Latino
20-04-14, 13:11
kofeina,arginina, tauryna, cytrulina.

fallenursus
20-04-14, 14:05
Efedryna, synefryna, yohimbina, geranium, oxymetholone, woda po parowkach.

USgorn
20-04-14, 16:15
1g agmatyny 5g cytrulina 5g krety 5g beta alaniny 35mg synefedryny 200 mg kofeiny i ogien

Kordian Skibiński
21-04-14, 08:38
samemu troszke za drogo wychodzi na raz kupic wszystkie komponenty tyle ze poźnie jsuma sumarum 1 porcja wychodzi oczywiscie taniej i mozna proporcje rozne dobierac - mnie sie nei chcesz szczerze mówiac :)

Whitelionn
23-04-14, 06:43
Crea-bomb od Scitec'a wraz z beta-alaniną i kopa masz konkretnego i wytrzymałość wzrasta:) polecam też kawę walnąć przed treningiem, oraz jak lubisz to ostrą papryczkę przegryźć;) ale mówię o prawdziwej habanero czy coś. Na mnie działa i pocenie się jak po 10 najlepszych przedtreningówkach:)

Wikidajło
23-04-14, 15:44
Efedryna, synefryna, yohimbina, geranium, oxymetholone, woda po parowkach.

Fallen za miast wody po parówkach proponuję wodę z żelazka, ma więcej cynku :D

fallenursus
23-04-14, 15:52
No widzisz, uczysz się przebywając Na tym forum a nazekaja na merytoryke :p

slim shady
23-04-14, 15:59
kofeina w dobrej dawce + beta alanina + ewentualnie aakg i jest git

Addri
24-04-14, 11:59
Ja sobie zmajstrowałem ostatnio bardzo tanią przed-treningówke / stack kreatynowy

Kupiłem tak:

eprotein jabłczan 300g , eprotein mono 200g, eprotein tauryne 300g ,eprotein b-alanine 500g , eprotein glutaminę 200g , eprotein bcaa 411 500g ( zużyłem tylko 200g ) , eprotein AAKG , Argininę i cytrulinę po 200 g
do tego dodałem jeszcze 50g kofeiny z suple us oraz 650g jakiegoś starego carbo na smak

za wszystko zapłaciłem ( nie liczac carbo i kofy ) jakieś : 250 zł ?

wyszło mi 3 KG , porcja 30 gram :P

Pompa MEGA ! siła ładnie idzie ( pozatym biorę mono z rana przed śniadaniem i WPC + BCAA 411 po treningu )

biggereveryday
27-11-14, 18:45
Mi by się chyba nie chciało bawić w kupowanie tylu składników i mieszaniu ich - myślę, że w cenie nie byłoby dużej różnicy, a jest mnóstwo produktów, z których coś powinieneś znaleźć dla siebie :D Ewentualnie po zakupie jakiejś przedtreningówki możesz dodać wedle upodobań 'składnik', którego wg Ciebie brakuje, typu coś pobudzającego jak kofeina/guarana albo arginina chociażby na 'pompę' :P Od siebie polecam Big Bang'a scajtekowskiego - mnie zmiażdżyło :D Nieziemska pompa i naprawdę konkretne pobudzenie, a cenowo wychodzi przyzwoicie; jak do tej pory moje numero uno

Jacol
15-12-14, 10:02
Miałem ze Sciteca ale War Machine i dla mnie była to bardzo mocna przedtreningówka.