Zobacz pełną wersję : HMB+Kreatyna
Witam, jestem aktualnie na redukcji tkanki tłuszczowej, noi mam zamiar wspomóc się Kreatyna i HBM tylko nie wiem czy to będzie ze Sobą współgrało, bo jedni mówia ze HMB działa a drudzy że nie działa, jakie jest wasze zdanie ?
Gangsta Latino
13-04-14, 13:20
Kupuj tylko kreatynę
Obojętnie jaką, Mono Czy Jabłczan
Noi co jeszcze pasowało by do tej kreatyny, mam spalacz tłuszczu i mam zamiar go brać, bo data ważności kończy się po 20 maja a kolega dął za niego 109 zł a ja kupiłem za 50 od niego, wiec warto było by chyba go wziąć?
No żal nie skorzystać z takiej promocji... :D
Hmb nie dziala
krete obojetnie jaka
slim shady
14-04-14, 08:47
szkoda kasy na HMB, kreta wystarczy też mono, ewentualnie możesz dorzucić jakieś bcaa
Whitelionn
16-04-14, 06:52
Z tego co mi wiadomo, to musisz brać spore ilości tego HMB i to przez długi okres czasu, a ekonomicznie nie opłaca się. Spróbuj przez miesiąc albo dwa pobrać i zobacz, czy coś Ci to da, bo z tego co mi wiadomo to działa to na kilka osób jedynie. Polecam Ci produkt Diabolica bo to składak HMB, aminokwasów i ekstraktów ziołowych, więc tak czy inaczej kasy w błoto nie wydasz a przekonasz się czy warto:) Kreatynę jak najbardziej warto przyjmować, szczególnie z beta-alaniną;)
Hyhy te kilka wyroznionych osob przyjmuja tyle innych supli ze nie potrafia okreslic co dziala a co nie a druga grupa to efekt placebo
HMB jest zajebiste ale przy dawkach ~15+ gram dziennie , małych nie warto stosować
slim shady
24-04-14, 18:32
HMB jest zajebiste ale przy dawkach ~15+ gram dziennie , małych nie warto stosować
masz jakieś badania czy coś na ten temat :) ?
badań nie mam, cała " dziedzina" suplementacji jest niedobadana
natomiast znam osoby co testowały duże dawki HMB ( i nie były to osoby z 6 miesięcznym stażem siłownianym tylko zawodnicy )
i byli bardzo zadowoleni. Oczywiście jest to subiektywne ale mnie przekonuje - przynajmniej w tym zakresie ze małych dawek nie warto a jak już to próbować duże.
Niedobadane to sa chinskie specyfiki suple ktore sa znane i dlugo na rynku sa juz dobrze przebadane te efekty to efekt placebo i/lub inne suple stosowane rownoczesnie
slim shady
25-04-14, 14:25
znam osoby co od lat ćwiczą i w stałej suplementacji mają HMB, ale oprócz HMB wrzucają jeszcze kilka innych supli/substancji i na prawdę trudno określić działanie solo HMB w ich przypadku, nawet jeśli suplementacja HMB w dużych dawkach odnosi efekty to raczej ekonomiczne to nie jest, i pytanie czy poniesione koszty są warte osiągniętych efektów.
To tak co do HMB właśnie opinie sąpodzielone ale z tego co ja wiem to hmb zaczyna działać po dłuższym okresie jej stosowania efekty nie przychodzą odrazu ale z kreatyną warto brać kup sobie jakiś jabłczan albo mix kreatyn do tego spalacz i białeczko jak chcesz być na redukcji przydalo by Ci się jeszcze bcaa do ochrony mięśni . Tutaj znajdziesz suple w fajnych cenach na każdą kieszeń - http://bcaa.pl
HMB zaczyna działać po ok miesiącu.Brałem przez 3 miesiące i powiem że jak masz kasę to warto.Zaobserwowałem znaczny wzrost siły,wytrzymałości i dużo lepszą pompę na treningu.
Jak ktoś kupuje Hmb i odstawia po paru tygodniach to gratuluję.
Kordian Skibiński
24-07-14, 18:23
hmb to leucyna w innej postaci tylko wychodzi drozej o wiele
Kiedyś na początku przygody z suplami po kilku "cyklach" na krecie , poleciałem solo HMB z olimpa takie duże tablety ,co pamiętam ciężko było połknąć i efekt nie był gorszy niż na krecie , miałem wrażenie że byłem twardszy niż na krecie. Po paru latach kupiłem hmb mega caps 1250mg Olimpa( kapsułki) i już nie czułem żadnych efeków. Jakiś czas temu kupiłem hmb w dobrej promocji i stosowałem wraz z kretą. HMB raczej zamiast BCAA na redukcji dałem, ale tylko dlatego bo dobrą promocję trafiłem.