PDA

Zobacz pełną wersję : Masteron/Wino/ porada..

młodykf
01-03-14, 16:23
Witam. Zacząłem aktualnie takie coś:
1-11/12 deca 250mg e6d
1-14 cypek 250mg e3d
8-15 wino 40mg ed

po tym cyklu rozpatruje wejście na HRT z metki 10mg z rana + hcg 500jednostek e6d przez okres 8-9tyg, zeby receptory odpoczęły i lepiej zareagowały, a następnie polecieć:
1-10 prop 100mg e2d
1-9 master 150mg e2d..

lub pociągnąc cykl dalej, czyli:
15-22 prop 100mg e2d
15-21 master 150mg e2d
I normalne PCT.

Celem jest dobrej jakości masa, a na pod koniec cyklu właśnie jak największe utrwalenie zdobytej masy.
Proszę o porady w tej kwestii.
Jeszcze nurtuje mnie pytanie, czy wino z masterem w takiej kolejności jak napisałem ciągłego przyjmowania przez 13tygodni.. ma to sens, czy stawy mi siądą? Bo z tego co wiem jeden i drugi środek jest wysoce androgenny i upośledza wytwarzanie kolagenu w stawach.. Z tym, że deka pewnie coś pomoże na początku.. Oczywiście będę szamał do tego glukozamine, galaretki, itp.
Proszę o porady..

Dietka jest na 100% w DT 4200Kcal, w NT schodzę do około 3000Kcal.Cardio 5xtydz, basen raz na jakiś czas, bieganie. Wcześniej było kilka cykli m.in. z metka/boldem/winem/mix teścia.. Pytam teraz ponieważ musze rozplanować co i jak, żeby mieć czas na skołowanie środków do next cyklu. Czekam na odpowiedzi, pozdro i dzięki ;)

fallenursus
01-03-14, 17:15
Jak się postarasz wytl tak żebym ci uwierzył w ten śmieszny mostek to podyskutujemy twoje sterowanie.

ht
02-03-14, 07:38
na mostek zostaw cypka 250 e7d.

MAXIMUS 2
02-03-14, 13:16
Morze jestem stary i coś tam morze wiem ale jak nie jedno żem wbił i nie o jednym mostku słyszałem to ci muszę przyznać że zaczarowałeś Maxa :) no o mecie na mostku to nie słyszałem no ale jak to mówią ktoś musi być pierwszy :)
a co do cyklu Deka za krótko
a Pct robią pipy

MAXIMUS 2
02-03-14, 13:25
Morze jestem stary i coś tam morze wiem ale jak nie jedno żem wbił i nie o jednym mostku słyszałem to ci muszę przyznać że zaczarowałeś Maxa :) no o mecie na mostku to nie słyszałem no ale jak to mówią ktoś musi być pierwszy :)
a co do cyklu Deka za krótko
a Pct robią pipy
A jak dasz dekę to stawy beda tak napite że o nie nie musisz sie martwić przy tak małej dawce winka

MAXIMUS 2
02-03-14, 13:27
na mostek zostaw cypka 250 e7d.

Mostek masz rozpisany przez Ht podziel tą dawkę na poniedziałek/czwartek

fallenursus
02-03-14, 14:17
a Pct robią pipy

http://www.e-gym.pl/showthread.php?33490-ODBLOK-by-MAX

Niestety muszę zgodzić się z maxiem

MAXIMUS 2
02-03-14, 14:58
http://www.e-gym.pl/showthread.php?33490-ODBLOK-by-MAX

Niestety muszę zgodzić się z maxiem

Kiedy to było wujek dawno i nie prawda gdzieś to wygrzebał wariacie :)

młodykf
02-03-14, 23:00
Deka 12tyg za krótko? Wino 40mg to małe dawki? W moim przypadku uważam, że to optimum. Co do tekstu z pct - żenada. Nie będę tego komentował.
HT - dzięki za info wiem, że to jest "typowy" most,bo podobny już robiłem. O metce wyczytałem i byłem ciekaw co kto ma do powiedzenia.
Nadal nie wiem co będzie lepszym wyjściem, wejście na most ( z testo ) i potem cykl, czy pociągnięcie od razu cyklu dalej na propie i masterze? Thx

fallenursus
02-03-14, 23:12
piszesz ze celkem jest jak najwieksze utrwalenie zdobytej masy...masz pojecie ze jak zejsdizesz z anabolikow to sie ze tak ujme...rozejdziesz po bokach? zeby byc twardy trza leciec anaboliki non stop, wiec albo sie gdziesz szykujesz nei weim jebie mnie to gdzie. albo celujesz na lato- wybieram te druga opcje skoro chcesz mostkowac- wtedy mostek z TESTOSTERONU - hcg podawane bez testo blokuje hpta do kuwy nedzy nauczycie sie wkoncu podstaw??? organizm widzi podawane z zew hcg jako tylko i wylacznie wtedy pobudzacz do komorek leydiga a nie sygnal do produkcji testo, a meta z rana gowno daje nie raz to bylo udowadniane.
hcg masz dwie opcje- jedziesz caly czas male dawki 250iu dwa razy w tyg podczas calej tej bomby, konczysz deke wschodzic na 200-250T/tydz dwa miesiace. przechodzisz na prop master tak jak rozpisales. potem pct
lub robisz power pct scallego. osobiscie wole pierwsza opcje.
pct jak najlepsza opcja niestety niektorzy sa na htz.
a reszta to debile co nie schodza jak moga.

MAXIMUS 2
03-03-14, 16:15
Ptaszku żenadą to jesteś ty i twoja wiedza
deka hmmm brałeś nie, to nie masz bladego pojęcia , a ze wymyśliłeś sobie ten cykl tak to uzasadnij jakos logicznie
nie mam zamiaru się z tobą spierać bo wiedza twoja znikoma
tak forum jest po to żeby pytać tak ?
patrząc obiektywnie na to co napisałeś broooo to planujesz dłuższe bycie na towarze tak ?
to po jaki ujjj ci pct chyba żeby dolinę złapać po takiej długiej bombie tak ?
a wiem co mówię :)
bo na od bloku po tak długim cyklu złożonym z wielu składników dostaniesz takiego doła że kurna szok nie pytaj z kąd wiem ok :)
winstrol hmmmmm tez widze nie brałeś tak ?
dawka towaru UG zaczyna sie od 70mg ed wtedy czuć moc:) tego anabolika a jak bys wiedział to ja osobiście niżej jak 100mg ed nawet nie podchodzę do niego
ok jak przestaniesz sie spinać to morze coś mądrego ci się wywinie
a jak na obecna chwilę to mnie rozwaliłeś metka na mostku
i jak zrozumiesz co mówią starsi wyjadacze to nie napiszesz że to żenada nie byłeś na takim cyklu i nie wiesz jak wygląda pct po takiej bombie