Zobacz pełną wersję : ktoś z Warszawy lub z jej wschodniej strony
Chcę się osobiście poradzić kogoś zaawansowanego, który zechce mi trochę pomóc.Najlepiej ludzi z okolic podanych w tytule.
fallenursus
27-02-14, 22:58
Coś ciężko dziadek dociera widzę.
Masz dzial o hormonoterapii. Masz powieszone tematy które zanim zadajesz pytania wypadało by poczytać. Przy okazji domyslisz się kto ogarnięty a kto nie. Nie lataj po całym forum bo to nic nie da.
Nikts ci nic nie poradzi dopóki nie będzie całkowitych badań na papierze.
Zanim zacząłem pisać dużo poczytałem na tym forum (może za dużo).Większość tych tematów przeczytałem, ale widocznie nie jestem zbyt kumaty (mam niewiele więcej niż maturę i to z zupełnie innej dziedziny). Do badań jeszcze sporo czasu i już prawie kasa się kończy, ale się nie poddaję.
fallenursus
27-02-14, 23:17
Nikt ci nie powie co i jak brać bez badań i wyników. To nie ruską ruletka. To leczenie do końca życia
Dzięki za zainteresowanie i pozdrawiam.
Przeczytałem jeszcze raz wszystkie sugerowane i dodatkowe tematy, jeżeli dobrze zrozumiałem to według opinii ludzi z forum to te bostery testosteronu, daa i tym podobne to albo nic nie dają albo minimalnie, ale to raczej efekt placebo. Są to informacje z różnych for od ludzi co mierzyli poziom przed i po kuracji.Efekty żadne, albo znikome. Moje wnioski :-( jeżeli trafię na lekarza, który się naprawdę zainteresuje moim przypadkiem i jeszcze nie będzie miał przestarzałego podejścia do htz to może coś poradzi, a jak nie to lipa.Jeżeli dobrze myślę to taka terapia to podawanie testosteronu w leczniczych dawkach daje pozytywne efekty. Zastanawiam się jakie konkretnie badania powinienem zrobić aby ewentualnie pomóc lekarzowi (może to przyspieszyło by ewentualną kurację). Czy takie badania są drogie? Za wszystkie wiadomości wielkie dzięki i oby wasz naturalny teścio przekraczał normy przynajmniej o 50% :-)
fallenursus
05-03-14, 20:33
http://www.e-gym.pl/showthread.php?35379-badania-krwi-pod-katem-panelu-hormonalnego
6,7,8 na początek.