Zobacz pełną wersję : Strzelające kości w łokciu.
Siema
Ostatnio borykam się z problemem że strzelają, przeskakują mi kości w łokciu, czasami jest to tak bolesne że nie idzie zrobić głupiej pompki. Myślałem że to jest chwilowe poprzez źle wykonane ćwiczenie ale od miesiąca mi nie przechodzi. Najmocniej mnie boli gdy robię pompki lub arnoldki.
Miał ktoś z was taki problem ?
Pzdr
Może masz coś z tkanką chrzęstną. Spróbuj jeść produkty zawierające żelatynę, pomoże to odbudować substancję, która odpowiada za "nasmarowanie" wszystkich stawów.
jestes pewien ze wykonujesz wszystkie cwiczenia poprawnie? Moze przy ktoryms cwiczeniu ciezarem zamiast miesniem to z lokcia machales i kontuzje zlapales i teraz ja podtrzymujesz cwiczeniami.
Jeżeli to kontuzja to najlepiej stosować przez jakiś czas żel chłodzący np. dip rilif , ja stosowałam go ostatnio przy kontuzji kolana i pomógł. Działa przeciwbólowo i przeciwzapalnie. Ale też warto z takimi urazami udać się do lekarza na kontrole bo nie ma się 100 % pewności że to akurat to.
Jeżeli to kontuzja to najlepiej stosować przez jakiś czas żel chłodzący np. dip rilif , ja stosowałam go ostatnio przy kontuzji kolana i pomógł. Działa przeciwbólowo i przeciwzapalnie. Ale też warto z takimi urazami udać się do lekarza na kontrole bo nie ma się 100 % pewności że to akurat to.
31.01.2014 pewnie se poradził
Wesoły_Grabarz
24-02-16, 23:31
31.01.2014 pewnie se poradził
albo łokcie połamał ;)
ale poradę jebnął konkretną ;d po co leczyć jak można przeciwbólowe coś jebnąć i jechać dalej ;d tak się nie robi hehe